Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Andy88 αυτά που είπες δεν αποτελουν πληροφορίες. Το ξέρουμε ότι θα κοπούν άτομα στις πκε δε μας είπες κάτι. Ότι να ναι γράφει ο καθένας εδώ μέσα να το παίξει ειδημονας.Στα ψυχοτεχνικα ξέρεις 100% αν θα έχει το ΤΕΣΤ της 6κ; Αυτο είναι πληροφορία.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Αα και κάτι άλλο Andy88, ο πρώτος ψυχικά ασταθείς είσαι εσύ!
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Loxias89 έγραψε:Ναι ρε 80 άτομα θα κοπούν επειδή εσυ πέρασες στη Δράμα νομίζεις όλοι είναι δρομείς και ψυχικά σταθεροί. Αυτό που γράφεις λέγεται μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας να ξέρεις. Βαθμός 6 στο τεστ.
Στους 416 διοριστεους να κοπούν 80 άτομα με σκοπό να πάω στις αρχικές επιλογές, δεν αναφέρομαι μαζί με τους επιλαχών, δε με αφορούν αυτοί.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Οκτ 05, 2022 4:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Andy88
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Andy88 »

Εγω ψιχικα ασταθεις δεν ειμαι αλλα δεν ειμαι και σε θεση να κρινω να ξερεις οτι ολοι οσοι λενε εγω ειμαι καλα κατα 70 % δεν ειναι αυτο υπαρχουν ατομα που θα το κρινουν. ευχομαι να περασεις. φιλικα στο λεω με αγαπη μην βγαζεις τσαντιλα να εισαι ηρεμος και ψυχραιμος εχει δυσκολιες η ζωη
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Εσύ έβγαλες τσαντίλα στο κείμενο που έγραψες και μίλησες με ύφος ότι θα κοπειτε και μη χαίρεστε κλπ.Αυτα που αράδιασες πιο πάνω δεν αποτελουν πληροφορίες, είναι δεδομένο ότι σε κάθε προκήρυξη κόβεται κόσμος στις πκε δε μας είπες κάτι νέο.

Άβαταρ μέλους
Andy88
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Andy88 »

Εγω ειπα πληροφιρια οτι και θα εχει τεστ (δεν το ανεφερα πριν) και οτι θα γινει 3ημερο που αλλοι λενε οτι θα ειναι διαφορετικες μερεσ... το μονο που δεν ξερω ειναι ημερομηνιεσ
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Loxias89 »

geomp έγραψε:Στους 416 διοριστεους να κοπούν 80 άτομα με σκοπό να πάω στις αρχικές επιλογές, δεν αναφέρομαι μαζί με τους επιλαχών, δε με αφορούν αυτοί.
Για να πας σε καλυτερη επιλογή από εκει που είσαι με ΕΠ1 θα πρέπει να κοπεί ΒΠ, υπάρχουν 8 ΒΠ που δεν έχουν διοριστεί και έχουν μια με δυο επιλογές τις όποιες προφανώς έχεις και εσυ. Άρα θα έπρεπε να σε απασχολούν οι επιλαχών.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Οκτ 05, 2022 4:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GeorgePol
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από GeorgePol »

Andy88 έγραψε:Εγω ειπα πληροφιρια οτι και θα εχει τεστ (δεν το ανεφερα πριν) και οτι θα γινει 3ημερο που αλλοι λενε οτι θα ειναι διαφορετικες μερεσ... Το μονο που δεν ξερω ειναι ημερομηνιες

Ε ναι το πιο λογικό να γίνουν γκρουπ με συνεχόμενες ημέρες στο πρότυπο ΠΚΕ ειδικών φρουρών, απλά θα είναι πρώτα νομιζω Τα υγειονομικά - αθλήματα - ψυχοτεχνικα, μικρή η διαφορά. Μόλις είδα στις οδηγίες για τους ΕΦ του 19 4 επιτροπές πέρασαν περίπου 2000 άτομα σε 4 συνεχόμενα τριήμερα.

Άβαταρ μέλους
Andy88
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Andy88 »

Ακριβως οπως τα λες ειναι! και να δεις ποσο θα αλλαξουν οι πινακες με ονοματα που εχουν βγει ηδη. ασε τους 200+ που θα παρουν απο επιλαχοντες.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Fulakas »

GeorgePol έγραψε:
Andy88 έγραψε:Εγω ειπα πληροφιρια οτι και θα εχει τεστ (δεν το ανεφερα πριν) και οτι θα γινει 3ημερο που αλλοι λενε οτι θα ειναι διαφορετικες μερεσ... Το μονο που δεν ξερω ειναι ημερομηνιες

Ε ναι το πιο λογικό να γίνουν γκρουπ με συνεχόμενες ημέρες στο πρότυπο ΠΚΕ ειδικών φρουρών, απλά θα είναι πρώτα νομιζω Τα υγειονομικά - αθλήματα - ψυχοτεχνικα, μικρή η διαφορά. Μόλις είδα στις οδηγίες για τους ΕΦ του 19 4 επιτροπές πέρασαν περίπου 2000 άτομα σε 4 συνεχόμενα τριήμερα.

ε και δω κατι αντοιστοιχο θα γινει. Για να δωσουν την 15 μερα το αργοτερο οι αναβολες αθληματων, πρεπει μεσα σε 14 ημερες να χουν περασει πκε 2020 ατομα οποτε 150 ατομα περιπου την ημερα θα περνανε. Πιστευω νοεμβρη να γινουν και να τελειωνουμε
Άβαταρ μέλους
Andy88
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Andy88 »

Και εγω υπολογιζω μεσα στο νοεμβριο για ολα τα υγιενομικα που λογικα θα στειλουμε με email το χαρτι με σφραγιδες -αθληματα - και ψυχοτεχνικα
GeorgePol
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εγώ πιστεύω μια και καλή στην υγειονομική επιτροπή θα το δώσουμε την καρτέλα με τα υγειονομικά και θα υπάρξει μια μίνι τύπου συνέντευξη από τους γιατρούς της επιτροπής όταν με το καλό βγουν οι ημερομηνίες με τις επιτροπές. Δηλαδή επόμενο βήμα είναι να βγει ανακοίνωση με τις ημερομηνίες των επιτροπών.

Βέβαια θα ήταν πιο άμεσο να το στέλναμε με mail αλλά δεν νομίζω να γίνει έτσι

GeorgePol
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εάν κάποιος έχει εμπειρία από προκήρυξη εφ/ΟΠΠΙ /σφ ας μας πει πως ήταν η διαδικασία με την καρτέλα και τους γιατρούς!
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

GeorgePol έγραψε:Εάν κάποιος έχει εμπειρία από προκήρυξη εφ/ΟΠΠΙ /σφ ας μας πει πως ήταν η διαδικασία με την καρτέλα και τους γιατρούς!
μπαινουνμε ανα 20 ατομα σε ενα δωματιο περνανε γιατροι και ρωτανε αν εχουμε καποιο προβλημα υγειας, μα κοιταζουν γυμνους αν εχουμε 2 μπαλακια. Μετα μπαινουμε επιτροπη δινουμε το χαρτι και τα κοιτανε και υπογραφουμε και φευγεις. Αν κοπεις το μαθαινεις κεινη την στιγμη και για πιο λογο. Εγω αυτα ξερω απο αδερφο μου που εδωσε υγιονομικα.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

Η διαφορα ηταν πως στις φυλακες περασαμε μονο 4 γιατρους ενω στα αλλα νομιζω 8-9. Αλλα πανω κατω οτι ειπα παραπανω θα γινει λογικα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες