ΠΚΕ - (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

re: πκε - (9κ/21)

Δημοσίευση από Sicario »

Θεωρώ ότι περισσότερα άντερα χρειάζονται για αυτούς που θα είναι μέσα ως σωφρονιστικόι και έρχονται σε άμεση επαφή με τους κρατούμενους.
Ο εξωτερικός είναι πιο λάιτ.
ΥΕΦΚΚ 2023
Specialforces9k

Re: ΠΚΕ - (9Κ/21)

Δημοσίευση από Specialforces9k »

Gian_Arg έγραψε: Σάβ Δεκ 17, 2022 9:16 pm Η θεσούλα είναι εκεί και σας περιμένει δεν λέω αλλά αναρωτήθηκε κανένας αν όλοι έχουν τα έντερα για αυτή την θέση ;

Ρε παιδιά μια δουλειά είναι, όλες έχουν τις δυσκολίες τους. Τι να κάνουμε; Όλα θα πάνε καλά αν κοιτάς να κάνεις μόνο την δουλειά σου. Αν θέλεις να μπλέξεις θα μπλέξεις. Δεν πρόκειται να σε πειράξει κανείς εκεί αν δεν δημιουργείς προβλήματα και κάνεις τον μάγκα
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Gian_Arg »

Μην παίρνεις και όρκο! Η συνύπαρξη με τον κρατούμενο συνηθίζεται πολύ εύκολα, άλλα είναι αυτά που δημιουργούν προβλήματα!
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 25

re: Πκε - (9κ/21)

Δημοσίευση από apiliotis »

Gian_Arg έγραψε: Σάβ Δεκ 17, 2022 9:16 pm Η θεσούλα είναι εκεί και σας περιμένει δεν λέω αλλά αναρωτήθηκε κανένας αν όλοι έχουν τα έντερα για αυτή την θέση ;
Για αν αντέχουν όλοι δεν με απασχολεί, εγώ ξέρω για μένα και καθείς τι αντέχει η ψυχουλα του ο ίδιος το ξέρει. Και παντα την δύναμη την βρίσκεις, θέληση χρειάζεται.
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ακόμα δεν ξέρεις... Απλά φαντάζεσαι! Και αν έχεις ακούσει κάτι απλά νομίζεις ότι ξέρεις !
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Sicario »

Ποια είναι αυτά που δημιουργούν προβλήματα;
Πες καμία εμπειρία αν θες.
ΥΕΦΚΚ 2023
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Αν έχεις φορτωμένα στην πλάτη σου καμία 150 ρεπό και δεν βλέπεις φως στο τούνελ, είναι ένα σοβαρό πρόβλημα
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Sicario »

Ναι εγώ έλεγα για προβλήματα εν ώρα υπηρεσίας. Τα ρεπό έχουν φτιάξει λίγο, ειδικά στο Κορυδαλλο που είχε θέμα.
Εγώ πιστεύω ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι οι επιορκοι συνάδελφοι που ενδεχομένως να υπάρξουν.
ΥΕΦΚΚ 2023
Garda
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Garda »

Gian_Arg έγραψε: Σάβ Δεκ 17, 2022 9:54 pm Μην παίρνεις και όρκο
Προφανώς μιλάς για εσωτερικούς, οι έξωτερικοι δεν έχουν αυτήν την συνύπαρξη, η τέλος πάντων δεν έχουν τοση άμεση επαφη με όλη την φυλακή. Πάντως μην αποθαρρύνεις-φοβιζεις τους νέους συναδέλφους, γιατί καταρχάς είναι και δικοί σου συνάδελφοι, και σε μια δυσκολη τους θες δίπλα σου όπως σε θέλουν και αυτοί! Προφανώς τα γνωρίζεις αυτά. Εγώ λέω ότι ο κάθε ένας έχει την προσωπικότητα και την δικιά του κρίση και θα τα δει από προσωπική άποψη όταν έρθει η ώρα (που κοντοζυγωνει!) είτε μέσα είτε έξω και θα κρίνει ανάλογα, είναι μια ιδιαίτερη εργασία- λειτούργημα θα έλεγα εγώ.
Προφανώς θες να περάσεις ένα άλλο μήνυμα όπου εγώ το κατάλαβα απλά έτσι όπως τα λες παραπάνω διέκρινα μια αρνητική ενέργεια με τα σχόλια σου για αυτό είπα να σου απαντήσω, εάν κάνω λάθος να με συγχωρέσεις φίλε μου.

Και προφανώς δεν είναι σωστό δημόσια να πεις κάτι που να αφορά την ώρα της υπηρεσίας π χ κάποιο συμβάν. Γιατί όπως είπα και πιο πάνω δεν είναι δουλειά είναι λειτούργημα (κατά την δική μου γνώμη πάντα)

Φιλικά και με σεβασμό
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δεν θέλω να αποθαρρύνω κανέναν απλά να προϊδεάσω τους μελλοντικούς συναδέλφους ότι τα πράγματα είναι λίγο έως και πολύ θα έλεγα διαφορετικά από αυτά που έχουν ρόδινα πλασμένα στο μυαλό τους ! Φιλικά και καλοπροαίρετα φυσικά!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Κάθε δουλειά όταν την κάνεις πρώτη φορά έχει την δυσκολία της. Αλλους τους παίρνει μικρό χρονικό διάστημα να προσαρμοστούν άλλους περισσότερο. Δεν έχει άντερα και ξε άντερα. Ολοι θα προσπαθήσουν και θα δώσουν τον εαυτό τους για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην δουλειά. Καλο είναι να μην αποθαρρύνεις κανέναν και να μην μειώνεις κανέναν.
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από apiliotis »

Gian_Arg έγραψε: Κυρ Δεκ 18, 2022 1:51 am Δεν θέλω να αποθαρρύνω κανέναν απλά να προϊδεάσω τους μελλοντικούς συναδέλφους ότι τα πράγματα είναι λίγο έως και πολύ θα έλεγα διαφορετικά από αυτά που έχουν ρόδινα πλασμένα στο μυαλό τους ! Φιλικά και καλοπροαίρετα φυσικά!
Δεν ξέρεις τι εχουμε στο μυαλό μας. Αλλά για να τα γράφεις στο δικό σου μυαλο ειναι, είσαι μάλλον αγχωμένος για το τι θα συναντήσεις και αυτο άθελά σου μεταδίδεται... Τσιλ θα πανε ολα καλά. Κάθε δουλειά έχει + και - εμείς θα έχουμε υπομονή, γιατί κάθε αρχή είναι και δύσκολη και σε λίγο καιρό θα τε βλέπεις τις τωρινές σου σκέψεις και θα γελάς.
Καλη κυριακη σε όλους
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Απλά να σου πω ότι εγώ δουλεύω ήδη ... Έχω δει κάποια πράγματα και ακόμα βλέπω! Έχω προσωπική άποψη! Ξέρω τα + και τα -, έχω δουλέψει πολλά χρόνια στον ιδιωτικό και μπορώ να τα συγκρίνω! Η λέξη θεσούλα που χρησιμοποιήθηκε απαξιώνει πολύ την δουλειά! Δεν πας για οδηγός στον δήμο (αλίμονο δεν θέλω να μειώσω καμία δουλειά) αλλά πρέπει όταν πας κάπου με αυτές τις απαιτήσεις να την αντιμετωπίσεις με την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα! Και όταν λέω άντερα, εννοώ ότι υπήρξαν και κάποιοι που το προσπάθησαν και είδαν ότι δεν είναι αυτό που θέλουν ή αυτό που περίμεναν ! Κανένας από αυτούς δεν ήξερε που πήγαινε! Δεν λέω πως δεν θα αντέξει κάποιος προσωπικά και ούτε είναι κακό αυτός που δεν θα νοιώσει καλά να το αφήσει. Όλα όμως θέλουν ωριμότητα και σοβαρότητα!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Ανάλογα την δουλειά έχεις και την ωριμότητα και την σοβαρότητα. Δεν είναι καμία δουλειά το ίδιο. Και εγώ όταν πήγαινα σχολείο είχα συμμαθητές μου μαμακιδες να στο πω έτσι απλά και παιδιά τις φαπας και τώρα είναι αστυνομικοί. Δεν γεννιέται πουθενά έτοιμος αλλά γίνεσαι. Εσυ έχεις δει κάποια πράγματα και μιλάς προσωπικά για εσένα με τα λεγόμενά σου εδώ μέσα. Ασε λοιπόν τον κάθε έναν από εμάς να πάμε στην δουλειά να δούμε πως είναι και πίστεψέ με πολλοί θα αντέξουν.
Sofron

Δημοσίευση από Sofron »

Gian μέσα η έξω δουλεύεις;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης