Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lina944
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Lina944 »

Αυτή η προκήρυξη, είχαν πει θα βγει χωρίς γραπτές εξετάσεις. Η επόμενη όταν βγει τότε θα είναι μάλλον με γραπτά. Στο workenter, λέει ότι προκρίνεται σημαντικά, στο να βγει ξεχωριστή προκήρυξη της δημοτικής αστυνομίας (απ' ότι καταλαβαίνω, εννοεί όχι γραπτά όπως οι άλλες του ασεπ).

Απ' ότι είδα κιόλας, πρώτα θα περάσει

κάποιος αθλήματα και ύστερα θα έχει ψυχοτεχνικά-συνέντευξη.

Freddo_Espresso
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Freddo_Espresso »

Γειά χαρά σε όλους. Έχω κάνει τα χαρτιά μου για την 9κ/2021 και κατα πάσα πιθανότητα είμαι μέσα. Εαν ξεκινήσουν οι αιτήσεις για την προκήρυξη των Δημοτικών Αστυνομικών ενώ έχω ήδη ξεκινήσει την εκπαίδευση μου για εξ. Φρουρός, θα μπορέσω να συμμετάσχω στην εν λόγω προκήρυξη; Ή θα πρέπει να παρεμβάλεται η 5ετία για να μπορέσω να αποδεσμευτώ από υπηρεσία του δημοσίου; Ευχαριστώ πολύ.
"Όλοι θέλουν το καλό σου, αρκεί να μην είναι καλύτερο από το δικό τους."
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Player7 »

Μπορεις να κανεις αιτηση αρκει να μην εχεις υπογραψει συμβαση στην 9κ!
GeorgePol
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GeorgePol »

Όχι σύμβαση, διορισμό και ορκομωσία να μην έχεις υπογράψει
Pralinaki12
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Pralinaki12 »

Χαίρεται χαίρεται Τι λέτε για Λεσβο θα πάρει;

Έχουν βγει τοπικά άρθρα που λένε ότι θα πάρει. Και προς ενημέρωση το νησί έχει διοίκητη Δ. Α και όχι ένστολο προσωπικό! Ειναι και παραμεθόριο!

Εσεις που γνωρίζετε κάποια παραπάνω πράγματα, αν ξεκινήσουμε τώρα προλαβαίνουμε να βγάλουμε τα αθλήματα εμείς τα κοριτσια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Sokratis123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Sokratis123 »

Αν βγει Φλεβάρη η προκήρυξη όπως ακούγεται, μια χαρά προλαβαίνεις. Δώσε βάση στο χιλιαρη.
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Δεν νομίζω να έχει γραπτό διαγωνισμό γιατί ο Βορίδης είχε πει ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη δεν θα έχει. Από την επόμενη και μετά θα βάλουν.
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Καλά σιγά στις ειδικές Δυνάμεις μόνο 100 μονάδες θα δώσει, και γενικώς η μοριοδοτηση των κλασικών ειδικών φρουρών και συνοριοφυλάκων δηλαδή να βαθμολογεί διπλώματα οδήγησης, πιο πολύ σαν της ΟΠΠΙ θα έλεγα.
nefkop
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nefkop »

Καλησπέρα! Κάποιοι θα έχετε σίγουρα παραπάνω γνώσεις στο θέμα και θα ήθελα να ακούσω μια δεύτερη γνώμη. Κοπέλα 21 ετών χωρίς να ασχολούμαι με γυμναστική (βάρος φυσιολογικό) βλέποντας από τον Αύγουστο να έρχεται στο προσκήνιο η Δημοτική αστυνομία άρχισα να δοκιμαζω τον εαυτό μου στο τρέξιμο μιας και ήταν περίοδος διακοπών. Τέλη Σεπτεμβρίου βρίσκω προπονητή και ξεκινάμε με την λογική πως μόλις βγουν τα όρια θα μου πει αν αξίζει να προσπαθήσω ή οχι. Τώρα που βγήκαν λοιπόν μου λέει πως είναι απαιτητικά και δεν πρόκειται να τα καταφέρω οπότε δεν αξίζει η προσπάθεια. Πως ίσως σε 5 μήνες να υπάρχει βελτίωση αλλά και πάλι το 3,60 αλμα δυσκολα θα βγει. Τι γνώμη έχετε πάνω σε αυτό; Είναι όντως τόσο απαιτητικά; Αξίζει να πάρω μια δεύτερη γνώμη από άλλον προπονητή; Κάθε απάντηση/γνώμη/εμπειρία ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ!
leni96&
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από leni96& »

nefkop έγραψε:Καλησπέρα! Κάποιοι θα έχετε σίγουρα παραπάνω γνώσεις στο θέμα και θα ήθελα να ακούσω μια δεύτερη γνώμη. Κοπέλα 21 ετών χωρίς να ασχολούμαι με γυμναστική (βάρος φυσιολογικό) βλέποντας από τον Αύγουστο να έρχεται στο προσκήνιο η Δημοτική αστυνομία άρχισα να δοκιμαζω τον εαυτό μου στο τρέξιμο μιας και ήταν περίοδος διακοπών. Τέλη Σεπτεμβρίου βρίσκω προπονητή και ξεκινάμε με την λογική πως μόλις βγουν τα όρια θα μου πει αν αξίζει να προσπαθήσω ή οχι. Τώρα που βγήκαν λοιπόν μου λέει πως είναι απαιτητικά και δεν πρόκειται να τα καταφέρω οπότε δεν αξίζει η προσπάθεια. Πως ίσως σε 5 μήνες να υπάρχει βελτίωση αλλά και πάλι το 3,60 αλμα δυσκολα θα βγει. Τι γνώμη έχετε πάνω σε αυτό; Είναι όντως τόσο απαιτητικά; Αξίζει να πάρω μια δεύτερη γνώμη από άλλον προπονητή; Κάθε απάντηση/γνώμη/εμπειρία ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ!
Sokratis123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Sokratis123 »

Μέχρι να βγει η προκήρυξη έχεις μήνες ακόμα μπροστά σου. Εννοείται ότι το χεις και μπορείς να πιάσεις τα όρια. Μην αποθαρυνεσαι.
leni96&
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από leni96& »

Σίγουρα το μήκος είναι δύσκολο και θέλει εντατική προπόνηση καθώς και τα υπόλοιπα αθλήματα. Να πάρεις γνώμη και από άλλον προπονητή και το κυριότερο κανείς δεν θα σου πει ότι δεν θα τα καταφέρεις. Εσύ θα κάνεις την προετοιμασία που χρειάζεται και την προσπαθεί σου
Pralinaki12
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Pralinaki12 »

Τι προπονητής είναι αυτός;Σε πέντε μήνες και δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις αντοχή για χιλιάρι και 3,60 στο μήκος; Κατ εμε με εντατική και δυνατή προπονηση βγαίνουν και σε 2μηνο. Ποσο μάλλον σε πέντε, πιο χαλαρά αλλά και πάλι θέλει προσπάθεια. Τα αθλήματα βγαίνουν. Αρκεί να μην προπονηθείς 2 εβδομαδες πριν.

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Var »

Και πάλι είναι 100 μονάδες έξτρα που όσοι δεν ήταν δεν θα έχουν οπότε δεν μας χαλάει
Giakou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Giakou »

Αυτα τα 100 μορια φτανουν να κανουν την διαφορα; Εχω απολυτηριο 19.6, πολυτεκνος και ολα τα αλλα απαραιτητα προσοντα (δεν εχω εξτρα ξενη γλωσσα εκτος απο τα αγγλικα βεβαια), αλλα φοβαμαι μην με φανε οι Ειδικοδυναμιτες. Θα δινει πολλα μορια αραγε ο βαθμος του απολυτηριου ή μπα;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες