Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Maximos96
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Maximos96 »

33ΜΚ έγραψε:Κοπελα μου εσυ είσαι στο σπίτι σου.Μπορείς να καταλάβεις Πως εμείς είμαστε ΟΒΑ είμαστε παραμεθόριο, νοικιάζουμε σπίτι, τρέχουν υποχρεώσεις κτλπ; Αν ήσουν στην ίδια φάση με εμάς δε θα σου έφτανε το γεγονός ότι είσαι επιτυχών

Προφανως και δε καταλαβαίνεις

Καλά και εμείς πυο δουλεύουμε στην ίδια μοίρα πάνω κάτω είμαστε με δουλειές σπίτια κλπ

Οκ ίσως δεν είναι το ίδιο αλλά ναι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Οκτ 11, 2022 6:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Maximos96 έγραψε:Καλά και εμείς πυο δουλεύουμε στην ίδια μοίρα πάνω κάτω είμαστε με δουλειές σπίτια κλπ

Οκ ίσως δεν είναι το ίδιο αλλά ναι

με τη διαφορά φίλε ότι εμείς έχουμε πίεση, σχεδόν όλα τα κάνουν οι οβα, υπηρεσίες και γενικά μακριά από οικογένεια!Θα έρθουμε με ένα φύλλο πορείας και θα πάμε Αυλωνα κατευθείαν.Εσείς έχετε χρόνο για τα πάντα όσοι δεν είστε ήδη μέσα ως ΟΒΑ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Οκτ 11, 2022 6:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Μην κάθεσαι και τους εξηγείς δεν πρόκειται ποτέ να σε καταλάβουν ίσως... Οι μισοί και παραπάνω θα βαρεσουν παραίτηση μόλις δουν της οριστικές μεταθέσεις όπως γίνεται πάντα με ακρίβεια εμείς τουλάχιστον είμαστε ψημένοι σε αυτό... Δεν σκέφτονται ότι εμείς μέσα σε 12 μέρες πρέπει να κλείσουμε σπίτι υποχρεώσεις να φορτώσουμε και μέσα σε όλα αυτά να δούμε και τούς δικούς μας... Δεν το λέω με κακία απλά δεν μπορούν κάν να το διανοηθούν σας σκέψει
Takis9s
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Takis9s »

Άμα βγουν μέχρι Πέμπτη καλά 😂😂 από Παρασκευή και μετά
Maximos96
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

33ΜΚ έγραψε:[]με τη διαφορά φίλε ότι εμείς έχουμε πίεση, σχεδόν όλα τα κάνουν οι οβα, υπηρεσίες και γενικά μακριά από οικογένεια!Θα έρθουμε με ένα φύλλο πορείας και θα πάμε Αυλωνα κατευθείαν.Εσείς έχετε χρόνο για τα πάντα όσοι δεν είστε ήδη μέσα ως ΟΒΑ

Καταρχήν

Ποιος σου είπε ότι είμαι κοντά στην οικογένεια μου;

Ποιος σου είπε ότι δεν έχω πίεση απτήν δουλειά μου - καθημερινότητα μου; Εγω λογαριασμους σπίτι για ξενοικιασμα κλπ δεν έχω; Η ότι σε 15 μέρες που θα δώσουν περιθώριο θα πρέπει να ξενοικιασω Ν πάω τα πράγματα μου στο πατρικό μου και να κατέβω Αθήνα ή σε όποιο σώμα μπω τέλος πάντων

Ναι οκ είστε οβα όπως είπες και τα υπόλοιπα αλλά τι; Κάθομαι και περιμένω ποοοτε και ααν βγουν τα αποτελέσματα;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Οκτ 11, 2022 6:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maximos96
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Μην κάθεσαι και τους εξηγείς δεν πρόκειται ποτέ να σε καταλάβουν ίσως... Οι μισοί και παραπάνω θα βαρεσουν παραίτηση μόλις δουν της οριστικές μεταθέσεις όπως γίνεται πάντα με ακρίβεια εμείς τουλάχιστον είμαστε ψημένοι σε αυτό... Δεν σκέφτονται ότι εμείς μέσα σε 12 μέρες πρέπει να κλείσουμε σπίτι υποχρεώσεις να φορτώσουμε και μέσα σε όλα αυτά να δούμε και τούς δικούς μας... Δεν το λέω με κακία απλά δεν μπορούν κάν να το διανοηθούν σας σκέψει

Α δηλαδή εμείς που είμαστε στου διαόλου το κέρατο 700χλμ μακριά απτην οικογένεια μας όλα καλά; Εμείς μπορούμε να τα κάνουμε αυτά σε 12 μέρες άνετα... Μην τσουβαλιαζεται και μην γενικό ποιείται

Giannisze
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Giannisze »

Παιδιά ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα. Ας ελπίσουμε μέχρι αύριο να βγουν τα αποτελέσματα για να δούμε σε τι θέση είμαστε επιτέλους. Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε τελευταίες μέρες, όλοι έχουμε το άγχος.

Maximos96
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Giannisze έγραψε:Παιδιά ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα. Ας ελπίσουμε μέχρι αύριο να βγουν τα αποτελέσματα για να δούμε σε τι θέση είμαστε επιτέλους. Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε τελευταίες μέρες, όλοι έχουμε το άγχος.

Δεν διαφωνώ απλώς το παρουσιάζουμε λες και οι υπόλοιποι δεν θα τρέχουμε σαν παλαβοί να κλείσουμε υποχρεώσεις και να προλάβουμε τα ασυμαζευτα μόνο αυτοί που είναι οβα θα τρέχουν...

Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Eleonora »

Πωπω νεύρα όλοι!Α, δεν θα ακολουθήσω, γιατί τα νεύρα, φέρνουν και ρυτίδες!

Καληνύχτα, σε όλους!

Styga
Aggeliki2
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Aggeliki2 »

Eleonora έγραψε:
Aggeliki2 έγραψε:Στις ΠΚΕ μου είχε πει ένας λοχίας ότι μέχρι τις 10 Νοεμβρίου πρέπει να έχουμε μπει

Εμένα μου αρέσει, που όλοι μιλάτε ως ήδη επιτυχόντες. Δλδ εάν έχετε σιγουράκι την επιτυχία, τί κόπτεσθε για την ημερομηνία που θα μπείτε μέσα;10 ημέρες πάνω 10 ημέρες κάτω, ουδόλως με απασχολούν, με απασχολεί το αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία εύχομαι και κυρίως, σε όσους το επιθυμούν πραγματικά, και αντιλαμβάνονται ότι

πέραν της επαγγελματικής αποκατάστασης, η είσοδός τους στο στράτευμα προυποθέτει και αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης που αναλογεί στο πόστο τους.

Κανένας δεν έχει σιγουρακι την επιτυχία για αυτό κιόλας έχουμε αγωνία να μάθουμε τα αποτελέσματα. Από κει και πέρα Ο καθένας μας για διαφορετικούς λόγους και υποχρεώσεις "κόπτεται" για την ημερομηνία που θα μπει μέσα γιατί προφανώς έχει να τακτοποιήσει χίλια δυο θέματα, πόσο παραπάνω οι οβα που νοικιάζουν σπίτια στην παραμεθόριο μόνοι τους και δεν μένουν με τις οικογένειες τους. Ένας ο οποίος κατα την γνώμη μου μένει με τους γονείς του και δεν έχει να διευθετήσει τίποτα από όλα αυτά θα πάρει την βαλιτσούλα του αμέριμνα και ωραία και μετά απο 2 μέρες θα μπει για εκπαίδευση και λογικό είναι να μην καταλαβαίνει για ποιον λόγο οι υπόλοιποι κοπτονται να έχουν χρονικό περιθώριο για την ημερομηνία κατάταξης

Epop022
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Epop022 »

Νευρα εχουμε ολοι προφανως ολοι εχουμε αγωνια, το προβλημα ειναι να μην κατηγορουμε ο ενας τον αλλο και να μην πεταμε κακιες. Καποιοι ετυχε να γνωριζουν τα μορια και μαγκια τους το αν το θελει ομως καποιος ο ιδιος και μονο το γνωριζει... Εσυ κοπελα μου που μεχρι πριν λιγο ρωτουσες επιμονα για τις υπηρεσιες κτλ της ειδικοτητας σου εισαι σιγουρη πως δεν θα τα παρατησεις στα δυσκολα; Ασε λοιπον τον καθενα να "κοπτετε" για οτι επιθυμει καλο θα ηταν ο καθενας να ψαχτει πριν κανει την αιτηση γιατι μεσα θα ναι ζορι τουλαχιστον καποια παιδια το γνωριζουν... Καλη επιτυχια παιδες και καλα μυαλα και μην λετε καποιοι καποιες μεγαλα λογια για κανεναν
Baba95
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Baba95 »

Παιδεία μια ερώτηση θα ήθελα Να κάνω.Αν κάποιος είναι επιτυχών στον ΣΞ κ επιλαχών στην ΠΑ και εν τέλει τον καλουνε κ από την ΠΑ

Αυτό μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα θα γίνει;

Και γίνεται αν παρουσιαστής στον ΣΞ μετά να φύγεις και να πας στην ΠΑ εφόσον σε ενημερώσουν ως επιλαχών που είσαι ενώ έχεις μπει στον ΣΞ.

Όποιος γνωρίζει την διαδικασία ας με βοηθήσει σας παρακαλάω.

Ευχαριστώ!

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Baba95 έγραψε:Παιδεία μια ερώτηση θα ήθελα Να κάνω.Αν κάποιος είναι επιτυχών στον ΣΞ κ επιλαχών στην ΠΑ και εν τέλει τον καλουνε κ από την ΠΑ

Αυτό μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα θα γίνει;

Και γίνεται αν παρουσιαστής στον ΣΞ μετά να φύγεις και να πας στην ΠΑ εφόσον σε ενημερώσουν ως επιλαχών που είσαι ενώ έχεις μπει στον ΣΞ.

Όποιος γνωρίζει την διαδικασία ας με βοηθήσει σας παρακαλάω.

Ευχαριστώ!

ακου λίγο μέχρι και το κομμάτι που δεν έχεις ορκιστεί μπορείς να φύγεις αναπασα στιγμή, αν ορκιστείς και μετά δε γίνεται τίποτα.Το ποτε θα σε φωνάξουν τώρα ως επιλαχών κτλπ είναι όλα σχετικά κανένας δε γνωρίζει

μαγειρακος
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από μαγειρακος »

Καλημέρα σε όλους σας, επειδη έπαθα μεγάλη ηττοπάθεια, το μυαλό μου παει στην ελπιδα του επιλαχόντος... Σε τέτοια περίπτωση ενημερωνόμαστε με μυνημα ή κοιταμε την σελιδα με δίκη μας ευθύνη; Διαβάζω την προκήρυξη αλλα δεν βγαζω ακρη... Ίσως δεν θελω να καταλάβω... Καλη επιτυχια σεολα τα παιδια!
μαγειρακος
644 MK
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από 644 MK »

Θα βγουν σημερα γνωριζει κανεις;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες