ΣΜΥΝ - Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
yiankap
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: Τετ Αύγ 03, 2022 6:06 pm
Επικοινωνία:

ΣΜΥΝ - Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού

Δημοσίευση από yiankap »

@eaalexandros

Ως πατέρας, δεν θα σχολιάσω την " " που έκανες στον εαυτό σου, γιατί θα φάω ban. Έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός, ειδικά επειδή την ημερομηνία αυτή Ήξερες που περνούσες και τι σε περιμένει.

Στον στρατό που είμαι εγώ (και στη Μονάδα που υπηρετώ τουλάχιστον) Γίνονται τεστ ανά δίμηνο, σε τυχαία άτομα και είναι Υποχρέωση βάσει σχετικής Πα. Δ. Μάλιστα είμαι και στην σχετική επιτροπή που διενεργεί τους ελέγχους στο προσωπικό της Μονάδας.

Τα τεστ γίνονται με ειδικό τεστ με ούρηση σε κυπελάκι και εάν ανιχνευθεί κάτι Στέλνουν το άτομο στο στρατιωτικό νοσοκομείο για ακριβή προσδιορισμό της ουσίας και εάν και εκεί βρεθεί ουσία που δεν δικαιολογείται (π. Χ μπορεί να βρεθεί κάτι αλλά να είχες ιατρική συνταγή) μετά πας σπίτι σου με συνοπτικές διαδικασίες (στρατοδικείο κλπ)

Οπότε εάν την γλυτώσεις τώρα (που στο εύχομαι ειλικρινά γιατί ο αγώνας που δώσατε όλοι μαθητές ήταν μεγάλος και η " " της στιγμής, δεν αξίζει να είναι η αιτία να γκρεμιστούν τα όνειρά σου), μην ξαναπέσεις σε αυτό το ατόπημα γιατί κάποια στιγμή πιθανώς να σε πιάσουν (πιθανολογώ ότι και στο Ναυτικό γίνονται αντίστοιχα τεστ).

Και μια πατρική συμβουλή : Αν το έκανες με παρέα - άλλαξε παρέες. Ένας καλός φίλος που ξέρει Τί πέρασες για να βρεθείς σε αυτή τη σχολή και πόσο το ήθελες, θα σε απέτρεπε από αυτό το ατόπημα προκειμένου να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiankap την Πέμ Αύγ 18, 2022 1:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
anonymous2

Re: ΣΜΥΝ - Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού

Δημοσίευση από anonymous2 »

Είμαι απο Κύπρο και δίνω τώρα Παγκύπριες εξετάσεις για να περάσω στες σχολές μονίμων υπαξιωματικών κάποιες συμβουλές για όταν μπω μεσα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης