Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;
- jimmygram98
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα στην ομάδα!Έχει ακούσει κανείς πότε θα βγει προκήρυξη για ΕΠΟΠ 2023;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Καλή συνέχεια!
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Καλή συνέχεια!
Λογικά σαν φετος γιατί ακούγεται ότι θα εχουμε και εκλογες του χρονου
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Συνταγματάρχης σ
Μάλλον Φεβρουάριο.
Re: Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;
Του χρόνου Φεβρουάριο λογικά... Είναι κανείς που έδωσε φέτος και δε τον κάλεσαν ακόμα;
Σε ποια ειδικότητα είσαι αν επιτρέπεται; Εγώ είμαι επιλαχών στους ψυκτικούς και μάλλον δε θα με πάρουν είμαι πολύ πίσω... Όπως και να χει περιμένουμε την νέα προκήρυξη!
Σύμφωνα με τον υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαο Παναγιωτόπουλος, για το 2023 δρομολογούνται οι ενέργειες υποβολής αιτήματος προς το υπουργείο Εσωτερικών για την πρόσληψη 2.900 ΕΠΟΠ εντός του 2023.
Παράλληλα υπενθύμισε ότι για το 2022 εγκρίθηκαν οι προσλήψεις 1.438 σπουδαστών ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ,1.600 ΕΠΟΠ και 1.288 ΟΒΑ, ενώ για την ανανέωση και ενδυνάμωση του προσωπικού ΕΔ έχει προγραμματιστεί σε βάθος 5ετίας (2021-2026) η αύξηση θέσεων κατά 2.580 για τα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ και η πρόσληψη 8.000 ΕΠΟΠ και 5.000 ΟΒΑ.
Παράλληλα υπενθύμισε ότι για το 2022 εγκρίθηκαν οι προσλήψεις 1.438 σπουδαστών ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ,1.600 ΕΠΟΠ και 1.288 ΟΒΑ, ενώ για την ανανέωση και ενδυνάμωση του προσωπικού ΕΔ έχει προγραμματιστεί σε βάθος 5ετίας (2021-2026) η αύξηση θέσεων κατά 2.580 για τα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ και η πρόσληψη 8.000 ΕΠΟΠ και 5.000 ΟΒΑ.
Λετε να ισχυουν οντως οι 2900 προσληψεις εποπ το 2023?
Μήπως εννοούν ΕΠΟΠ και ΟΒΑ μαζί ; Και απλά το σάιτ που το έγραψε έκανε λάθος; Αλλιώς μια χαρά είναι και έτος εκλογών
2700 ΕΠΟΠ θα προσληφθούν το νέο έτος... Πολύ καλό για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν τα χαρτιά τους με την επόμενη προκήρυξη!
Πιστευετε πως οι βασεις θα κινηθουν πιο χαμηλα απο το 22?
Re: Ειδικός Φρουρός ή ΕΠΟΠ;
Ρε παιδιά είμαι νεοπροσληφθεντας εποπ, αν σε περίπτωση που βγει του χρόνου προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς θέλω να κάνω χαρτιά μπορώ ;
Βρηκες τα σκούρα αγορίνα απο δεν μπήκες;
άκου... Θέλει διαδικασία δεν μπορεις να παραιτηθεις παρα μονο να βγεθς γιωτάς και γλυτώσεις το πρόστιμο... Και δεν ξέρω πόσο καιρό μετά έρχεται η ταυτότητα σου... Οπότε θέλει ψαξίμο χρόνο και ρίσκο...
άκου... Θέλει διαδικασία δεν μπορεις να παραιτηθεις παρα μονο να βγεθς γιωτάς και γλυτώσεις το πρόστιμο... Και δεν ξέρω πόσο καιρό μετά έρχεται η ταυτότητα σου... Οπότε θέλει ψαξίμο χρόνο και ρίσκο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες