Επιστράτευση και διαμονή στο εξωτερικό
- leyteris27
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Εχω τελειωσει το στρατο εδω και ενα χρονο, αυτη την στιγμη ειμαι στο εξωτερικο σε περιπτωσει που θα μου ερθει επιστρατευση τι κανω θα πρεπει να γυρισω Ελλάδα?
Επιστρατευση; Λες να γινει πολεμος; Αν γινει, τοτε ολοι θα πρεπει να παρουσιαστουν
- evritis309
- Αρχιλοχίας
Φαντάζομαι θα εννοει να τον καλέσουν για μετεκπαίδευση. Νομίζω σ αυτή την περίπτωση απαλλάσεσαι, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.
Δες το άρθρο για την μετεκπαίδευση
-
- Πολίτης
Re: Μόνιμος κάτοικος εξωτερικού (ΜΚΕ)
Καλησπέρα
Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και γράφτηκα διότι έχω μια μεγάλη απορία και εύχομαι να μπορέσει να βοηθήσει κάποιος. Δεν ξέρω καν εάν είναι το σωστό θέμα.
Είμαι Μκε, γεννήθηκα και ζω ακόμα στο εξωτερικό και ολοκλήρωσα την θητεία μου το 2005.
Σε περίπτωση επιστράτευσης, πόσες μέρες έχουμε για να παρουσιάστουμε;
Επίσης, ναυλώνετε τσάρτερ μέσω του προξενείου της περιοχής η κατεβαίνει ο κάθε ένας με όποιον τρόπο μπορεί;
Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και γράφτηκα διότι έχω μια μεγάλη απορία και εύχομαι να μπορέσει να βοηθήσει κάποιος. Δεν ξέρω καν εάν είναι το σωστό θέμα.
Είμαι Μκε, γεννήθηκα και ζω ακόμα στο εξωτερικό και ολοκλήρωσα την θητεία μου το 2005.
Σε περίπτωση επιστράτευσης, πόσες μέρες έχουμε για να παρουσιάστουμε;
Επίσης, ναυλώνετε τσάρτερ μέσω του προξενείου της περιοχής η κατεβαίνει ο κάθε ένας με όποιον τρόπο μπορεί;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες