ΠΚΕ - (9Κ/21)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Re: ΠΚΕ - (9Κ/21)
Αυτό ακριβώς το mail εννοούσα και εγώ! Αυτού μου είχαν στείλει και εμένα !
-
- Posts in topic: 67
Παιδια, πριν πας για εκπαιδευση υεφκκ, πας πρωτα στη φυλακη που περασες για να ορκιστεις και μετα φευγεις για εκπαιδευση;
Γιατι ας πουμε οι ειδικοι φρουροι ορκιζονται στο τμημα πριν πανε σχολη!
Γιατι ας πουμε οι ειδικοι φρουροι ορκιζονται στο τμημα πριν πανε σχολη!
ΥΕΦΚΚ 2023
re: πκε - (9κ/21)
Loxias μάλλον δε το εξήγησα εγώ καλά... Στη προκύρηξη καταθέσαμε πέρα από τα πτυχία και κάποια πιστοποιητικα όπως των πολυτέκνων η το οικογένειακης κατάστασης πχ... Αυτά λοιπόν πρέπει να τα προσκομίσουμε ή στείλουμε τέλος πάντων με τις τότε ημερομηνίες που καταθέσαμε για τη προκύρηξη ή καινούργια με τις τωρινές ημερομηνίες. Αυτό ήθελα να πω ...
-
Κοίταξε να δεις πως έχουν τα πράγματα... Στην 9κ δεν στείλατε τίποτα από ότι μου είπαν τα παιδιά παραπάνω! Απλά τα σκαναρατε και τα ανεβάσατε στην αίτηση του ΑΣΕΠ, άρα αυτά τα έλεγξε ο ΑΣΕΠ! Μετά τα οριστικά αποτελέσματα ζητάει κάποια έγγραφα το υπουργείο και πρέπει να τα στείλεις να τα ελέγξει το υπουργείο!
Τα χαρτιά δεν μπορεί δλδ να τα στείλει ο ΑΣΕΠ στο υπουργείο; Αφου όλα ηλεκτρονικά υπάρχουν... Καμιά διασύνδεση μεταξύ τους δεν παιζει?
-
Ρε φίλε αυτό δική σου δουλειά είναι όχι του ΑΣΕΠ. Ο ΑΣΕΠ δεν ασχολείται μόνο με εσένα και εμένα! Έχει εκατομμύρια αιτήσεις και δικαιολογητικά!
Γειά σας κύριοι!
Μια απορία παρακαλώ ! Όσοι είμαστε ταμείο ανεργίας, διακόπτεται μία μέρα πριν παρουσιαστούμε στη σχολή; Ή μία μέρα πριν αναλάβουμε υπηρεσία στα νέα μας καθήκοντα;
Είναι κάτι που εμείς πρέπει να το τρέξουμε με τον λογιστή κτλ ή διακόπτεται αυτόματα;
Μια απορία παρακαλώ ! Όσοι είμαστε ταμείο ανεργίας, διακόπτεται μία μέρα πριν παρουσιαστούμε στη σχολή; Ή μία μέρα πριν αναλάβουμε υπηρεσία στα νέα μας καθήκοντα;
Είναι κάτι που εμείς πρέπει να το τρέξουμε με τον λογιστή κτλ ή διακόπτεται αυτόματα;
Σε περίπτωση που βγούνε (υποθετικά) τα οριστικά αποτελέσματα των ανδρών (από την ενημέρωση που έχουμε) μέχρι 15 Ιανουαρίου του 2023 (παράδειγμα) , ποιο είναι το μέγιστο χρονικό διάστημα που θα μας ζητηθεί να παρουσιαστουμε στη σχολή; Στην καλύτερη και στην χειρότερη περίπτωση. Επίσης τι μεσολαβεί από τα οριστικά μέχρι τη σχολή που υπάρχει αυτό το κενό αναμονής; Αν είναι αυτό με τα έγγραφα και τα πτυχία δεν φτάνουν 15 μέρες να τα προσκομίσουμε; Αφού υποτίθεται τα έχουμε ολα διαθέσιμα.
-
Το ταμείο διακόπτεται με το που γίνει η ασφάλιση! Δεν πρέπει να διακόψεις εσύ κάτι, ακριβώς όπως γίνεται και στον ιδιωτικό τομέα! Από το ΦΕΚ μετά τα οριστικά μέχρι το ΦΕΚ διορισμού μιλάμε το μέγιστο 3 μήνες! Αλλά η διαδικασία με τα έγγραφα θέλει 10 μέρες για να τα στείλουν όλοι τα χαρτιά και μετά όσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει ο έλεγχος!
Ερχονταιιιιιιι οριστικα για άνδρες! Παιδιά ετοιμάστε τα έγγραφα που επισυνάπτεται στην αίτηση!
-
- Posts in topic: 67
Δε νομιζω οτι θα ειναι ακριβως οριστικα.
Απλα ο ΑΣΕΠ θα κανει ορθη επαναληψη και θα βγαλει αποτελεσματα για τους αντρες ωστε να τους καλεσει με ΣΟΧ.
Ουσιαστικα θα ειναι σαν οριστικα, αλλα τα επισημα οριστικα θα βγουν οταν τελειωσουν και οι γυναικες!
Απλα ο ΑΣΕΠ θα κανει ορθη επαναληψη και θα βγαλει αποτελεσματα για τους αντρες ωστε να τους καλεσει με ΣΟΧ.
Ουσιαστικα θα ειναι σαν οριστικα, αλλα τα επισημα οριστικα θα βγουν οταν τελειωσουν και οι γυναικες!
ΥΕΦΚΚ 2023
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 39
99% αυτό θα είναι.Sicario έγραψε: Παρ Δεκ 16, 2022 1:08 pm Δε νομιζω οτι θα ειναι ακριβως οριστικα.
Έβγαλαν και προχτες από άλλη προκήρυξη τελικό προσωρινό πίνακα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες