Επιλαχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Καλημέρα σε όλους!Χρονοα πολλά Ζητω η 28η Οκτωβρίου!
Περι επιλαχών, το πρώτο κύμα θα μπούνε μετα τις 7 Νοεμβρίου και το τελευταίο κύμα θα είναι 1 εβδομάδα πριν την ορκωμοσία που θα γίνει 9 Δεκεμβρίου.
Μετά την ορκωμοσία κλειδώνει η προκήρυξη!
Περι επιλαχών, το πρώτο κύμα θα μπούνε μετα τις 7 Νοεμβρίου και το τελευταίο κύμα θα είναι 1 εβδομάδα πριν την ορκωμοσία που θα γίνει 9 Δεκεμβρίου.
Μετά την ορκωμοσία κλειδώνει η προκήρυξη!
Επιλαχοντες εχουν ειδοποιηθει ηδη να παρουσιαστουν την ερχομενη εβδομαδα στην αεροπορια, οποτε λογικα τις επομενες ημερες θα αρχισουν τα μειλ και στα αλλα σωματα. Στο πν δεν εχουν παει γυρω στα 100 ατομα απο οτι μαθαινω (το 1/3!) + Ποσοι θα παραιτηθουν λογικα... Θεωρω οτι δεν εγινε κι αμμεση ενημερωση απο παιδια που αποφασισαν για καποιο λογο να μην παρουσιαστουν η τελικα επελεξαν αλλο σωμα λιγο υπομονη παιδια για ολους εχει ο Θεος... Ως επιλαχουσα μπορω να καταλαβω την αγωνια ολων σας
Καλημέρα και χρόνια πολλά!Στην πολεμική αεροπορία λογικά δεν θα είχαν τόσα κενά γι'αυτό και έγινε γρήγορα η διαδικασία.
Εε ναι στο πν τωρα με τοσα κενα το ενα τριτο που δεν πηγαν καν λογικο να καθυστερησει η διαδικασια μεχρι να αρχισουν να καλουν τους πρωτους οι οποιοι συμφωνα με αυτα που βλεπουμε πολλοι μπορει να μην πανε
- chrusa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Χρόνια πολλά ! Τιμη και δόξα στους ήρωες του '40. Να μην ξεχνάμε ποτέ σε ποιους οφείλουμε την ελευθερία μας και πως αν ενωθούμε μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Χρόνια πολλά σε όλους! Όσοι είστε για αεροπορία ετοιμαστείτε. Έχουμε λίγες αποχωρήσεις από μέσα που είμαι. Αλλά προσωπικά μέχρι στιγμής λίγα πράγματα βλέπω. Δεν ξέρω εάν άλλος συνάδελφος έχει άλλη εικόνα.
Μη με ρωτήσετε για ειδικότητες, κλπ. Πραγματικά δεν ξέρω. Εδώ μέσα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα
Μη με ρωτήσετε για ειδικότητες, κλπ. Πραγματικά δεν ξέρω. Εδώ μέσα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Υπάρχει κάποιο παιδί εάν έχει την καλοσύνη που είναι μηχανικό σκαπανέας διασωστης να μας πει Εάν υπάρχουν άτομα που δεν έχουν παρουσιαστεί;
Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα, θα ήθελα να ρωτήσω όποιος ξέρει πέρασε κάνεις Νομικό σώμα και δεν παρουσιάστηκε; Ευχαριστώ
Ξέρω σίγουρα πως ο πρώτος επιλαχων θα καλέσει γιατί υπάρχει 1 κενό σιγουρο
Jjj
Για μηχανικό λες φίλε μου
Για ειδικότητα τεθωρακισμενα Leo 1 α5 ξέρεις κανείς πόσοι παρουσιάστηκαν;
gepapage
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Για σκαπανεα διασώστη ξέρει κανείς τίποτα?
Για τεχνικο βοηθο παρατηρητη γνωρίζει τίποτα κανεις;
Θα σε καλέσουν σκαπανεα φιλε ειναο σιγουρο ξέρω ατομο π οηγε αλλου
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 10
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά ζήτω η Ελλάδα. Έχουμε καμια εικόνα για υλικού πολέμου (ΥΠ) τι γίνεται;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες