Προβλήματα στο forum
Προβλήματα στο forum
Πραγματικά το lockdown έχει βαρέσει το κεφάλι μερικών.

Προβλήματα στο forum
Έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις για το φόρουμ και ας μην ανεβάσετε το σχόλιο που 1000% δεν θα ανέβει, ας ξεκινήσουμε, δεν γίνεται να διαγράφονται κάποια μέλοι με το παραμικρό και βλέπουμε στην σελίδα για Την προκήρυξη στην πυροσβεστική και να μην δίνεται ούτε ένα Ban έστω και για τα μάτια του κόσμου αυτό δείχνει ότι κάνετε επιλεκτικες διαγραφές
αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει και να μην έχετε την απαίτηση που στις προκηρύξεις δεν υπάρχει αξιοκρατία
με εκτίμηση
ένας νέος εποπ
αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει και να μην έχετε την απαίτηση που στις προκηρύξεις δεν υπάρχει αξιοκρατία
με εκτίμηση
ένας νέος εποπ
Re: Προβλήματα στο forum
Καλησπέρα, παρατηρω ότι δεν μπορώ να αλλάξω εικόνα άβαταρ. Επιλέγω μια από τις προ υπάρχουσες εικόνες αλλά εμφανίζει σφάλμα. "Το συγκεκριμένο αρχείο δεν μπορεί να βρεθεί"
Μια χαρά πέφτουν ban. Ουκ ολίγοι έχουν διαγραφεί από την έναρξη λειτουργίας.νέος εποπ έγραψε: Παρ Ιούλ 23, 2021 5:38 pm Έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις για το φόρουμ και ας μην ανεβάσετε το σχόλιο που 1000% δεν θα ανέβει, ας ξεκινήσουμε, δεν γίνεται να διαγράφονται κάποια μέλοι με το παραμικρό και βλέπουμε στην σελίδα για Την προκήρυξη στην πυροσβεστική και να μην δίνεται ούτε ένα Ban έστω και για τα μάτια του κόσμου αυτό δείχνει ότι κάνετε επιλεκτικες διαγραφέςαυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει και να μην έχετε την απαίτηση που στις προκηρύξεις δεν υπάρχει αξιοκρατίαμε εκτίμησηένας νέος εποπ
Συγγνώμη αλλά δεν είδα αυτό το μήνυμα.apiliotis έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 2:37 pm Καλησπέρα, παρατηρω ότι δεν μπορώ να αλλάξω εικόνα άβαταρ. Επιλέγω μια από τις προ υπάρχουσες εικόνες αλλά εμφανίζει σφάλμα. "Το συγκεκριμένο αρχείο δεν μπορεί να βρεθεί"
Σου έβαλα ένα avatar τυχαία και φαίνεται να λειτουργεί.
Θες να ξαναδοκιμάσεις; Αλλιώς πες μου ποιο θέλεις να σου βάλω.
Καλησπέρα, ποιο πολυ σαν διαπίστωση το έγραψα μήπως είναι γενικό το προβλημα και σε άλλους χρήστες. Τόσο καιρό το συνήθισα και χωρίς. Αν δεν κάνει κόπο βάλε το usp-compact. Ευχαριστώyandr έγραψε: Δευ Μαρ 13, 2023 6:21 pmΣυγγνώμη αλλά δεν είδα αυτό το μήνυμα.apiliotis έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 2:37 pm Καλησπέρα, παρατηρω ότι δεν μπορώ να αλλάξω εικόνα άβαταρ. Επιλέγω μια από τις προ υπάρχουσες εικόνες αλλά εμφανίζει σφάλμα. "Το συγκεκριμένο αρχείο δεν μπορεί να βρεθεί"
Σου έβαλα ένα avatar τυχαία και φαίνεται να λειτουργεί.
Θες να ξαναδοκιμάσεις; Αλλιώς πες μου ποιο θέλεις να σου βάλω.

Συνεχίστε την καλή δουλειά!
Σου έβαλα το σωστό Avatar και θα ήθελα να πω 2 πράγματα.
1. Εάν και άλλοι χρήστες έχουν το θέμα αυτό ας το γράψουν εδώ για να το ερευνήσω (εγώ δεν το έχω το πρόβλημα)
2. Αν θέλετε κάποιο άλλο όπλο, μπορούμε να το προσθέσουμε στη λίστα. Δεν θα βάλουμε χιλιάδες, αλλά αν ενδιαφέρεστε μπορούμε να εξετάσουμε μερικά ακομα
1. Εάν και άλλοι χρήστες έχουν το θέμα αυτό ας το γράψουν εδώ για να το ερευνήσω (εγώ δεν το έχω το πρόβλημα)
2. Αν θέλετε κάποιο άλλο όπλο, μπορούμε να το προσθέσουμε στη λίστα. Δεν θα βάλουμε χιλιάδες, αλλά αν ενδιαφέρεστε μπορούμε να εξετάσουμε μερικά ακομα
Ευχαριστώ! Εγώ είμαι καλυμμένος και με τα υπάρχοντα αβαταρς. Αλλά ας μας πει κάποιος 3ος αν σε αυτόν αλλάζουν κανονικά
Και εγώ πήγα να το αλλάξω και έλεγε ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν βρέθηκε.
yandr, μήπως γίνετε να βάλεις το thompson - tommy gan
yandr, μήπως γίνετε να βάλεις το thompson - tommy gan
Σχετικά με το Avatar, ανακάλυψα ότι το πρόβλημα σχετίζεται με τα ελληνικά.
Αν αλλάξετε τη γλώσσα σε αγγλικά, μπορείτε να επιλέξετε το Avatar που θέλετε και μετά να γυρίσετε στα ελληνικά.
Φυσικά θα επικοινωνήσω με την phpBB να δω μήπως βρεθεί το πρόβλημα.
Αν αλλάξετε τη γλώσσα σε αγγλικά, μπορείτε να επιλέξετε το Avatar που θέλετε και μετά να γυρίσετε στα ελληνικά.
Φυσικά θα επικοινωνήσω με την phpBB να δω μήπως βρεθεί το πρόβλημα.
Αυτό;

(αυτό το είχαν οι μαφιόζοι αλλού)
Βρες μια καλή φωτό χωρίς φόντο όμως και θα το βάλω
Βάζω μερικές. Η "στρατιωτική" έκδοση ονομάζεται M1A1 Thompson.

Nassos αυτό της κάτω φωτογραφίας βάλε με την όπλιση από πάνω αρκετά άτομα είχαν τέτοια.
Χωρίς να απορρίπτω βέβαια και το άλλο, το είχαν πολλοί και από την πάνω φωτογραφία.
Βάλτε και τα δύο αν μπορείτε.
Χωρίς να απορρίπτω βέβαια και το άλλο, το είχαν πολλοί και από την πάνω φωτογραφία.
Βάλτε και τα δύο αν μπορείτε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης