Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Παιδιά SOS έχω θέλω τα φώτα σας για κάτι,
λοιπόν το 20 έκανα για εποχικος πυροσβεστης. Δεν μου πέρασαν τις ειδικές δυνάμεις δεν ξέρω γιατί, δεν ασχολήθηκα καθόλου εννοείται ότι δεν με πήραν, τώρα τον Αύγουστο έσκασε ένα τηλ για πρόσληψη κ λέω τώρα με θυμηθήκατε μετά από 2 χρόνια; Τέλος πάντων πάω εκεί για την καρτέλα και τους λέω τότε π είχα κάνει αίτηση είχα ειδικές δυνάμεις αλλά δεν το περάσατε γίνεται να το δώσω τώρα; Μ λένε όχι. Τώρα αν βγει προκήρυξη μπορώ κανονικά να δώσω το χαρτί από τις ειδικές δυνάμεις; Και έχω τρελαθεί τώρα γτ αν ήμουν από το 20 και με ειδικές δυνάμεις θα ήμουν μέσα εμοδε, έκανα μλκια.
λοιπόν το 20 έκανα για εποχικος πυροσβεστης. Δεν μου πέρασαν τις ειδικές δυνάμεις δεν ξέρω γιατί, δεν ασχολήθηκα καθόλου εννοείται ότι δεν με πήραν, τώρα τον Αύγουστο έσκασε ένα τηλ για πρόσληψη κ λέω τώρα με θυμηθήκατε μετά από 2 χρόνια; Τέλος πάντων πάω εκεί για την καρτέλα και τους λέω τότε π είχα κάνει αίτηση είχα ειδικές δυνάμεις αλλά δεν το περάσατε γίνεται να το δώσω τώρα; Μ λένε όχι. Τώρα αν βγει προκήρυξη μπορώ κανονικά να δώσω το χαρτί από τις ειδικές δυνάμεις; Και έχω τρελαθεί τώρα γτ αν ήμουν από το 20 και με ειδικές δυνάμεις θα ήμουν μέσα εμοδε, έκανα μλκια.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 54
- Ενδιαφέροντα: tipota
- Επάγγελμα: tipota
Να σε ρωτησω κατι, εισαι πολιτης η εποχικος?NFS13 έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 6:14 pm Πυρ η απάντηση στην ερώτηση σου είναι ότι έβαλε αυτά τα όρια ηλικίας γιατί πουθενά δε γράφει ότι η εποχικοί θα γίνουνε μόνιμοι ή πενταετής! Και να το ξαναπώ όπως το λένε πολλοί εδώ μέσα ο εποχικός είναι εποχικός παλιά που γινόντουσαν μόνιμοι γινόντουσαν χαριστικά για να παίρνουν ψήφους… Η πυροσβεστική δεν είναι παιδική χαρά και αν δεν έχεις τον κατάλληλο σωματότυπό και την κατάλληλη σωματική Αντοχή πρώτα απ’ όλα αποτελείς κίνδυνο στον εαυτό σου γιατί θα καείς κατά πάσα πιθανότητα θα πεθάνεις και δεύτερον γιατί δεν θα μπορείς να σώσεις ή να κάνεις τη δουλειά σου σωστά! Είναι λάθος τους συστήματος γιατί τα όρια για εποχικούς έπρεπε να ήταν 35 και στα 40 να τους έλεγε 5ετια ! Μην τα λέτε όπως θέλετε εδώ επειδή συμφέρει ! Άλλο πυροσβεστική ok; Σε μια φωτιά που έχεις εγκλωβιστεί και πρέπει να κανεις ακροβατικά αν είσαι 45 και πάνω και κλασικός έλληνας 45αρης που θα πας; Όση εμπειρία και να έχεις δεν θα σε σώσει …. Και περιμένεις εσυ μετά το πυροσβεστικο σώμα να μην εχει πρόβλημα με το γερασμενο προσωπικό; Ανοίξτε το μυαλό σας μερικοί. Και εγω αμα ήμουν 40 θα ήθελα να έχω αποκατάσταση αλλά οι νόμοι ας το πούμε και η πραγματικότητα είναι αυτές που είναι. Ελπίζω να μην αλλάξει κανένα όριο και το λέω με όλη μου την καρδιά και να μπουν τα παιδιά που έχουν τα σωματικα προσόντα !
Αν βγει προκήρυξη, ναι, εννοείται μπορείς να βάλεις και τις ΕΔ μέσα.Alexiptotaever έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 6:50 pm Τώρα αν βγει προκήρυξη μπορώ κανονικά να δώσω το χαρτί από τις ειδικές δυνάμεις;
Κανένα λάθος δεν υπάρχει. Το όριο είναι 45 για ΕΠΟΧΙΚΟΣ . Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν έγραφε πουθενά ότι μετά τη θητεία μονιμοποιησαι. Και σε τελική ανάλυση να πω και το λογικότερο. Όσοι είστε 35+ και παραπονιέστε για το ηλικιακό να σας πω ότι το 2007 ήσασταν 19-20 χρονών και είχατε τις παρακάτω ευκαιρίες:
1) προκήρυξη το 2007 για 1260 δόκιμους πυροσβέστες
2) προκήρυξη το 2011 για 4000 πενταετής πυροσβέστες
3) προκήρυξη το 2012 για 725 πυροσβέστες γενικών καθηκόντων
Δεν αναφέρω τις υπόλοιπες προκηρύξεις που έβγαιναν τότε (ειδικοί φρουροί, λιμενικό, ΕΠΟΠ) καθώς ας υποθέσουμε ότι μόνο για πυροσβέστες είχατε κ@υλα (που δεν ισχύει)
Το ότι δεν μπήκατε τότε που έπαιρναν και τους ξύλινους (με μια απλή έρευνα μέσα στο φόρουμ θα δείτε που έπαιζαν οι βάσεις) είναι καθαρά δικό σας πρόβλημα. Καιρός να πάρουν σειρά και άτομα που δεν είχαν τις ευκαιρίες που είχατε εσείς τότε.
Δεν αναφέρω τις υπόλοιπες προκηρύξεις που έβγαιναν τότε (ειδικοί φρουροί, λιμενικό, ΕΠΟΠ) καθώς ας υποθέσουμε ότι μόνο για πυροσβέστες είχατε κ@υλα (που δεν ισχύει)
Το ότι δεν μπήκατε τότε που έπαιρναν και τους ξύλινους (με μια απλή έρευνα μέσα στο φόρουμ θα δείτε που έπαιζαν οι βάσεις) είναι καθαρά δικό σας πρόβλημα. Καιρός να πάρουν σειρά και άτομα που δεν είχαν τις ευκαιρίες που είχατε εσείς τότε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 133
Επειδή θέλω να διασταυρώσω μια φήμη. Εχει ακούσει κάποιος για 1000 άτομα εποχικούς νέους?
Και συ γιατι βγαζεις χολη για τους εποχικους;Ethelontis έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 8:22 pm Κανένα λάθος δεν υπάρχει. Το όριο είναι 45 για ΕΠΟΧΙΚΟΣ. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν έγραφε πουθενά ότι μετά τη θητεία μονιμοποιησαι. Και σε τελική ανάλυση να πω και το λογικότερο. Όσοι είστε 35+ και παραπονιέστε για το ηλικιακό να σας πω ότι το 2007 ήσασταν 19-20 χρονών και είχατε τις παρακάτω ευκαιρίες:
Μηπως απ τους εποχικους εμεινες απ εξω στην εμοδε;
Απ τους εποχικους θα μεινεις εξω και στις επομενες προκηρυξεις.
Μπα.mikeangel έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 8:34 pm Επειδή θέλω να διασταυρώσω μια φήμη. Εχει ακούσει κάποιος για 1000 άτομα εποχικούς νέους;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 133
Έτσι για την ιστορία αυτή η αρβύλα με τους εποχικούς βγήκε από 2 πυροσβέστες από διαφορετικούς νομούς και χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους. Γιαυτο είπα μήπως...
Γιατί να πάρει άλλους 1000 εποχικούς ρε φίλε; Δεν του φτάνουν οι 2500;:roll:
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 122
Εάν είμαστε αιωνιοι εποχικοί με σύνταξη τ παίζει; Πότε βγαίνουνε;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
- Επάγγελμα: Διασώστης
Και 35 κ άνω να είσαι και να γίνεις είτε μόνιμος ή 5της χωρίς να θέλω να πάρω όρκο νομιζω εάν δεν έχεις αλλά ένσημα
δεν παίρνεις κανονική σύνταξη γιατί θέλει κάποια χρόνια υπηρεσίας
-
- Επιλοχίας
Ηλικια;57 η 67;NFS13 έγραψε: Σάβ Φεβ 18, 2023 12:03 am Και 35 κ άνω να είσαι και να γίνεις είτε μόνιμος ή 5της χωρίς να θέλω να πάρω όρκο νομιζω εάν δεν έχεις αλλά ένσημα
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
- Επάγγελμα: Διασώστης
Για να μη σου πω βλακεία δεν γνωρίζω ακριβώς. Ο κύριος ΔΥΚ πιστεύω θα ξέρει σίγουρα
-
- Επιλοχίας
εγώ πχ έχω ένσημα από 23 έως 29,29 μπήκα εποχικός!Vaggelis698 έγραψε: Σάβ Φεβ 18, 2023 12:06 amΗλικια;57 η 67;NFS13 έγραψε: Σάβ Φεβ 18, 2023 12:03 am Και 35 κ άνω να είσαι και να γίνεις είτε μόνιμος ή 5της χωρίς να θέλω να πάρω όρκο νομιζω εάν δεν έχεις αλλά ένσημα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες