Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Re: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Καλησπέρα παιδία, έχω πάρει δύο αναβολές, Μάρτιο 2021 και Μάϊο 2022. Στο σάϊτ της στρατολογίας έλεγε ότι έχω αναβολή μέχρι 10 Μαϊου και τώρα που πέραασε η ημερομηνία δε λέει κάτι. Δε μου έχει ανέβει χαρτί κατάταξης. Θα είμαι στην επόμενη ΕΣΣΟ τον Ιούλιο ή επειδή έληξε ήδη η αναβολή πρέπει να πάω σε αυτήν; Ευχαριστώ!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
Θα είσαι για Δ' ΕΣΣΟ ΙΟΥΛΙΟ.GERNick111 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 11, 2023 7:28 pm Καλησπέρα παιδία, έχω πάρει δύο αναβολές, Μάρτιο 2021 και Μάϊο 2022. Στο σάϊτ της στρατολογίας έλεγε ότι έχω αναβολή μέχρι 10 Μαϊου και τώρα που πέραασε η ημερομηνία δε λέει κάτι. Δε μου έχει ανέβει χαρτί κατάταξης. Θα είμαι στην επόμενη ΕΣΣΟ τον Ιούλιο ή επειδή έληξε ήδη η αναβολή πρέπει να πάω σε αυτήν; Ευχαριστώ!
Μπες στο stratologia.gr και επέλεξε πληροφορίες για την κατάταξη μου.
Θα σου λέει για ποια ΕΣΣΟ είσαι προγραμματισμένος.
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Τελείωσα με το κομμάτι του φρουραρχείου. Στο νοσοκομείο τι χαρτιά πρέπει να βαστάω μαζί μου; Την γνωμάτευση του γιατρού μου μόνο και το σημείωμα κατάταξης?
-
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
Καλημέρα, στις 23/5 πρέπει να παρουσιαστώ και θέλω να ακολουθήσω τη διαδικασία του Φρουραρχείου για δεύτερη αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Θα ήθελα να ρωτήσω η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια με την πρώτη φορά; Κάθε συμβουλή είναι σημαντική.
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ! Οι γιατροί στο φρουραρχείο όπως περισυ;
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Μαρκο απο φρουραρχειο σε φρουραρχειο δεν ξερω αν ειναι ακριβως τα ιδια πραγματα (αν και απο οτι κατλαλαβαινω ειναι ιδια η διαδικασια με αμελητέες διαφορες) αλλα η διαδικασια της 2ης φορας ειναι ακριβως ιδια με τη πρωτη.
Πρωτα φρουραρχειο και μετα απο καποιες μερες επιτροπη στο στρατιωτικο νοσοκομειο οπου εκει θα σου οριστει η αναβολη.
Ελπιζω να σε βοηθησα.
Πρωτα φρουραρχειο και μετα απο καποιες μερες επιτροπη στο στρατιωτικο νοσοκομειο οπου εκει θα σου οριστει η αναβολη.
Ελπιζω να σε βοηθησα.
Μετά το Φρουραρχείο, το μέιλ για να πας νοσοκομείο να περάσεις από την επιτροπή έρχεται νταν 10 μέρες μετά; Ή εντός 10 ημερών; Θα ήθελα να πάω από εκει να ξεμπερδεύω όσο πιο γρήγορα γίνεται, και θέλω να ξέρω αν πρέπει να αγχώνομαι ή όχι κοιτώντας το μέιλ μου κάθε ημέρα.
-
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
εμένα το μειλ μου ήρθε την ίδια μέρα,3 ώρες μετά. Απλά λέει να πάρω τηλέφωνο για ραντεβού μετά από μια συγκεκριμένη μέρα για να έχουν πάει τα χαρτιά στην επιτροπήRytidas έγραψε: ↑Δευ Μάιος 15, 2023 10:06 pm Μετά το Φρουραρχείο, το μέιλ για να πας νοσοκομείο να περάσεις από την επιτροπή έρχεται νταν 10 μέρες μετά; Ή εντός 10 ημερών; Θα ήθελα να πάω από εκει να ξεμπερδεύω όσο πιο γρήγορα γίνεται, και θέλω να ξέρω αν πρέπει να αγχώνομαι ή όχι κοιτώντας το μέιλ μου κάθε ημέρα.
Καλημέρα, είναι να παρουσιαστώ 23/5, είναι εντάξει να πάω αύριο φρουραρχείο ή είναι πολύ νωρίς - αργά;
Πειράζει αν δεν είναι έγχρωμο το σημείωμα κατάταξης;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες