Επιτυχόντες - Επιλαχόντες (9Κ-21)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 90
Re: Επιτυχόντες - Επιλαχόντες (9Κ-21)
Μολις το ανακοινωσε ο Πορεδρος. Σχολη αρχες μαιου για τους ΥΕΦΚΚ στη Κομοτηνη!
ΥΕΦΚΚ 2023
Ο πρόεδρος ανακοίνωσε ότι Μάιο πάμε σχολή η εξωτερικόι φρουρά στην Κομοτηνή
Το ίδιο θα γίνει και για τους εσωτερικούς κατά 90%Sicario έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 1:41 pm Μολις το ανακοινωσε ο Πορεδρος. Σχολη αρχες μαιου για τους ΥΕΦΚΚ στη Κομοτηνη!
Παιδιά τελικά πόσους μήνες είναι η σχολη; Ευχαριστώ
Μας έχεις τρελάνει με τους εσωτερικούς ρε φίλε, έλεος
Τέλεια οπότε παιδιά σόρρυ αλλά πάλι έξω πέσατε κάποιοι που λέγατε σχολή μετά της εκλογές και και και Ιούλιο Σεπτεμβρίο κτλ. Απλά πολλά παιδιά που ήταν αρνητικά στα λεγόμενα μου, δικαιώθηκα!Sicario έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 1:41 pm Μολις το ανακοινωσε ο Πορεδρος. Σχολη αρχες μαιου για τους ΥΕΦΚΚ στη Κομοτηνη!
Σε δύο μήνες σχολή! Υπέροχα νέα!
Και εμένα για Απρίλιο που μου είπε κοντά έπεσε πάντως! Προφανώς Απρίλιο θα αρχίσουν να διορίζονται οι εσωτερικοί (πρέπει όμως να περάσει στο ΣτΕ εάν ανακοινωθούν οι εκλογές)
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Όντως ρε σύ ξεκόλλα! Άμα θες πάρε ένα τηλ έχουν και οι εσωτερικοί σωματείο ΟΣΥΕ λέγεται πάρε να σου πούνε γιατί δεν βάζεις μυαλό με τίποταMitsios1234 έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 1:52 pmΤο ίδιο θα γίνει και για τους εσωτερικούς κατά 90%Sicario έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 1:41 pm Μολις το ανακοινωσε ο Πορεδρος. Σχολη αρχες μαιου για τους ΥΕΦΚΚ στη Κομοτηνη!
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Ότι πεις εσύ πουλάκι μουGarda έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 2:21 pmΌντως ρε σύ ξεκόλλα! Άμα θες πάρε ένα τηλ έχουν και οι εσωτερικοί σωματείο ΟΣΥΕ λέγεται πάρε να σου πούνε γιατί δεν βάζεις μυαλό με τίποταMitsios1234 έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 1:52 pmΤο ίδιο θα γίνει και για τους εσωτερικούς κατά 90%Sicario έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 1:41 pm Μολις το ανακοινωσε ο Πορεδρος. Σχολη αρχες μαιου για τους ΥΕΦΚΚ στη Κομοτηνη!
Το ερώτημα είναι τώρα. Αύγουστο μας στέλνουν για δουλειά η Σεπτεμβριο; Αν είναι μετά της 20 Αυγούστου οκ
Σας τα είχα πει στη σελίδα 17, όταν κάποιοι παρακαλούσαν για το αντίθετο. Ο δρόμος ανοίγει, ξέρουμε πλέον τι μας γίνεται! Χαίρομαι πολύ για αυτή την εξέλιξη και η Κομοτηνή είναι από τις πιο θερμές πόλεις από κόσμο στην βόρεια Ελλάδα. Κάτι σαν Ρέθυμνο για όσους ξέρουν. Να είστε καλά όλοι, κάντε αποταμίευση και ο διορισμός είτε είναι Αύγουστο είτε Σεπτέμβρη το ίδιο πράγμα είναι. Το θέμα είναι ότι σε 6 μήνες από τώρα αυτή η συζήτηση θα έχει κλείσει. Να είστε καλά όλοι!
Που ακριβώς το ανακοίνωσε αυτό; Έχεις κάποιον σύνδεσμο να μας κοινοποιήσεις;
Ευχαριστώ πολύ.
Ευχαριστώ πολύ.
Sicario έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 1:41 pm Μολις το ανακοινωσε ο Πορεδρος. Σχολη αρχες μαιου για τους ΥΕΦΚΚ στη Κομοτηνη!
Παιδιά πόσους μήνες είναι η εκπαίδευση τελικά;2;4; Πόσους ; Ξέρει κάποιος ; Ευχαριστώ
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 21
Όταν έλεγα εγώ πως η εκπαίδευση θα γίνει στην Κομοτηνή κάποιοι εδώ μου έλεγαν ότι δεν γίνεται, υπάρχουν ήδη άτομα εκεί και άλλες ***** τέτοιες...Sicario έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 1:41 pm Μολις το ανακοινωσε ο Πορεδρος. Σχολη αρχες μαιου για τους ΥΕΦΚΚ στη Κομοτηνη!
Ε πάρτε το λοιπόν
Ξέρει κανείς αν έχει γυμναστήριο μέσα στη σχολή της Κομοτηνής που να μπορούν να το χρησιμοποιούν οι σπουδαστές?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες