Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Pit9
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Δημοσίευση από Pit9 »

Lorenzo σε έχουμε βάλει επιθεωρητή ή κάτι άλλο εδώ μέσα και δεν το ξέρω; Βγαίνεις εσυ και μου κάνεις κήρυγμα εμένα κουνώντας μου το δάχτυλο; Από που κι ως που; Συνάδερφο θα με έχεις και θα έρθω να σε φτύσω κιόλας γι αυτό που είπες. Είχα μια υποψία ότι είσαι καθυστερημένος αλλά τώρα το επιβεβαίωσες. Είσαι ένα χρόνο και νομίζεις τα έχεις μάθει όλα. Άντε κατούρα και λίγο.
Koastante

Δημοσίευση από Koastante »

Greenville έγραψε: Τετ Ιουν 21, 2023 1:23 pm Κάποιοι λέγατε ότι έχουν υπογραφεί όλες οι δαπάνες και περιμένουμε την ΚΥΑ. Αυτές τις μέρες, δημοσιεύονται δαπάνες της σχολής σχεδόν κάθε μέρα. Σε τι αναφερόσασταν τις προηγούμενες μέρες και τι άλλαξε τώρα; Επίσης είχατε πει για να έρθει email σχολής πρέπει πρώτα να υπογραφεί η ΚΥΑ. Σας είπε κάποιος ότι αυτό θα γίνει αυτή τη βδομάδα;
Ναι υπογράφονται κάθε μέρα δαπάνες και δημοσιεύονται ή εκείνη την ώρα ή την επόμενη μέρα γιατί έχει και μια διαδικασία για να μπει στην Διαύγεια. Αυτη την εβδομάδα την επόμενη δεν έχει σημασία. Σημασια έχει ότι Ιούλιο πας σχολή
Marios92

Δημοσίευση από Marios92 »

Pit9 έγραψε: Πέμ Ιουν 22, 2023 12:50 pm Lorenzo σε έχουμε βάλει επιθεωρητή ή κάτι άλλο εδώ μέσα και δεν το ξέρω; Βγαίνεις εσυ και μου κάνεις κήρυγμα εμένα κουνώντας μου το δάχτυλο; Από που κι ως που; Συνάδερφο θα με έχεις και θα έρθω να σε φτύσω κιόλας γι αυτό που είπες. Είχα μια υποψία ότι είσαι καθυστερημένος αλλά τώρα το επιβεβαίωσες. Είσαι ένα χρόνο και νομίζεις τα έχεις μάθει όλα. Άντε κατούρα και λίγο.
Πολλούς συναδέλφους θα έχεις αλλά κάποιοι το παίζουν ξύπνιοι, κάποιοι μάγκες, κάποιοι προφήτες θα ακούσεις πολλά. Το θέμα είναι πως όλοι αυτοί που παίζουν τσαμπούκα εδώ μέσα θα τα βρουν μπροστά τους και δυστυχώς θα κολλήσουν με 1-2 άτομα και τους άλλους θα τους έχουν γραμμένους γιατί υπάρχουν οι διαφορές μεταξύ τους εδώ μέσα στο φόρουμ. Ο Λορένζο δεν στο παίζει ξύπνιος απλά πληροφορίες σου δίνει όπως και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα που δυστυχώς κάποιοι θα τους μισήσουν ή θα τους κάνουν στην άκρη. Δεν χρειάζεται να αρπαζεσαι. Θα είσαι συνάδελφος με πολλούς. Κρατησε μία Α επαφή εσύ για να είσαι καλά στην δουλειά σου και άσε τους μάγκες και κάποιους άλλους να κάνουν την δικιά τους κλίκα και να το παίζουν ιστοριουλα σε όλους τους υπόλοιπους.
Garda
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Garda »

Είχα γράψει ένα κατεβατο αλλά για κάποιον λόγο δεν το ποσταρε ενώ πάτησα υποβολή. Δεν θα ξαναγράψω τόσο μεγάλο κείμενο θα τα πω εν ολίγοις όσο γίνεται.

Λορένζο προφανώς αναφέρεσαι σε εμένα, γιατί δεν το λες;

Άκου φίλε πρώτον το είπα ειρωνικά για να κάτσουμε όσο γίνεται λίγοτερο και ούτε που το κατάλαβες οπότε βγαίνει οφφ το σχόλιο σου για εμένα κατευθείαν.

Δεύτερον το να κοπούν κάποιες ώρες, εννοώ από τα θεωρητικά μαθήματα τύπου :

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΘΝΙΚΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
ΕΚΤΙΣΗΣ ΠΟΙΝΩΝ

Και

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΑΛΛΆ να μας διδάξουν τα κύρια σημεία τους και οποσδήποτε να μην μείνουμε με απορείες.

Στις ενότητες

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ

ΔΑΚΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΥΓΙΕΙΝΗΣ – ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΔΑΚΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΟΠΛΟΤΕΧΝΙΚΗ- ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Προφανώς σε αυτές δεν πρεπει να κοπεί τίποτα!

Τρίτο, μίλησες προσωπικά για εμένα χώρις να με ξέρεις, μάλλον σε ενοχλεί που γνωρίζω κάποιον πράγματα και ας μην είμαι εν ενεργεία ακόμα, όπως και κάποιους άλλους!
Για να με μάθεις λίγο, εγώ είμαι 5 χρόνια ενεργό μέλος σκοπευτικόυ συλλόγου, εχω λάβει μέρος σε πάρα πολλούς αγώνες και άμα ήθελα θα είχα όπλο δικό μου απλά δεν με ενδιέφερε να χρεωθώ για να αγοράσω όπλο για το άθλημα της σκοποβολής. Εγώ σκοποβολή πάω γιατι το γουστάρω φουλ.
Στην σχολή δεν πρόκειται να το παίξω ξερολας. Θα ακούω κατά γράμμα τους εκπαιδευτες μας σαν να μην γνωρίζω τίποτα, καθώς υπάρχουν και τόσα πολλά που προφανώς και δεν γνωρίζω ακόμα (υποπολυβόλο, χημικά κτλ).

Τέταρτο. Δεν έχω με κανέναν έχθρα και όλοι για εμένα είναι συνάδελφοι και ίσως και φίλοι με οποίους ταιριάξουμε! Αλλά και όταν με το καλο πάμε στις υπηρεσίες μας συνάδελφοι είμαστε με όλους ανεξαρτήτως εάν συμπαθιομαστε και θα πρέπει να βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον γιατί όπως ξέρεις και εσύ πολύ καλύτερα γιατί είσαι εν ενεργεία είναι από τα πιο καίρια σημεία συνάδελφικοτητα!

Επίσης για εμένα η σχολή είναι το παν, δεν με ενδιαφέρει εάν θα κάτσω μέσα 15αγουστο. Δεν έχω πρόβλημα να είμαι μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου που θα έρθουν οι αστυφύλακες, και να εκπαιδευομαι για την υπηρεσία της εξωτερικής Φρούρησης! Γιατί για εμένα, έχω δεν έχω οικογένειακες υποχρεώσεις, αυτή είναι προτεραιότητα.

Κάπου εδώ εγώ αποχωρώ από την δημόσια αυτή συζήτηση. Όποιος θέλει μιλάμε μέσω μηνυμάτων!

* Δεν έχω με κανέναν σας πρόβλημα, ούτε έχθρα!
Συνάδελφοι της 9κ, Θα τα πούμε στην σχολή από κοντά, ΑΛΗΘΙΝΆ, όχι πίσω από τα πληκτρολόγια και ανώνυμα!

Συνάδελφοι της 6κ καθώς και παλαιότεροι με το καλό να ανταμώσουμε στις υπηρεσίες μας!

Καλή συνέχεια στο παρών νήμα!
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Marios92

Δημοσίευση από Marios92 »

Τα είπες πολύ καλά παιχταρα μου. Ας σταματήσουν λοιπόν αυτές οι έχθρες και οι φασαρίες γιατί στην υπηρεσία θα χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον για το οποιοδήποτε πράγμα. Μπορει να κάνουμε και μεταγωγές μεταξύ μας θα πρέπει να είμαστε τσακωμενοι. Δεν θα κοιταζομαστε στα μάτια γιατι τσακωθηκαμε σε ένα φόρουμ για χαζομάρες;
Σοβαρευτειτε λίγο αφήστε στην άκρη τις διαφορές και κοιτάξτε να συνεργαστείτε για το καλό και το δικό σας και της υπηρεσίας.
Μην γίνουμε σαν τους παλιούς που τρώγονται μεταξύ τους γιατί αυτό γίνεται εδώ μέσα εδώ και πολύ καιρό.
Ξεκολατε επιτέλους.
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Sicario »

Τελικα θα μας χρεωσουν περιστροφα για αρχη;
Επισης ισχυει οτι για να παρεις δικο σου οπλο μπορεις να ξεκινησεις διαδικασιες εξ αρχης, ή πρεπει να κλεισεις 2 χρονια; Γιατι καποιοι παλιοι μου ειπαν οτι ως δοκιμος δε μπορεις να παρεις δικο σου!
ΥΕΦΚΚ 2023
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ARN »

Εννοείται περίστροφα, επίσης μπορείς να αγοράσεις δικό σου πριν την διετία.
Στους συνδικαλες που θα έρθουν στη σχολή να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας για τα περίστροφα κτλπ, ΜΉΠΩΣ κινηθεί κάποια διαδικασία για χορήγηση usp
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Sicario »

ARN έγραψε: Πέμ Ιουν 22, 2023 2:50 pm Εννοείται περίστροφα, επίσης μπορείς να αγοράσεις δικό σου πριν την διετία.
Στους συνδικαλες που θα έρθουν στη σχολή να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας για τα περίστροφα κτλπ, ΜΉΠΩΣ κινηθεί κάποια διαδικασία για χορήγηση usp
νομιζω εχουν ζητησει κονδυλι για USP!
Αρα απο τη 1η μερα προσληψης μπρουμε να κινησουμε διαδικασιες για ατομικο ιδιωτικο οπλισμο. Σιγα μη περιμενω το Υπουργειο να φερει USP!
Glock19 και τελος!
ΥΕΦΚΚ 2023
Yefkkoaee95

Δημοσίευση από Yefkkoaee95 »

Παιδιά ξέρουμε ποια είναι η ακριβής αποζημίωση για τη σχολή; Πόσα λεφτά είναι 500?
Loan
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Loan »

Sicario έγραψε: Πέμ Ιουν 22, 2023 4:27 pm
ARN έγραψε: Πέμ Ιουν 22, 2023 2:50 pm Εννοείται περίστροφα, επίσης μπορείς να αγοράσεις δικό σου πριν την διετία.
Αρα απο τη 1η μερα προσληψης μπρουμε να κινησουμε διαδικασιες για ατομικο ιδιωτικο οπλισμο. Σιγα μη περιμενω το Υπουργειο να φερει USP!
Glock19 και τελος!
Αυτό που μιλάτε για όπλα κάποιοι πριν μπείτε σχολη ακόμα με ξεπερναει. Προσωπικά και σφεντόνα ας μου δώσουν αρκεί να μπούμε σχολη επιτέλους να ξεμπερδέυουμε ποια. Οι εσωτερικοί ήδη 3. Μηνες δουλεύουν και το πρόβλημα σας είναι τα όπλα. Το ότι είμαστε στον αέρα τόσους μήνες και πάμε από μήνα σε μήνα θεωρώ είναι πολύ σημαντικότερο.
Zisis11234

Δημοσίευση από Zisis11234 »

Loan έγραψε: Πέμ Ιουν 22, 2023 9:14 pm
Sicario έγραψε: Πέμ Ιουν 22, 2023 4:27 pm
Glock19 και τελος!
Αυτό που μιλάτε για όπλα κάποιοι πριν μπείτε σχολη ακόμα με ξεπερναει. Προσωπικά και σφεντόνα ας μου δώσουν αρκεί να μπούμε σχολη επιτέλους να ξεμπερδέυουμε ποια. Οι εσωτερικοί ήδη 3. Μηνες δουλεύουν και το πρόβλημα σας είναι τα όπλα. Το ότι είμαστε στον αέρα τόσους μήνες και πάμε από μήνα σε μήνα θεωρώ είναι πολύ σημαντικότερο.
Γιατί θέλουν θα μιλάνε ρε φίλε, το όπλο θα σε σώσει. Όταν μπήκαν στο νοσοκομείο των Τρικάλων 4 ατομα με καλαζνικοφ να πάρουν τον κρατούμενο τους ξεβρακωσαν.
Κατσε εσύ με το εξασφαιρο να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.
Kelly27

Δημοσίευση από Kelly27 »

Μια ερώτηση παιδιά. Βάσει καταστατικού (διορθώστε με αν κάνω λάθος) ένας Υεφκκ εργάζεται 17 ημέρες τον μήνα (17 επί 8,5 ώρες) . Έχει ακουστεί στον Κορυδαλλό ότι οι συνάδελφοι δουλεύουν 23 μέρες το μήνα. Αυτό συμβαίνει σε ολη την επικράτεια; Η δική μας σειρά, θα καλύψει κενά; Ο νέος πρόεδρος της ΠΟΥΕΦ γιατί δεν συμμετέχει στο FB στις ενημερώσεις της σχολής; Με τις ταυτότητες τι θα γίνει; Κανονικά πότε τις παίρνεις, μετά τη σχολή ή μετά από ένα χρόνο?
Kason

Δημοσίευση από Kason »

Lorenzo - Garda - ΑΡΝ - διασώστη αν ξέρετε απαντήστε.
Kostaslaparidhs
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Kostaslaparidhs »

Καλημέρα στην ομάδα
Έχω μια απορία
Που κάποιοι θα πουν ότι προτρεχω αλλά δεν δεν πειράζει για εμένα είναι σημαντικό
Λοιπόν η απορία μου είναι
Όσοι θα υπηρετήσουμε στο κατάστημα της Δράμας
Θα μας διαθέσουν κάποιο μεταφορικό μέσο όπως λεωφορείο
Που έχουν η συνοριακή
Η θα πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα το πάνε έλα με το δικό μας μέσο... ;
ΥΕΦΕΚΚ 2023
Afirimenos

Δημοσίευση από Afirimenos »

Το κατάστημα της Δράμας φίλε μου ξεκινάει από το μηδέν, που πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχουμε τίποτα. Θα παραλάβουμε δηλαδή μια υπηρεσία και θα χρειαστεί να την οργανώσουμε εμείς οι ίδιοι σε βαθος χρόνου, με τη βοήθεια βέβαια και των παλιών. Οπότε κατόπιν δικής μου εκτιμήσεως στην αρχή όχι μόνο λεωφορείο δεν θα έχουμε αλλά ούτε καν στυλό και βιβλία για τις σκοπιές.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες