Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Υποψιάζομαι κ ποιος είναι μάλλον από κανένα νησί. Εγώ αυτό ξέρω τώρα αν αυτος είναι πιο πολυ στ πράγματα μπράβο του. Παντως η προκήρυξη που γύρισε πίσω ο πρώην αρχηγός ήταν 32.
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Πολύ πιθανόν φίλε. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο είναι εικασίες όλα. Άμα βάλει το 31 θα μπούνε 350 εποχικοί Μαξ.
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

epoxikosbmk έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 2:50 pm Πολύ πιθανόν φίλε. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο είναι εικασίες όλα. Άμα βάλει το 31 θα μπούνε 350 εποχικοί Μαξ.
Υπομονη παιδια…ολα θα γινουν…ελπιζουμε και για ολους με καποιο τροπο. Δεν θα παρατησουν κανεναν σαν εποζικο τοαο μλκες δεν ειναι ειναστε ολοι με λυκειου τριτοβαθμια πολλοι και πολλα αλλα. Υπομονη
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

purosvestis έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 3:40 pm
epoxikosbmk έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 2:50 pm Πολύ πιθανόν φίλε. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο είναι εικασίες όλα. Άμα βάλει το 31 θα μπούνε 350 εποχικοί Μαξ.
Υπομονη παιδια…ολα θα γινουν…ελπιζουμε και για ολους με καποιο τροπο. Δεν θα παρατησουν κανεναν σαν εποζικο τοαο μλκες δεν ειναι ειναστε ολοι με λυκειου τριτοβαθμια πολλοι και πολλα αλλα. Υπομονη
Φίλε με όλο το σεβασμό και την καλή διάθεση... Οι αοριστολογίες δε βοηθάνε... Οταν λές ΟΛΟΙ υπάρχουν 2 ερωτήματα (ΠΟΤΕ; ΚΑΙ ΤΙ 7ΕΤΗΣ;5ΕΤΗΣ; ) μη ξεχνάμε οτι υπάρχει κόσμος αρκετός που ειναι εποχικοί πυροσβέστες στα νησιά και η μονιμη κατοικία ειναι στεργιά και πάνε κάθε χρονο για 6 μηνες με την ελπίδα οτι μετά τουλάχιστον τα 5 χρόνια που εποχικότητας που υπέγραψαν να έχουν τον πρώτο λόγο (λόγο μεγάλης εμπειρίας οπως γινεται σε ολο το δημόσιο) σε μόνιμες θέσεις στο πυροσβεστικό σώμα... Δεν νομίζω κανένας απο αυτούς τους ανθρώπους να θέλουν να ζούν με μια ελπίδα με ατελείωτες συμβάσεις 6μηνες και μετά τα 5 χρόνια που υπέγραψε εξ αρχής να συνεχίζει με επιπλέον 6μηνα... , μήπως και τον κάνουν κάτι σαν πενταετή χωρίς μονιμότητα (ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ) τον λυπηθεί κάποια κυβέρνηση...

Επίσης ακούμε απο τον καθένα εδω αλλος λεει 31 αλλος 32 αλλος 33 αλλος 34 αλλος 35 ή 35+αντιπυρικές ... Η ερώτηση μου ειναι οτι ένας θα εχει δίκαιο οι αλλοι που λενε τα αλλα νούμερα λένε ή ψέματα οι βλέπουν όνειρα/εφιάλτες στον ξύπνιο τους... Εχει καταντήσει βλακεία το όλο θέμα...
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Κάθε Σεπτέμβρη, όλα τα υπουργεία, βγάζουν τον προγραμματισμό προσλήψεων του επόμενου έτους. Πρώτα τον έχουν δώσει στο υπουργείο Εσωτερικών και Οικονομικών και καταλήγουν σε ποιους μπορούν να πάρουν, βάσει προυπολογισμού. Άρα τον Σεπτεμβρη, θα έχουμε την τελική εικόνα, για κάθε υπουργείο, στο πόσα άτομα θα πάρουν το 24, τι άτομα θα πάρουν, μόνιμους, εποχικούς κ. Α. Εκεί θα δούμε ποιος από εδώ μέσα, έχει δίκιο σε όσα μας έλεγε και ποιος έκανε απλά χαβαλέ, σε βάρος των άλλων.
purosvestis2345

Δημοσίευση από purosvestis2345 »

Απο φεγγάρι είμαι οχι από νησί. Να τος πάλι ξεκινήσαμε τις υπομονές ναι παιδιά ναι υπομονή παλι 5 χρόνια τωρα υπομονή το κλασικό βάλτε πλάτη και ολα θα γίνουν κουράσατε και θα βλέπουμε τις προκηρύξεις με 31 οριο και θα λέμε υπομονή πάλι.Pyr με παρεξήγησες ρε φίλε αλλά το 31 κάθεται βαρύ στο λαιμό για όσους το βιώσανε
purosvestis

purosvestis2345 έγραψε: Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:26 am Απο φεγγάρι είμαι οχι από νησί. Να τος πάλι ξεκινήσαμε τις υπομονές ναι παιδιά ναι υπομονή παλι 5 χρόνια τωρα υπομονή το κλασικό βάλτε πλάτη και ολα θα γίνουν κουράσατε και θα βλέπουμε τις προκηρύξεις με 31 οριο και θα λέμε υπομονή πάλι.Pyr με παρεξήγησες ρε φίλε αλλά το 31 κάθεται βαρύ στο λαιμό για όσους το βιώσανε
Βρε μποτιλια για 2 μηνες δεν μπορεσα να κανω τα χαρτια μου για εμοδε αρα υπολογιζεις και ποσο ειμαι εχω ορεξη να καθομαι να λεω τις @@μου; Οπως λετε μερικοι; Στα @@ μου κιολλας ειμαι πτυχιουχος τριτοβαθμιας ειμαι διασωστης εκαβ δουλευω τον χειμωνα ειμαι εθελοντης 8 χρονια. Το σωματο γουσταρω και ειμαι εδω που ειμαι και κανω υπομονη επισησεχω παιδι. Καθηστε καλα μερικοι γιατι μπορει να το παρουμε και απ την αλλη και να λεω παλι για τους πολιτες και γενικα το ηλικιακο ειναι ενα 35 σαραντα χιλιαδες φορες θα το πω για γενικων καθηκοντων
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Πριν λιγο ο κικιλιας στους
Αταιριαστους.

Εναερια οχηματα και εξοπλισμο. Αυτη ειναι η γραμμη μητσοτακη

Ειδατε πουθενα να λενε για ανθρωπινο δυναμικο; Για εκπαιδευσεις για προσληψεις πυροσβεστων;

Μεσες ακρες αυτο που λενε ειναι ριχτειτε απαντες στη μαχη να βοηθατε αυτους που ειναι πρωτη γραμμη δλδ εποχικους ππυ κ εθελοντες…. Και ο θεος ας βαλει το χερι του!

Για προσληψεις ουτε λογος.
Τα συμπερασματα δικα σας!
maluel86
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από maluel86 »

Σιγά μην κάνει ο ΣΚΑΙ ερώτηση για τις προσλήψεις. Και να φέρει τον υπουργό σε δύσκολη θέση ν' απαντήσει σε τέτοια ερωτήματα; Ποτέ.
Υ. Γ.: Συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου από τη Θεσσαλονίκη.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Στην πρώτη συνέντευξη του Κικίλια στο Σκαι, είχε πει για 500 προσλήψεις και προσπαθούμε για περισσότερες. Ο Μητσοτάκης το έχει πει και αυτός, για 500. Δεν μπορούν να το επαναλαμβάνουν συνέχεια, ειδικά εν μέσω αντιπυρικής. Το ζήτημα είναι πότε θα γίνουν και με ποια κριτήρια.
purosvestis

niasimas έγραψε: Δευ Ιούλ 10, 2023 8:08 pm Στην πρώτη συνέντευξη του Κικίλια στο Σκαι, είχε πει για 500 προσλήψεις και προσπαθούμε για περισσότερες. Ο Μητσοτάκης το έχει πει και αυτός, για 500. Δεν μπορούν να το επαναλαμβάνουν συνέχεια, ειδικά εν μέσω αντιπυρικής. Το ζήτημα είναι πότε θα γίνουν και με ποια κριτήρια.
Πραγματικά μπράβο που ξανά απαντάς τα ίδια και τα ίδια. Μάλλον υπάρχει αλλού πρόβλημα
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Rad. »

(Μπλε φάκελος)

Κικιλιας.

Αφορά και την πρόσληψη 500ων εργαζομένων για την ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, και τις συνεχόμενες κρίσης μέσω ΑΣΕΠ,
έτσι ώστε να πάρουμε και άλλους πυροσβέστες, έχει προβλεφθεί από το υπουργείο εσωτερικών,
επαναλαμβάνω η επόμενη μεγάλη πρόκληση για την Ελλάδα την Ευρώπη και τον πλανήτη είναι η κλιματική αλλαγή
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

purosvestis έγραψε: Δευ Ιούλ 10, 2023 8:29 pm
niasimas έγραψε: Δευ Ιούλ 10, 2023 8:08 pm Στην πρώτη συνέντευξη του Κικίλια στο Σκαι, είχε πει για 500 προσλήψεις και προσπαθούμε για περισσότερες. Ο Μητσοτάκης το έχει πει και αυτός, για 500. Δεν μπορούν να το επαναλαμβάνουν συνέχεια, ειδικά εν μέσω αντιπυρικής. Το ζήτημα είναι πότε θα γίνουν και με ποια κριτήρια.
Πραγματικά μπράβο που ξανά απαντάς τα ίδια και τα ίδια. Μάλλον υπάρχει αλλού πρόβλημα
Το τι απαντάω, είναι καθαρά δικό μου θέμα! Να προσέχουν πως απαντούν μερικοί εδώ μέσα, που το παίζουν υπουργοί και ξέρουν τα πάντα και τους πάντες!
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

niasimas έγραψε: Δευ Ιούλ 10, 2023 10:15 pm
purosvestis έγραψε: Δευ Ιούλ 10, 2023 8:29 pm
Το τι απαντάω, είναι καθαρά δικό μου θέμα! Να προσέχουν πως απαντούν μερικοί εδώ μέσα, που το παίζουν υπουργοί και ξέρουν τα πάντα και τους πάντες!
Και δεν το λέω με την κακή έννοια και χωρίς να αναφέρομαι σε σένα.
Mgiat
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Mgiat »

Χθες έγινε το συμβούλιο μεταθέσεων... Πότε λέτε να μάθουμε τα αποτελέσματα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες