Επιτυχόντες - Επιλαχόντες (9Κ-21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
GeorgeMp
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 25

Re: Επιτυχόντες - Επιλαχόντες (9Κ-21)

Δημοσίευση από GeorgeMp »

ale3andros12 έγραψε: Δευ Φεβ 20, 2023 11:07 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 20, 2023 10:56 am Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κανείς με τις θέσεις που απομένουν αν θα καλέσουν τώρα για να ξεκινήσουν και εκείνοι σχολη αρχές Μαΐου μαζί με όλους;
Ναι οι επιλαχόντες που θα είναι εξωτερικοί θα πάνε και αυτοί σχολή τον Μάιο το είπε ο πρόεδρος των εξωτερικών σε σχετική ερώτηση.
Η εισαγωγική σχολή των εξωτερικών Φρουρων της 9κ και των αναπληρώσεων της 6κ, προγραμματίζεται για τη σχολή στη Κομοτηνή.
Roxanne

Δημοσίευση από Roxanne »

Παιδιά υπολογίστε το λιγότερο 600 ευρώ το μήνα να μας βγει η διαμονή μας στη Κομοτηνή. Αν υπολογίσουμε ότι θα τρώμε 20 ευρώ τη μέρα επί 30 μέρες που έχει ο μήνας μας κάνει 600. Σκεφτείτε επίσης τα σκ ελεύθερα+ Τετάρτη και Παρασκευή που υπάρχει μια έξοδος μετά το μεσημέρι. Σύνολο 1200 ευρώ στους 2 μήνες με τέρμα οικονομία. Τα φαγητά του catering είναι κάποιες φορές χειρότερα από το στρατό και κάποιες φορές 1 επίπεδο πάνω από το στρατό. Αν είχαμε μάγειρες όπως η ΟΠΠΙ, θα ήτανε ακόμα χειρότερα. Έχω άτομα που ήτανε πάνω και τους βγήκε ο μήνας 750 ευρώ για προσωπική κατανάλωση. Κάντε οικονομία. Στο παράδειγμα με τα 600 ευρώ δεν υπολόγισα μεσα, έξοδα για ταξί στις εξόδους η τα μεταφορικά για το πήγαινε έλα. Είτε ανέβει κάποιος με αμάξι είτε με άλλο τρόπο αυτά τα 600 με δυσκολία βγαίνει. Όσοι προλαβεται μπείτε ταμείο ανεργίας πριν βγεί ο μήνας για να το έχετε σε ισχύ μέσα στη σχολή!
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Sicario »

Σιγά μη θέλουμε 600ε το μήνα ρε μεγάλε που θα πάμε στο Hilton; !
Δε θα τρως αστακό και νουα μοσχάρι κάθε μέρα. Το τι θα χαλάσεις εσύ στις εξόδους σου είναι άλλο θέμα, αλλά 600ε μόνο για φαΐ στη σχολή αποκλείεται να θέλουμε τόσα πολλά.
ΥΕΦΚΚ 2023
Roxanne

Δημοσίευση από Roxanne »

Άνθρωπε μου σου το εξήγησα.20 ευρώ τη μέρα είπα. Σκέψου αυτοί που καπνίζουν η ταξι, πήγαινε έλα, κάρτες κτλ. Η σειρά ΟΠΠΙ στο 4μηνο τους βγήκε κατά μέσο όρο 650 +. Θα το δεις στην πράξη. Μακάρι να πέσω έξω. Δεν μου περισσεύουν, μακάρι να είναι λιγότερο. Εσύ τι προτείνεις να μην κάνει αποταμίευση ο Κοσμος ;
GeorgeMp
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από GeorgeMp »

Όχι 1000 ο, τι να ναι εδώ μέσα, δε μπορώ άλλες ηλιθιότητες.
Loan

Δημοσίευση από Loan »

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και παρακαλώ να μου απαντήσει κάποιος που ξέρει 100%. Μπορουμε να παίρνουμε ταμείο ανεργίας ενώ είμαστε στην σχολη η είναι παράνομο ;
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από apiliotis »

Roxanne έγραψε: Δευ Φεβ 20, 2023 4:38 pm Άνθρωπε μου σου το εξήγησα.20 ευρώ τη μέρα είπα. Σκέψου αυτοί που καπνίζουν η ταξι, πήγαινε έλα, κάρτες κτλ. Η σειρά ΟΠΠΙ στο 4μηνο τους βγήκε κατά μέσο όρο 650 +. Θα το δεις στην πράξη. Μακάρι να πέσω έξω. Δεν μου περισσεύουν, μακάρι να είναι λιγότερο. Εσύ τι προτείνεις να μην κάνει αποταμίευση ο Κοσμος ;
Ρε φίλε μας τρολαρεις; Τι θα σπαταλάς κάθε μέρα;20 ευρώ πως; Κάθομαι και αθροίζω τι τρώω τι πινω και δεν βγαίνει ουτε καν 10€. Και μεις πηγαμε στρατό, ναι το φαγητό στο κέντρο ήταν άθλιο, αλλά το τρως και αμάσητο αν δεν έχεις επιλογή.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από ARN »

Χαλαρώστε, κάποιοι φάγαμε φαγητό από την φυλακή της Θήβας.
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Sicario »

Roxanne έγραψε: Δευ Φεβ 20, 2023 4:38 pm Άνθρωπε μου σου το εξήγησα.20 ευρώ τη μέρα είπα. Σκέψου αυτοί που καπνίζουν η ταξι, πήγαινε έλα, κάρτες κτλ. Η σειρά ΟΠΠΙ στο 4μηνο τους βγήκε κατά μέσο όρο 650 +. Θα το δεις στην πράξη. Μακάρι να πέσω έξω. Δεν μου περισσεύουν, μακάρι να είναι λιγότερο. Εσύ τι προτείνεις να μην κάνει αποταμίευση ο Κοσμος ;

Ρε φίλε δε μας αφορά το κάπνισμα του καθενός και το ταξί. Μιλάμε για τα έξοδα του φαγητού στη σχολή όχι για τις εξόδους. Τα 20ε τη μέρα για φαΐ στη σχολή που τα είδες; Σου είπε κανείς ότι έδινε 20ε τη μέρα ως συμμετοχή για το φαγητό της σχολής;
Επίσης δε χρειαζεται να χρησιμοποιήσεις ταξί, οποίος έχει οικονομικό πρόβλημα κάθεται μέσα στη σχολή δε χρειάζεται να μετακινειται. Το ΣΚ που δεν έχει φαΐ μπορείς να παραγγέλνεις να στο φερουν στη πυλη της σχολής, ώστε να γλιτώσεις τα έξοδα μετακίνησης στο κέντρο της Κομοτηνής.
Άκου 600ε το μήνα για φαΐ. Ούτε οι φοιτητές στο Harvard δε θέλουν τόσα το μήνα.
ΥΕΦΚΚ 2023
Garda
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Garda »

Ναι ρε παιδιά όντως σιγά τι είναι αυτά τα 600ευρα είπαμε. Το 60-70 οκ και για τα ΣΚ που δεν θα έχει φαγητό. Βρήκα τυχαία συναδέλφο παλιό που έκανε εκπαίδευση στην Κομοτηνή και αυτός για λίγα χρήματα μου είπε. Αλλά είχε περάσει πριν πολλά χρόνια.

Στην 6κ για την 2η σχολή του Ιουνίου 2022, είδα προμήθεια 4000 εύρο για σίτιση σε σάντουιτς Στεργίου προφανώς θα ήταν το δεκατιανο, κάποιος να μας ενημερώσει από 6κ εάν ίσχυε αυτό.
Οπότε μέχρι και σάντουιτς θα έχει όπως είναι και το λογικό έτσι. Εκτός εάν μας τα πουλάνε μέσα στην σχολη τι να πω!

Τώρα για τα κανονικά γεύματα, επειδή έχει μενού η φυλακή ήταν και για τους εκπαιδευόμενους στην Θήβα. Τώρα για εμάς στην Κομοτηνή που δεν είναι φυλακή, θα δείξει.
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Fanisad

Δημοσίευση από Fanisad »

Λογικό να υπάρχει σύγχυση! Έχει περάσει από εκεί τα τελευταία χρόνια η Σάρα και η Μάρα (ειδικοί φρουροί - συνοριοφύλακες - ΟΠΠΙ) . Το τι έχει ακούσει ο καθένας είναι υποκειμενικό. Υποθέσεις κάνουμε γιατί μιλάμε για το άγνωστο. Προσωπικά αν τα γεύματα ήταν όλα χάλια, νομίζω πως 12 με 15 ευρώ είναι τα καθημερινά έξοδα και καφέδες. Άρα να υπολογίσουμε 12 επί 30 (360 ευρώ το μήνα) . Αυτό το ποσό παλεύεται. Πάντως και εγώ άκουγα τρελά νούμερα για τα προσωπικά έξοδα αλλά εγώ ξέρω τι χαλάω και τι τρώω, οπότε το 12 ευρώ ημερησίως είναι τίμιο.
LongTerm

Δημοσίευση από LongTerm »

Ινστα δεν έχει; Τι είναι δηλαδή το φβ μέρος για ενημέρωση; Να φτιάξω άμα είναι ένα για να μπω τότε. Στην ιστιοσελίδα των υεφκκ δεν βλέπω να ενδιαφέρονται και πολύ. Ανοργάνωτοι πλήρως. Μετά απορούμε γτ πάει κατά διαόλου η χώρα εδώ και πόσα χρόνια. Εχω περάσει από αρκετές δ. Υπηρεσιες τέτοιο χάλι ούτε στην Ουρουγουάη πιστεύω... Πίστευα θα ήταν καλύτερα, αλλά μέχρι και εδώ ακούω πως υπάρχουν κλικες και πάει λέγοντας! Όσοι προχωρήσουν καλή δύναμη να έχουν και μακριά από τοξικ ανθρωπάκια "πιόνια".
ale3andros12 έγραψε: Δευ Φεβ 20, 2023 1:15 pm
Episkeptis έγραψε: Δευ Φεβ 20, 2023 1:03 pm Που το ειπε ο πρόεδρος; Σας τα λεει προσωπικά; Ψάχνω να βρω που τα λέει ολα αυτά αλλά δεν βρίσκω κάτι...
Στην σελίδα της προκήρυξης στο facebook
Stam5225

Δημοσίευση από Stam5225 »

Πρωί δεκατιανο μεσημέρι και βράδυ έχει φαγητό καθημερινά. Εγώ προσωπικά επειδή δεν καπνίζω θα έχω έξοδα 2 καφέδες πακέτο την ημέρα οπότε 4 ευρώ. Σκ θα βγαίνω έξω και θα μένω σε φίλη μου σίγουρα θα χαλάω 30 το ΣΚ μου. Οπότε πάει 50 ευρώ η εβδομάδα μου. Και βάλε κανένα κέρασμα και στην φίλη μου για την φιλοξενία και το $€? 😅 το 300 ευρώ θα φεύγει σίγουρα τον μήνα.
AndreasL

Δημοσίευση από AndreasL »

Καλημέρα παιδιά! Ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για τις στολές. Πριν στείλετε τα νούμερα που φοράτε, να πάτε να δοκιμάσετε παντελόνια, χιτώνια και μπουφάν για να είστε σίγουροι για το νούμερο σας. Εγώ έχω δοκιμάσει 5.11 και pentagon και δεν φοράω πουθενά κοινό νούμερο μεταξύ των 2 εταιριών. Αυτό με προβληματίζει, γιατί αν δηλώσω λάθος νούμερα δεν ξέρω αν μπορώ να τα αλλάξω στη σχολή. Ξέρει κανείς λοιπόν, αν υπάρξει αστοχία στα νούμερα, αν μπορεί να γίνει τράμπα η αλλαγή;
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Sicario »

AndreasL έγραψε: Τρί Φεβ 21, 2023 1:09 pm Καλημέρα παιδιά! Ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για τις στολές. Πριν στείλετε τα νούμερα που φοράτε, να πάτε να δοκιμάσετε παντελόνια, χιτώνια και μπουφάν για να είστε σίγουροι για το νούμερο σας. Εγώ έχω δοκιμάσει 5.11 και pentagon και δεν φοράω πουθενά κοινό νούμερο μεταξύ των 2 εταιριών. Αυτό με προβληματίζει, γιατί αν δηλώσω λάθος νούμερα δεν ξέρω αν μπορώ να τα αλλάξω στη σχολή. Ξέρει κανείς λοιπόν, αν υπάρξει αστοχία στα νούμερα, αν μπορεί να γίνει τράμπα η αλλαγή;
Ανδρέα δε ξέρουμε όμως ποια εταιρείας είναι οι στολές που δίνουν στη σχολή.5.11 και Pentagon αποκλείεται να είναι. Ότι έχει μείνει από την Αστυνομία δίνουν κάτι σακιά.
ΥΕΦΚΚ 2023
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες