Καλησπέρα στο φόρουμ.
Έχω μια απορία:
Ξέρω ότι όσο είσαι φαντάρος, ο στρατός φροντίζει για την υγεία σου. Τι γίνεται όμως αν πάω σε στρατιωτικό οφθαλμίατρο και αποφανθεί ότι χρειάζομαι γυαλιά μυωπίας; Θα μου τα δώσει δωρεάν ο στρατός, θα καλύψει ένα μέρος των εξόδων ή τίποτα από τα δύο;
Είμαι φαντάρος και σκεφτόμουν να πάω σε πολιτικό γιατρό σε καμιά έξοδο και να πάρω γυαλιά, αλλά οι γονείς μού είπαν ότι μέσω στρατού, μπορεί να πληρώσω αισθητά λιγότερο (πέρα από την επίσκεψη). Ισχύει αυτό;
Γενικά δεν ξέρω τίποτα για το πού είμαι ασφαλισμένος, για το αν μπορώ να επισκέπτομαι γραφεία στρατιωτικών ιατρών ή μόνο στρατιωτικά νοσοκομεία κλπ.
Αγορά γυαλιών μυωπίας - Κάλυψη στρατού
Re: Αγορά γυαλιών μυωπίας - Κάλυψη στρατού
Για αποζημίωση οπτικων κανεις αιτηση στον ΟΠΕΚΑ (μεσο και gov.gr) και μπορει να καλυψη μεχρι καποιο ποσο των γυαλιων σου τωρα ο στρατος δεν σου χορηγεί τζαμπα γυαλια ουτε καλυπτει μερος εξοδων αυτων.Αλέξανδρος έγραψε: Σάβ Δεκ 18, 2021 8:54 pm Καλησπέρα στο φόρουμ. Έχω μια απορία: Ξέρω ότι όσο είσαι φαντάρος, ο στρατός φροντίζει για την υγεία σου. Τι γίνεται όμως αν πάω σε στρατιωτικό οφθαλμίατρο και αποφανθεί ότι χρειάζομαι γυαλιά μυωπίας; Θα μου τα δώσει δωρεάν ο στρατός, θα καλύψει ένα μέρος των εξόδων ή τίποτα από τα δύο; Είμαι φαντάρος και σκεφτόμουν να πάω σε πολιτικό γιατρό σε καμιά έξοδο και να πάρω γυαλιά, αλλά οι γονείς μού είπαν ότι μέσω στρατού, μπορεί να πληρώσω αισθητά λιγότερο (πέρα από την επίσκεψη). Ισχύει αυτό; Γενικά δεν ξέρω τίποτα για το πού είμαι ασφαλισμένος, για το αν μπορώ να επισκέπτομαι γραφεία στρατιωτικών ιατρών ή μόνο στρατιωτικά νοσοκομεία κλπ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες