Εμείς οι βλάχοι όπως λάχει μεγάλε.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 17, 2023 10:45 pm Και ο εποχικός έχει υπογραψει 6 μήνες σύμβαση και πουθενά δεν λεει για απορρόφηση. Πείτε ότι θέλετε οι περισσότεροι είναι κάτι βλάχοι από τα χωριά που ήταν ένα τίποτα και το παραθυράκι του εποχικού τους έκανε κάτι, ας γελάσω
η επιτροπές μιας και σχολιάστηκε παραπάνω κάνουν τα στραβά μάτια αλλά από τους 2500 εάν κάνουν κανονικά αθλήματα με χρόνους σε χιλιαρι και τα σχετικά δεν θα περάσει ούτε το 50% γιατί πολύ απλα ειχαν πάει ειδικές δυνάμεις στα 18-20 και ξαφνικά στα 35 με 40 μπήκαν εποχικοι με σύμβαση ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου ! Κανεις δεν σας χρωστάει τίποτα ούτε στους εθελοντές ξέρετε που πάτε και το υπογράφετε
εύχομαι το όριο να είναι 31 και οι γιωταδες οι πουθεναδες να μείνουν έξω
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 133
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Και 31 να είναι βλαχακο κάποια στιγμή και οι 31 + με τον έναν τρόπο η με τον άλλον θα γίνουν 5ετης η 7 ετης ο εθελοντής μια ζωή εθελοντής μέχρι τα βαθιά γεράματα, και θα σε χαιρετάει ο βλαχακος ο εποχικος που μπήκε στα 35 και στα 40.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 17, 2023 10:45 pm Και ο εποχικός έχει υπογραψει 6 μήνες σύμβαση και πουθενά δεν λεει για απορρόφηση. Πείτε ότι θέλετε οι περισσότεροι είναι κάτι βλάχοι από τα χωριά που ήταν ένα τίποτα και το παραθυράκι του εποχικού τους έκανε κάτι, ας γελάσω
η επιτροπές μιας και σχολιάστηκε παραπάνω κάνουν τα στραβά μάτια αλλά από τους 2500 εάν κάνουν κανονικά αθλήματα με χρόνους σε χιλιαρι και τα σχετικά δεν θα περάσει ούτε το 50% γιατί πολύ απλα ειχαν πάει ειδικές δυνάμεις στα 18-20 και ξαφνικά στα 35 με 40 μπήκαν εποχικοι με σύμβαση ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου ! Κανεις δεν σας χρωστάει τίποτα ούτε στους εθελοντές ξέρετε που πάτε και το υπογράφετε
εύχομαι το όριο να είναι 31 και οι γιωταδες οι πουθεναδες να μείνουν έξω
Καλησπερα και απο εμενα, συνηθως δεν γραφω και μονο παρακολουθω το φορουμ και τις εξελιξεις αν υπαρχει κατι νεο, αλλα αυτο που παρατηρω εδω μεσα και με εφτασε στην αναγκη να γραψω ειναι ανευ προηγουμενου. Δηλαδη ρε μαγκες για να καταλαβω δεν ξερουμε αν βγει προκυρηξη και συναγωνιζομαστε μεταξυ μας για μια θεση οπως εθελοντες vs εποχικοι για το ποιοι ειναι οι ποιο μαχιμοι ; Για αρχη θα ηθελα να ρωτησω κατι τους εθελοντες, μαγκες ο 40αρης που βαραει περιπολο 24ωρο στο βουνο επι 5 αντυπιρικες καλοκαιρι και ουτε διακοπες δεν εχει παει, αυτος δηλαδη δεν αξιζει να μονιμοποιηθει ; Δηλαδη αυτος που εχει αποκτησει εμπειρια να μην ξανακανει τα χαρτια του; Αξιοκρατικα μπηκε με πινακα δεν εχω καταλαβει τη ζορι τραβατε με τους εποχικους ... Οταν βλεπουμε απειρους μετακλητους και το συγκρινω αυτο γιατι κ αυτο ειναι δημοσιο, σε υπουργεια που δεν ξερουμε πως μπηκαν σε αυτη τη θεση δεν μιλαμε καθολου και το αφηνουμε ετσι και τωρα κατηγορειται τους εποχικους που μπηκανε με αξιοκρατικα μεσα; Απαραδεκτοι εδω μεσα αρκετοι και αυτο δειχνει ποσο διχασμενοι κοινωνια ειμαστε που αντι να παινευετε του υπαλληλους του Π. Σ. Καθεστε και βγαζετε χολη, αυτα απο εμενα ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 133
Απορία. Οι εθελοντές όταν κάτι πάει στραβά, λογοδοτούν με κάποιον; Τρώνε Ε. Δ. Ε; Δεν έχω κάτι με αυτούς απλά ρωτάω.
Ναι εφαρμόζονται οι διατάξεις που ισχύουν και για το μόνιμο προσωπικό το γράφει το ΦΕΚ περί εθελοντών.
Καλά όλοι από τη μεριά μας δίκιο έχουμε
εσείς από τη μεριά του εποχικου που και που πληρώνεστε ενώ έχετε υπογράψει 6 μήνες δουλειά πάτε και για τα μόρια όπως κ εγώ από τη μεριά του εθελοντή με όχι ένα κ δυο υπηρεσία αλλά με 7 θα μιλήσω από τη μεριά μου που αν και δεν πληρώνομαι μου είπαν από την αρχή σε περίπτωση που θες να δώσεις για τη σχολή παίρνεις μόρια ή αν ποτέ βγει προκήρυξη γιατί τότε που μπηκα δεν υπήρχε η προοπτική προκήρυξης … άρα καταλήγουμε στο ότι ναι μεν τσάμπα το προσφέρουμε αλλά έχουμε και εμείς τ κίνητρο όπως και οι εποχικοι… όλοι μας θελουμε την αποκατάσταση και επειδή έχω δει ποσο μας πολεμάμε τα σωματεία ειδικά τους εθελοντές εύχομαι κακό ψο*ο γιατί όλοι τους είναι βολεμένοι και μόνο το καλο σας κ όλων μας δεν θέλουν … μόνο καρέκλα
Καλη επιτυχία σε εθελοντές και εποχικούς σε περίπτωση που βγει κάτι, τους πολίτες σορρυ αλλά δεν θα ήθελα να μου φάτε τη θέση
εσείς από τη μεριά του εποχικου που και που πληρώνεστε ενώ έχετε υπογράψει 6 μήνες δουλειά πάτε και για τα μόρια όπως κ εγώ από τη μεριά του εθελοντή με όχι ένα κ δυο υπηρεσία αλλά με 7 θα μιλήσω από τη μεριά μου που αν και δεν πληρώνομαι μου είπαν από την αρχή σε περίπτωση που θες να δώσεις για τη σχολή παίρνεις μόρια ή αν ποτέ βγει προκήρυξη γιατί τότε που μπηκα δεν υπήρχε η προοπτική προκήρυξης … άρα καταλήγουμε στο ότι ναι μεν τσάμπα το προσφέρουμε αλλά έχουμε και εμείς τ κίνητρο όπως και οι εποχικοι… όλοι μας θελουμε την αποκατάσταση και επειδή έχω δει ποσο μας πολεμάμε τα σωματεία ειδικά τους εθελοντές εύχομαι κακό ψο*ο γιατί όλοι τους είναι βολεμένοι και μόνο το καλο σας κ όλων μας δεν θέλουν … μόνο καρέκλα
Καλη επιτυχία σε εθελοντές και εποχικούς σε περίπτωση που βγει κάτι, τους πολίτες σορρυ αλλά δεν θα ήθελα να μου φάτε τη θέση
Σε λιγες μερες θα εχουμε κυβερνηση απ οτι φαινεται…
Η ηλικια στην επερχομενη προκηρυξη θα ορισει κ τις εξελιξεις…
Ειναι το πιο βασικο απ ολα!
Αφηστε τις υπολοιπες ξυφομαχιες
Η ηλικια στην επερχομενη προκηρυξη θα ορισει κ τις εξελιξεις…
Ειναι το πιο βασικο απ ολα!
Αφηστε τις υπολοιπες ξυφομαχιες
Κυνηγέ τι πιστεύεις;
από αυτά που βλέπεις και ακούς ;
από αυτά που βλέπεις και ακούς ;
Αν αλλαξει η πολιτικη ηγεσια ισως «στρωσουν» οι φημες περι χαμηλου ηλικιακου.
Αλλα ακομα κ αν δν αλλαξει θα πρεπει να βρεθει μια λυση για τους ηδη υπηρετουντες…ουτε το 31 ειναι λυση αλλα ουτε το 45.
Να βρεθει μια μεση λυση αναλογα τις αντιπυρικες που εχει ο καθε ενας.
Πιο συγκεκρομενα 35 οριο ηλικιας απαντες μαχιμοι οδηγοι πολιτες εθελοντες…και εως 40 οσοι εχουν 5 συναπτα ετη ως εποχικοι.
Θεωρω οτι ειναι μια ρεαλιστικη κ δικαια προταση.
Κ απο εκει και περα ο καθε ενας αναλογα με τα μορια να παιρνει σειρα…. Δλδ επομενες προσληψεις να συνεχιστουν απ τον πινακα με βαση τα μορια του καθε ενα.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 54
- Ενδιαφέροντα: tipota
- Επάγγελμα: tipota
Χαχαχαχ... Γελαω πραγματικα, με κατι φρασεις οπως δικαιες προτασεις και τετοια.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
DokimosED έγραψε: Κυρ Ιουν 18, 2023 2:00 pm Χαχαχαχ... Γελαω πραγματικα, με κατι φρασεις οπως δικαιες προτασεις και τετοια. Ξυπνηστε ΡΕΕεεε!
Δοκιμε πες μας εσυ μια ρεαλιστικη κ δικαιη προταση κριτηριων.DokimosED έγραψε: Κυρ Ιουν 18, 2023 2:00 pm Χαχαχαχ... Γελαω πραγματικα, με κατι φρασεις οπως δικαιες προτασεις και τετοια.
Ετσι κ αλλιως οτι κ να πουμε εμεις δν λεει κτ αλλοι αποφασιζουν.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεν εχω να πω τιποτα. Απλα καθομαι και βλεπω συνεχεια το τι γραφετε εδω περα. Πιστευω οτι ειναι εγκυρη πηγη αυτη που μου το ειπε οτι θα ειναι το οριο 31 η 33 μεχρι εκει. Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα φαινεται να βγηκε απο εγκυρη πηγη αυτη η πληροφορια.
Εδω δεν ξερουμε ποιος θα ειναι υπουργος εσυ λες για εγκυρες πληροφοριες.
Ηταν προτιμοτερο να κανεις μια προσωπική εκτιμιση.
Παρα να μιλαμε για εγκυροτητα πληροφοριων αυτη τη στιγμη.
Ηταν προτιμοτερο να κανεις μια προσωπική εκτιμιση.
Παρα να μιλαμε για εγκυροτητα πληροφοριων αυτη τη στιγμη.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ειναι ευκολως εννοουμενο αυτο που ειπα οτι θα ισχυει αν βγει ο Κουλης.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες