Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ksidis

Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Δημοσίευση από Ksidis »

Μουχαχαχα τα τρολ πάντα σε διατεταγμένη υπηρεσία, ακόμη και την επομένη των εκλογών. Μη μου τα λες τώρα αυτά ρε μπρο και έλεγα σήμερα να πάω να πάρω καινούρια άρβυλα. Ραντεβού στα μέσα του Ιούλη, φιλάκια.
Lemonis

Δημοσίευση από Lemonis »

Ksidis έγραψε: Δευ Ιουν 26, 2023 2:35 pm Μουχαχαχα τα τρολ πάντα σε διατεταγμένη υπηρεσία, ακόμη και την επομένη των εκλογών. Μη μου τα λες τώρα αυτά ρε μπρο και έλεγα σήμερα να πάω να πάρω καινούρια άρβυλα. Ραντεβού στα μέσα του Ιούλη, φιλάκια.
Να πας να παρεις καινουργια παπουτσακια μπεμπη. Μην ξεχασεις να γραψεις απο μεσα τις ημερες που θα σβηνεις απο Ιουλιο που εχεις καψα...
Το τρολ που το ειδες; Μαλλον δεν εχεις ενημερωθει για το τι διεπεται να κανει ο μασονος που υπηρετεις. Παλι καλα να λεμε που δεν πηρε 180 εδρες γτ θα αλλαζε το συνταγμα.
Εκει να σε εβλεπα χαχανητα που θα εριχνες, αλλα ισως να εισαι βολευτακιας οπως αρκετα ατομα στην Ελλ-γκαντα σας.
Επειδη ειναι εκτος τοπικ το θεμα που λεμε, καλυτερα αστο εδω ως εχει.
Sunwmosiologos

Δημοσίευση από Sunwmosiologos »

Xaxanoulis έγραψε: Δευ Ιουν 26, 2023 2:08 pm Ναι περιμένετε εσείς ΚΥΑ με τέτοια κυβέρνηση... Θα πείτε το ψωμί ψωμάκι στα επόμενα 4 χρονακια...
Καταργούν όλο το ΕΣΥ και εσείς λέτε για φυλακές. Περίθαλψη δεν θα έχετε και ούτε έχετε γτ στο 401 δεν μπορείτε καν να μπείτε. Από παντού θα σας τα παίρνουν.
Πολυπολιτισμικότητα θέλατε. Φάτε σανό.
Όλη η Ελλάδα είναι μπεεεεε είναι μπεεεεε.
Εσύ κι ο άλλος στην επόμενη σελίδα (κι όλοι όσοι έχουν το ίδιο σκεπτικό με εσας) που λέει για τις έδρες είστε οι ξύπνιοι του φόρουμ και γενικά της Ελλάδας οπότε είστε 10 βήματα μπροστά 195 iq τέρμα ψαγμένοι και ήρθατε να μας ανοίξετε τα μάτια έτσι; Δεν είναι περίεργο που κι άλλοι λένε τα ίδια με εσας; Με βάση τα λεγόμενα σας όσοι ψήφισαν ΝΔ είναι πρόβατα. Αυτοί που ψήφισαν ΝΔ λένε εσάς πρόβατα. Γενικά όποιος υποστηρίζει ένα άλλο κόμμα ξαφνικά γι’ αυτόν όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι. Τελικά τι ισχύει; Όλοι είναι ηλίθιοι; Εσείς είστε ηλίθιοι ή όλοι οι υπόλοιποι; Αυτός που λέει τους άλλους πρόβατα είναι λύκος; Ήρθε η συντέλεια του κόσμου τώρα με την ΝΔ έτσι; Μήπως θέλατε ΣΥΡΙΖΑ; ΚΚΕ; Κάποιο άλλο κόμμα; Τι σας εμπνέει; Μήπως καλύτερα αναρχία;
Αν δεν έμπαινε η ΝΔ δεν θα είχαμε "μασόνους" 😆 έτσι;
Μήπως να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα κάποιοι και να διαβάσετε κανένα βιβλίο (όχι δεν εννοώ σχολικά) και να αφήσετε το x-files; Λίγη αντικειμενικότητα και γενικά χρήση της λογικής δεν βλάπτει. Καθεύδοντες.
E3otfrou

Δημοσίευση από E3otfrou »

Εγώ από δικιά μου εμπειρία τώρα θα το πω. Έβαλαν φυλακή τον Κασιδιάρη γιατί του άξιζε. Το θεμα είναι από την ΝΔ υπάρχουν 4-5 κεφάλια τεράστια που είναι για ισόβια, θα το πω όσο ποιο διακριτικά γίνεται γιατί βλέπω να μην προλαβαίνω ούτε στην σχολή να μπω. Ηθικός αυτουργός στα ξεκαθάρισματα λογαριασμών ποιος είναι; Σας αφήνω να μαντέψετε, και αν βλέπετε τηλεόραση κόψτε την.
Batman2023

Δημοσίευση από Batman2023 »

Έχουμε γεμίσει εξυπνάκηδες και τρολ που είναι εκτός θέματος και μόνο βοήθεια δεν προσφέρουν σε αυτό το φόρουμ… Ελπίζω παιδιά να έχετε περάσει όντως στην σχολή όλοι εσείς και να σας δούμε στην Κομοτηνή γιατί θα είναι δύσκολο καλοκαίρι και χρειαζόμαστε μερικούς κλόουν να μας φτιάχνουν την διάθεση και γελάμε μαζί τους με τις ***** που θα λένε (Οσο υπηρεσιακα βάλτε μυαλό γιατι μόλις σφίξουν τα πράγματα και ανεβάσετε παλμούς θα δείτε ότι δεν ισχύουν οι θεωρίες σας και θα τρέχετε να υπογράφετε παραιτήσεις) Τα λέμε στην σχολή κωμικοί 🤡😉
Yefkkk

Δημοσίευση από Yefkkk »

Καλησπέρα στο υπουργείο δεν ξέρουν για ημερομηνία έναρξης σχολής και μ είπανε δεν θα είναι αυτές της εβδομάδες
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Sicario »

Μας εχουν μαμησει, τι εννοουν οχι αυτες τις βδομαδες; Ποιες βδομαδες και ποσες βδομαδες; Ρδελα ξυπνηστε επιτελους!
ΥΕΦΚΚ 2023
Afirimenos

Δημοσίευση από Afirimenos »

Ρε παίδες, σοβαρά τώρα. Ακόμη δεν σχηματίστηκε κυβέρνηση περιμένετε να μας ανακοινώσουν ημερομηνία; Η ημερομηνία υπάρχει, απλά ΚΑΝΕΝΑΣ υπάλληλος δεν πρόκειται να σας πει κάτι για να μη σας πάρει στο λαιμό του σε περίπτωση αλλαγής αυτής. Η ημερομηνία ανακοινώνεται ΜΟΝΟ με επίσημο έγγραφο και δημοσίεση σε ΦΕΚ, όλα τα άλλα είναι εικασίες. Υπομονή, λίγο έμεινε. Και μη τσιμπάτε με τους διάφορους εδώ μέσα, αν είχαν μούτρα θα το έλεγαν φανερά στην ομάδα στο FB.
Xymos

Δημοσίευση από Xymos »

Τι φανερά να πούνε λες και εσύ; Κρύβονται με ψεύτικα ονόματα και ακόμα και στην σελίδα μέχρι μανάδες και θείες έχουνε βάλει για να μην φαίνονται οι ίδιοι. Κανενας από αυτούς που κράζουν ανώνυμα δεν πρόκειται να πει ναι είμαι αυτός. Ψαψνουν τα προφίλ και μετά σου λένε "θα τα πούμε στην σχολή όπως έχουνε πει ορισμένοι".
Πίσω από το πληκτρολόγιο πολύ μαγκιά πάντως
Proedros15melous

Δημοσίευση από Proedros15melous »

Τι θα γίνει θα μάθουμε τίποτα για τη σχολή ρε παιδιά;
Μηταράκη ξεκινά να υπογραφεις να τελειώνουμε.
Giannass

Δημοσίευση από Giannass »

Είμαι από Χίο έβαλα γνωστό να ρωτήσει τον Μηταράκη τι γίνεται με την σχολή ο ίδιος δεν γνωρίζει τίποτα και μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα ξέρει. Αν είναι έτοιμη η ΚΥΑ θα υπογραφεί πάντως μέχρι την Δευτέρα είπε, αν όχι θα μας ενημερώσει μς νεότερα. Πάντως επειδή έχει φυλακές στην Χίο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το τρέξει γιατί έχει και δικό του παιδί μέσα.
Pappaspap

Δημοσίευση από Pappaspap »

Παιδιά ας πάρει κάποιος τηλέφωνο στο κατάστημα special forces στο Πειραιά να ρωτήσει ποτέ θα κάνουν την παράδοση του ιματισμού γιατί εγώ είμαι στη δουλειά.
Θα καταλάβουμε ποτέ περίπου θα ξεκινήσει η σχολή.
Kelly27

Δημοσίευση από Kelly27 »

Πήρε φίλος μου σήμερα. Δεν λένε... Επίσης σπάζονται που καλούμε για αυτό το λόγο, επειδή κλείνουμε τις γραμμές από πελάτες χαχα
Greenville

Δημοσίευση από Greenville »

Το θρίλερ συνεχίζεται.
E3otfrou

Δημοσίευση από E3otfrou »

Μα θα μπούμε 3 η 10 ιουλίου... περιμένω κωλοτουμπα για πολλοστή φορά εάν δεν συμβεί 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες