Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Δημοσίευση από Loxias89 »

Garda έγραψε: Πέμ Ιουν 15, 2023 6:01 pm Καλά παίδες οκ, εγώ απλά είπα κάτι ότι θα αναρτηθεί, ακριβώς πριν αναρτηθεί. Και πέσατε να με φάτε! Και δεν είμαι αυτός που το ανάρτησε, για να μην ύπαρξη παρεξήγηση.
Το έγγραφο αυτό εννοούσα αλλά δεν καταλαβαίνετε κάποιοι, και κράζετε. Εγώ δεν έκραξα κανέναν εδώ μέσα μάγκες τώρα πίσω από το πληκτρολόγιο κάποιοι κλασικά. Δηλαδή όταν έχω πληροφορίες να μην το πούμε. Όπως κάνουν και καποιοι άλλοι που δεν λένε. Οκ. Απλά πολύ άπιστοι κάποιοι μέχρι αηδιας. Κάποιους προφανώς τους ενοχλεί που θα ξεκινήσει η σχολη.

Στο θέμα μας τώρα
Αυτό που λέει ο Κωνσταντίνος

Το ότι λέει ΜΈΧΡΙ 10/08 απλά σημαίνει ότι άμα διαβάζατε καλά και εσείς τα νούμερα, θα πηγαίνουν τμηματικά.49000 σκεύη αλουμινίου δεν θα πάνε κατεύθυναν, αλλά που μυαλό.
Το 490,00 σκεύη το μετέτρεψες σε 49.000 σκεύη ; Αυτή είναι μια παραγγελία αυτούσια για καταληκτική ημερομηνία μέχρι 10/8. Για να ρθει κάτι τμηματικά θα πρέπει να βγει και άλλη παραγγελία από πίσω με άλλη ημερομηνία για νωρίτερα η για αργότερα. Εύχομαι να μην έκανες αυτή τη μετατροπή που είπα.
ΥΕΦΚΚ 9Κ
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Λοχια μπερδεύεσαι.1 ποσότητα έχει μέσα 100 τεμάχια τα οποία κάνουν 6.50€. Συνολο είναι 49.000 τεμάχια το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

E3otfrou έγραψε: Πέμ Ιουν 15, 2023 6:32 pm Λοιπόν σικαριο σας πειράζω καζουρα κάνω, απλά κάποιοι ήταν σίγουροι ότι θα πηγαίναμε Μάιο η αρχές Ιουνίου σχολή, απλά να μιλάτε με επιφυλάξεις και όχι με σιγουρια γιατί και ο πρόεδρος σας λέει ότι του λένε και να είσαι σίγουρος επειδή ξέρω από την 6Κ πολλές φορές αλλά έλεγε και άλλα γινόντουσαν. Εγώ είχα ενημερωθει για Σεπτεμβρίο από τον Απρίλιο από άνθρωπο της ΝΔ λόγο εκλογών και εδώ όλοι έπεσαν να με φάνε και έλεγαν ότι οι εκλογές δεν επηρεάζουν τη σχολή. Τελικά επηρεάστηκαν και δεν νομίζω να εκτέθηκα καθόλου αντίθετος εκτέθηκαν όλοι οι άλλοι. Εγώ εχθές έμαθα ότι όντως μπορεί να πάμε 3 η 10 Ιουλίου με επιφύλαξη. Δεν θα τσακωθω με πείραξε τρέλα όταν είπα ότι Σεπτεμβρίο θα πάμε σχολή λόγο εκλογών. Εύχομαι να πάμε το συντομότερο εννοείται και όλα αυτά θες τελειώσουν όταν μπούμε σχολή
Απλά οι εκλογές επηρέασαν την ημερομηνία για την έναρξη της σχολής... Μόνο αυτό. Δλδ αντί να πας Μάιο που σου είπε ο πρόεδρος σου είπε μετά για Ιούνιο και τώρα σου λέει για Ιούλιο γιατί τελικά περίμεναν να περάσουν οι εκλογές να ορκιστεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση και να υπογράψει αυτή την εκπαίδευση.
Zois65

Δημοσίευση από Zois65 »

Πήρα τηλέφωνο τον προμηθευτή στο σταθερό. Το βρήκα στο internet. Ο άνθρωπος μου είπε ότι αρχές Ιουλίου τον ενημέρωσαν για εμάς (τους εξωτερικούς φρουρούς) ότι πρέπει να κάνει την πρώτη παράδοση και όντως είναι τμηματικά. Ακόμα και αυτός ξέρει την ύπαρξη μας.25310-98363
Roxanne

Δημοσίευση από Roxanne »

;) Μπράβο ζωή!Thanks 👍
Greenville

Δημοσίευση από Greenville »

Άψογα!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Καλά δεν χρειάζεται να τους ενοχλείται. Εφοσον εγκρίνονται τα κονδύλια για την σχολή και αρχίζουν οι προμηθευτές και τα πηγαίνουν φτάνει απλά αυτό. Δεν θα παίρνουμε και τηλέφωνο τους ανθρώπους.
Fanisad

Δημοσίευση από Fanisad »

Πέτρο θεωρείς ότι σκέφτηκαν πολλοί να καλέσουν τον προμηθευτή; Είμαστε 200 άτομα σειρά. Άντε να πήραν 5 άτομα τηλέφωνο.
Kerion

Δημοσίευση από Kerion »

Ξεκάθαρα. Επίσης η λογική λέει: Αν δεν καλέσεις Απευθείας στη πηγή, μην περιμένεις καμία φήμη να πιάσει τόπο.
Stam23

Δημοσίευση από Stam23 »

Καλησπέρα 3 Ιουλίου ξεκινάει η σχολή και θα έχει τελειώσει πριν το 15 Αυγούστο. Καλή αρχή σας εύχομαι παιδιά μην τσακώνεστε όλη μια παρέα θα είστε στην σχολή. Θα ενημερωθείτε τέλος της άλλη εβδομάδας
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Kerion έγραψε: Παρ Ιουν 16, 2023 3:54 pm Ξεκάθαρα. Επίσης η λογική λέει: Αν δεν καλέσεις Απευθείας στη πηγή, μην περιμένεις καμία φήμη να πιάσει τόπο.
Έχουμε μια βδομάδα που λέμε για Ιούλιο. Άμα δεν πιστεύεται και είστε δισπιστοι λογικό είναι να το κάνετε.
Ef9k2021

Δημοσίευση από Ef9k2021 »

Ρε αδερφέ είναι η πέμπτη ημερομηνία που αναφέρεις και ζητάς να σε πιστέψουμε κιόλας; Και άφησε το ήταν εκλογές στην μέση και τα λοιπά διάφορα! Ήσουν ή δεν ήσουν μαζί με κάποιους άλλους από αυτούς που έσκιζες τα ιμάτια σου λέγοντας ότι οι εκλογές δεν θα επηρεάσουν την σχολή; Και όμως την επηρέασαν! Και αν πάμε σε τρίτες εκλογές (δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση αλλά λέμε τώρα μια στο εκατομμύριο) ; Θα το αλλάξεις για ακόμη μια φορά; Μόνο και μόνο η λογική λέει 10 Ιουλίου ή μετά ! Το 3 Ιουλίου είναι άπιστο όνειρο και θα το δεις ! Θα είναι μεν από τις πρώτες ΚΥΑ που θα υπογράψει η μόνιμη κυβέρνηση αλλά αυτό θα γίνει μετά την ορκομωσία της (ς. Σ μετά τις 26 Ιουνίου) συν 10 με 12 μέρες η διορία για την αποδοχή και την επομένη να παρουσιαστούν οι υποψήφιοι στην σχολή! Μέτρα εσύ τα κουκιά και βγάλε μία ημερομηνία!
Stam23

Δημοσίευση από Stam23 »

Εγώ έχω σταματήσει να γράφω γιατί δεν με απασχολεί εδώ και 2 μήνες δουλεύω μόνιμος σε άλλη υπηρεσία. Εγώ ενημέρωσα αυτό που έμαθα τυχαία μάλιστα. Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον και ούτε είχα δώσει ποτέ ημερομηνία εγώ. Ψάξε και δες της αναρτήσεις μου
Guardian345

Δημοσίευση από Guardian345 »

Ef9k2021 έγραψε: Σάβ Ιουν 17, 2023 1:58 am Ρε αδερφέ είναι η πέμπτη ημερομηνία που αναφέρεις και ζητάς να σε πιστέψουμε κιόλας; Και άφησε το ήταν εκλογές στην μέση και τα λοιπά διάφορα! Ήσουν ή δεν ήσουν μαζί με κάποιους άλλους από αυτούς που έσκιζες τα ιμάτια σου λέγοντας ότι οι εκλογές δεν θα επηρεάσουν την σχολή; Και όμως την επηρέασαν! Και αν πάμε σε τρίτες εκλογές (δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση αλλά λέμε τώρα μια στο εκατομμύριο) ; Θα το αλλάξεις για ακόμη μια φορά; Μόνο και μόνο η λογική λέει 10 Ιουλίου ή μετά ! Το 3 Ιουλίου είναι άπιστο όνειρο και θα το δεις ! Θα είναι μεν από τις πρώτες ΚΥΑ που θα υπογράψει η μόνιμη κυβέρνηση αλλά αυτό θα γίνει μετά την ορκομωσία της (ς. Σ μετά τις 26 Ιουνίου) συν 10 με 12 μέρες η διορία για την αποδοχή και την επομένη να παρουσιαστούν οι υποψήφιοι στην σχολή! Μέτρα εσύ τα κουκιά και βγάλε μία ημερομηνία!
ποια αποδοχη ρε μεγαλε; Τωρα περιμενουμε απλα μειλ που θα μας λεει σε μια βδομαδα να παρουσιαστειτε Κομοτηνη!
Στην 6κ το μειλ ηρθε 23 Ιουνιου και 29 ιουνιου επρεπε να παρουσιαστουν!
Για να ανεβαινουν συνεχεια στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ προμηθειες σημαινει οτι ειναι σχεδον ετοιμοι, ακομα πιστευετε οτι θα παμε φθινωπορο;!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ef9k2021 έγραψε: Σάβ Ιουν 17, 2023 1:58 am Ρε αδερφέ είναι η πέμπτη ημερομηνία που αναφέρεις και ζητάς να σε πιστέψουμε κιόλας; Και άφησε το ήταν εκλογές στην μέση και τα λοιπά διάφορα! Ήσουν ή δεν ήσουν μαζί με κάποιους άλλους από αυτούς που έσκιζες τα ιμάτια σου λέγοντας ότι οι εκλογές δεν θα επηρεάσουν την σχολή; Και όμως την επηρέασαν! Και αν πάμε σε τρίτες εκλογές (δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση αλλά λέμε τώρα μια στο εκατομμύριο) ; Θα το αλλάξεις για ακόμη μια φορά; Μόνο και μόνο η λογική λέει 10 Ιουλίου ή μετά ! Το 3 Ιουλίου είναι άπιστο όνειρο και θα το δεις ! Θα είναι μεν από τις πρώτες ΚΥΑ που θα υπογράψει η μόνιμη κυβέρνηση αλλά αυτό θα γίνει μετά την ορκομωσία της (ς. Σ μετά τις 26 Ιουνίου) συν 10 με 12 μέρες η διορία για την αποδοχή και την επομένη να παρουσιαστούν οι υποψήφιοι στην σχολή! Μέτρα εσύ τα κουκιά και βγάλε μία ημερομηνία!

Τα λέμε τα ξαναλέμε και τα ξαναλέμε τον χαβά σας εσεις. Ποιος θα σου υπογράψει ρε αδερφέ την έναρξη της σχολής από την στιγμή που διαλύθηκε η Βουλή έβαλαν υπηρεσιακή κυβέρνηση και ότι περνάνε όλα από τα χέρια της υπηρεσιακής; Το Πάσχα λέγαμε πριν διαλυθεί η Βουλή λογικά θα την υπέγραφαν. Δεν έγινε αυτό διαλύθηκε η βουλη και μπήκε υπηρεσιακή. Υπήρχαν μετά κάποιοι άλλοι λόγοι το ότι δεν άρχισε η σχολή και αυτό ήτανε ότι έπρεπε να περάσουνε συμβούλιο τα άτομα που δεν έχουνε πάει στρατό για το αν θα τους δεχθούνε στην προκήρυξη η οχι... Το ήξερες; Μάλλον οχι; Μας δουλευεις; Εάν δεν ξέρεις του πραγματικούς λόγους που άργησε να ξεκινήσει η σχολή και έδιναν ημερομηνίες δεν φταίω εγώ. Επισεις το ξέρεις ότι έλεγαν ότι σχολή μπορεί να πας και Δράμα; Μάλλον όχι. Το ξέρεις ότι η σχολή στην Κομοτηνή άργησε να στείλει τα χαρτιά ότι θελουμε εμείς να πάμε εκεί και να την "Νοικιάσουμε για την εκπαίδευση μας"; Ούτε αυτό το ξέρεις. Ξέρεις τπτ ή μπαίνεις απλά εδώ μέσα να τρολλαρεις και να πεις εξυπνάδες;
Εδώ βγαίνουν τα κονδύλια της σχολής και ακόμα δεν πιστεύεις πότε θα αρχίσουμε.
Κάτσε πήγαινε εσύ το φθινόπωρο εάν δεν πιστεύεις ότι θα πάμε. Εμείς θα πάμε Ιούλιο...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες