Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Mortar »

Κανείς δεν έκανε αιματολογικές και ουρά την πρώτη μέρα. Τουλάχιστον στον ΣΞ. Εμβόλια κάνεις και ακουογραμμα. Τοξικολογικές κανείς εντός του πρώτου μήνα.
EPOP2022
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από EPOP2022 »

mortar παλι εμβολια?
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Ρε παιδιά να πω κάτι; Κάτι καλύτερο δεν έχετε να κάνετε από το να συζητάτε περί εμβολίων, περί τοξικολογικών και πάει λέγοντας ;Σε μια βδομάδα κ κάτι θα είμαστε κέντρο βγείτε περάστε καλά, αφιερώστε χρόνο σε δικά σας άτομα γιατί θα επιστρέψουμε καλά Χριστούγεννα!

Αποχωρω μάγκες καλή σταδιοδρομία να έχουμε και με κάποιους θα τα πούμε και μέσα !

pan35
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16
Επάγγελμα: ΟΒΑ (ΥΓ)

Δημοσίευση από pan35 »

Καλησπέρα! Οποιος θέλει να μάθει πότε θα παρουσιαστεί ας στείλει ένα μνμ να του πω!
Rjs
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Rjs »

Όλοι θα θέλουν να μάθουν σειρά, οπότε αν ξέρεις κάτι γράψε εδώ καλύτερα. Αλλά όπως και να έχει είπαν από Δευτέρα Τρίτη θα έρθει το εμαιλ με την κατάταξη. Αλλά κάθε πληροφορία ξέρουμε όλοι ότι είναι ευπρόσδεκτη!
Lelevosen
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Lelevosen »

Πώς ξέρεις πότε θα παρουσιαστεί ο καθένας; Που το βλέπεις;

Hondakias
Άβαταρ μέλους
Lelarxos322
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Lelarxos322 »

Καλημέρα παίδες!Έχω μια απορία. Πλέον οι επιτυχόντες ΕΠΟΠ είναι σίγουροι; Δηλαδή εκεί στην εκπαίδευση που θα περάσουμε γίνεται να κοπούμε κάπου και να μην γίνουμε τελικά ΕΠΟΠ;

Ευχαριστώ.

-G:.
pan35
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16
Επάγγελμα: ΟΒΑ (ΥΓ)

Δημοσίευση από pan35 »

Καλημέρα! Δεν μπορώ να καθίσω και να βγάλω όλα τα ονόματα στη φόρα... Όποιος θέλει να ενημερωθεί ας στείλει μνμ.
ideal
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από ideal »

Είμαι οβα στην ΠΑ και έχει σταλθεί μόνο το σημείωμα κατάταξης για ΠΑ. Εχω περάσει και ΣΞ αλλά δεν έχει έρθει. Έχει λάβει κάποιος οβα σημείωμα για κατάταξη σε ΣΞ;
Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Lelarxos322 έγραψε:Καλημέρα παίδες!Έχω μια απορία. Πλέον οι επιτυχόντες ΕΠΟΠ είναι σίγουροι; Δηλαδή εκεί στην εκπαίδευση που θα περάσουμε γίνεται να κοπούμε κάπου και να μην γίνουμε τελικά ΕΠΟΠ;

Ευχαριστώ.

απ' της λίγες περιπτώσεις είναι να σε πιάσουν με φούντα... Αν φέρουν σκύλο και έχεις φούντα στα πράγματα η στην ντουλάπα η φουμαρεις... Έχεις φύγει αέρας ας είσαι και 5 μέρες μέσα... Για άλλη περίπτωση δεν ξέρω... Και παλτό που λέει ο λόγος να είσαι να μην κάνεις για τίποτα σε βάζουν στα πλυντήρια η κάπου αλλού
Άβαταρ μέλους
amani001
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από amani001 »

Καλημέρα εμαθα οτι ξεκίνησαν στελνουν email. Εστειλαν σε μια φιλη μου ημερομηνια καταταξης το μερος, να επιβεβαιωσει οτι δεχεται τη θεση και κατι εγγραφα να εχει μαζι. Δεν λεει τιποτα για εξοπλισμο και πραγματα μου ειπε
Eqwert
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Eqwert »

Μέχρι την ορκωμοσία ότι και να κάνεις δεν πιάνεται. Πρεπει να είναι πολύ χοντρό. Οπως χορτο κτλ. Περυσι αρκετούς έπιαναν με κινητά τους βγάζανε ταγματικη αναφορά τους ξεχεζε ο διοικητής τους έλεγε για εγκαλητηριο και ξεχνιοταν το πράγμα... Μετά την επιστροφή τα επέτρεψαν κανονικά βέβαια. Παντως μην ξεχνάς ότι δεν είσαι μόνιμος μέχρι την συμπλήρωση της 7ετιας όπου και θα κριθείς πάλι. Αν έχεις μεγάλη αδικαιολόγητη αποχή η εγκαλητηρια κτλ θα πάρεις πόδι.
Maximos96
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Maximos96 »

amani001 έγραψε:Καλημέρα εμαθα οτι ξεκίνησαν στελνουν email. Εστειλαν σε μια φιλη μου ημερομηνια καταταξης το μερος, να επιβεβαιωσει οτι δεχεται τη θεση και κατι εγγραφα να εχει μαζι. Δεν λεει τιποτα για εξοπλισμο και πραγματα μου ειπε

Προσωπικά μέσω της στρατολογιας μου ενημερώθηκα για την λήψη του σημειώματος κατάταξης να πάω από εκεί για ν υπογράψω και κάποια χαρτιά

Dipolites
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dipolites »

Eqwert έγραψε:Μέχρι την ορκωμοσία ότι και να κάνεις δεν πιάνεται. Πρεπει να είναι πολύ χοντρό. Οπως χορτο κτλ. Περυσι αρκετούς έπιαναν με κινητά τους βγάζανε ταγματικη αναφορά τους ξεχεζε ο διοικητής τους έλεγε για εγκαλητηριο και ξεχνιοταν το πράγμα... Μετά την επιστροφή τα επέτρεψαν κανονικά βέβαια. Παντως μην ξεχνάς ότι δεν είσαι μόνιμος μέχρι την συμπλήρωση της 7ετιας όπου και θα κριθείς πάλι. Αν έχεις μεγάλη αδικαιολόγητη αποχή η εγκαλητηρια κτλ θα πάρεις πόδι.

Μιας και ανέφερες τα κινητά, ξέρεις εσύ ή και κάποιος άλλος τι προβλέπεται γι' αυτό το θέμα; Μπορούμε να έχουμε κινητό παλιού τύπου χωρίς κάμερα ή απαγορεύεται κι αυτό;

Eqwert
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Eqwert »

Εμένα από στρατολογια μου εστειλαν σημείωμα κατάταξης και με πήραν τηλ να το εκτυπώσω και να παρουσιαστώ με αυτό. Δεν κάνω κάτι άλλο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες