Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Είχα γράψει στο φόρουμ αρχές Ιανουαρίου ότι έχω έγκυρη πληροφορία ότι δεν πρόκειται ν βγεί προκήρυξη πρίν την αντιπυρικη... Κ κάποιοι βγήκαν κ με κορόιδευαν κ έγραψαν ότι λέω μαμακιες... Τ φόρουμ είναι για ενημέρωση... Κ όχι για λέμε ότι σκέφτεται ο καθένας... Δυστυχώς η πληροφορίες ήταν σωστές... Η προκήρυξη θα βγει τέλους του έτους αρχές τ άλλου αυτό ακούγεται... Τώρα τ θετικό σε όλα αυτά είναι το επίδομα που δόθηκε κ στους μάχιμους...
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από mikeangel »

Άμα δεν βγεί επίσημη ανακοίνωση από υπουργείο η αρχηγείο εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Ολοι μιλάνε για έγκυρες πληροφορίες, ανεπιβεβαίωτες και όλες διαφορετικές μεταξύ τους.
Giannisrampo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Giannisrampo »

Ολοι λενε οτι προθεση του αρχηγειου ειναι να γινουν οι προσληψεις πριν την αντιπυρικη, δε μπορει να το λενε ετσι τα σαιτ, καποια πληροφορια θα υπαρχει
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλά μην ορκίζεστε αν θυμάστε πριν κανα δυο χρόνια μας ενημέρωσε ένα παλικάρι από εδώ ότι ο ελεύθερος τύπος έλεγε για 1300 προσλήψεις εποχικών με νέα
προκήρυξη πρέπει να ήταν το 2021 και είχε βοηθεί ο τόπος και τα σάιτ το ίδιο και ο ελεύθερος τύπος παιδιά δεν είναι εφημεριδούλα που λεει ότι να ναι…. Και είδατε… Τα σάιτ θέλουν κλικς…. Και επίσης εσείς πιστεύετε ότι μετά τις εκλογές θα βγει κάποια προκήρυξη ειδικά για απορρόφηση εποχικών; Παιδιά να ξέρετε προσωπική μου άποψη μετά τις εκλογές και για κανα δίχρονο δεν θα κουνηθεί φύλλο παλι με τις διπλες βάρδιες των εποχικών θα την βγάλουν και επειδή γνωρίζω όσοι είμαστε εθελοντές πυροσβέστες και εποχικοί για να μην κάνουμε βάρδιες των εθελοντών κάνουμε έξτρα ώρες σαν εποχικοί οποτε βγαίνει η δουλειά τους μια χαρά γ αυτό τόσα χρόνια έχουμε κενά κ δεν ανοίγει ρουθούνι…. Άντε να βγάλουν μια 500αρα μέσα σε ενάμιση χρόνο…. Εφόσον έχει. Εθελοντές 3500 και εποχικούς π είναι ταυτόχρονα εθελοντές κ κάνουν διπλή δουλειά (μπήκαμε και εθελοντές ενώ εντωμεταξύ μόρια δεν μετράνε μετράει μόνο το ένα δλδ στην περίπτωση αυτή μετράει το εποχικό) μην περιμένετε τίποτα εγώ προσωπικά είμαι πολύ πονηρεμένος και το έχουμε δει κιόλας το γίνεται… σκέφτομαι σοβαρά το εθελοντικό να το κόψω γιατί κάνουμε όλη τη ζημιά τελικά αν το σκεφτεί κανεις
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 54
Ενδιαφέροντα: tipota
Επάγγελμα: tipota

Δημοσίευση από DokimosED »

Εδω θα ειμαστε και θα δειτε οτι θα βγει η προκηρυξη και οτι ολη αυτη η συγχυση και η ραδιο αρβυλα ειναι εσκεμμενη! Οποιος θελει βαζω στοιχηματακι.
Βασικες αρχες ψυχολογιας και καθοδηγησης απο την κυβερνηση ειναι αυτες. Τωρα θα τα μαθουμε ρε παιδια; Αποψη μου ειναι αυτη να ξερετε, χωρις δηθεν εγκυρες πληροφοριες. Για ορια ηλικιας κανεις δεν ξερει τιποτα καλως η κακως, μεχρι και οι υποθεσεις θεωρουνται αβασιμες.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Καλα οτι θα βγει καποια στιγμη αυτο το ξερουμε ολοι…
Το μονο που δεν ξερουμε ειναι το πότε!
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από Vaggelis698 »

Εάν δεν βγεί τον Μάρτιο η προκήρυξη το βλέπω πολύ χλωμό για πριν την αντιπυρική! Αυτό π είπαν για το επίδομα οι οδηγοί π περνούν ήδη θα πάρουν τπτ παραπάνω;
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Και στην εμοδε 18/3/22 βγήκε η προκήρυξη! Οπότε αναμένουμε και τον Μάρτιο και θεός βοηθός!
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Ρε παιδια μην τρωτε κουτοχορτο για μετα την αντιπυρικη και βλεπουμε…. Και αν!
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

KYNHGOS έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 8:07 pm Ρε παιδια μην τρωτε κουτοχορτο για μετα την αντιπυρικη και βλεπουμε…. Και αν!
λεςςς; Εγώ κυνηγε και να ανοίξει τώρα προκ δεν θα είμαι μέσα λόγο μορίων, εποχικος είμαι, αλλά θέλω να ανοίξει για να παρω μια σειρά μην περνάνε τα χρόνια! ...
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Λεω οτι βλεπω ρε παιδια…. Τι να λεμε να εθελοτυφλουμε;
Αυτη ειναι η αληθεια
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 54
Ενδιαφέροντα: tipota
Επάγγελμα: tipota

Δημοσίευση από DokimosED »

KYNHGOS έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 8:47 pm Λεω οτι βλεπω ρε παιδια…. Τι να λεμε να εθελοτυφλουμε;
Αυτη ειναι η αληθεια
Οταν λεω πως ειμαι σιγουρος οτι θα βγει αναφερομαι τωρα τον επομενο μηνα, και το εγραψα κιολας οτι ειναι αποψη μου παντα αυτη, και οποιος θελει βαζω και στοιχηματακι. Παρολα αυτα ουτε εγω θα ειμαι μεσα, οχι πως ενδιαφερει και κανεναν απλα ετσι το λεω. Θα βγω μετα κιολας και θα γραψω πως εγω σας τα ελεγα αλλα κανεις δεν με πιστευε! Χαχαχ
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

DokimosED έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 9:28 pm
KYNHGOS έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 8:47 pm Λεω οτι βλεπω ρε παιδια…. Τι να λεμε να εθελοτυφλουμε;
Αυτη ειναι η αληθεια
Οταν λεω πως ειμαι σιγουρος οτι θα βγει αναφερομαι τωρα τον επομενο μηνα, και το εγραψα κιολας οτι ειναι αποψη μου παντα αυτη, και οποιος θελει βαζω και στοιχηματακι. Παρολα αυτα ουτε εγω θα ειμαι μεσα, οχι πως ενδιαφερει και κανεναν απλα ετσι το λεω. Θα βγω μετα κιολας και θα γραψω πως εγω σας τα ελεγα αλλα κανεις δεν με πιστευε! Χαχαχ
για κάνε και καμια προβλέψει για τα ορια ηλικίας! Αχαχα για τους εποχικούς. Εγώ θα πω 35 πολίτες και εποχικούς κ έξτρα μοριοδότηση για εθελοντισμου και εποχιλικι. Εσύ τ λες;
Giannisrampo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Giannisrampo »

DokimosED έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 9:28 pm
Αυτη ειναι η αληθεια
Αδερφε εσυ π ξερεις το μελλο για πες κ σ μενα αν θα ειναι μεσα, 🤣
35 χρονων με 4 αντιπυρικες
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Giannisrampo έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 9:36 pm Αδερφε εσυ π ξερεις το μελλο για πες κ σ μενα αν θα ειναι μεσα, 🤣
35 χρονων με 4 αντιπυρικες
Πωπω αδερφέ από τ 19 ε; Πέρασαν εύκολα ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες