Χαχα άντε να δούμε αύριο! Αν και σήμερα που ρώτησα και έγραψα και εδώ μου είπαν πιο σίγουρες μέρες είναι Τετάρτη και Πέμπτη, αλλά και αύριο γιατί όχι μακάρι να τελειώσει το θέμα αύριοΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:33ΜΚ έγραψε:Δε κατάλαβα τι εννοείς ;ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:33ΜΚ το 90%ειναι αύριο τό ξέρεις ε; 🤣🤣 Πες μας φιλοσοφε;
Είναι η μέρα που έλεγες αύριο όλοι πέσανε έξω εσύ μένεις τώρα
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
- Tsap
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Ευελπιστω να βγουν αύριο για να μας φύγει αυτό το άγχος. Καλη επιτυχία σε ολους μας.
Έλα μέσα θα πέσεις όπως πάντα έτσι λέγαμε και περισυ και 6 :20 τα βγάλανε την μέρα που είχες πει άσε τους νέους εδώ να μάθουν 🤣🤣33ΜΚ έγραψε:Χαχα άντε να δούμε αύριο! Αν και σήμερα που ρώτησα και έγραψα και εδώ μου είπαν πιο σίγουρες μέρες είναι Τετάρτη και Πέμπτη, αλλά και αύριο γιατί όχι μακάρι να τελειώσει το θέμα αύριο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Οκτ 11, 2022 6:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αααα το καλό δε το είπα.Ενδέχεται λένε να βγουν απλά πίνακες με επιτυχόντες/επιλαχόντες και γενικά οι θέσεις αλλά να μην ανακοινώσουν κατευθείαν ημερομηνία κατάταξης και αυτό να γίνει σε 2ο χρόνο!
Δηλαδή αν αύριο υποθέτουμε πως έχουμε αποτελέσματα δε θα ξέρουμε ποτε θα παρουσιαστούμε και να το μάθουμε μετά από λίγες μέρες.
Εάν επαληθευτεί είναι πολύ κακό
Δηλαδή αν αύριο υποθέτουμε πως έχουμε αποτελέσματα δε θα ξέρουμε ποτε θα παρουσιαστούμε και να το μάθουμε μετά από λίγες μέρες.
Αυτά είναι καλο να μην γίνονται33ΜΚ έγραψε:Αααα το καλό δε το είπα.Ενδέχεται λένε να βγουν απλά πίνακες με επιτυχόντες/επιλαχόντες και γενικά οι θέσεις αλλά να μην ανακοινώσουν κατευθείαν ημερομηνία κατάταξης και αυτό να γίνει σε 2ο χρόνο!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Παιδιά ξέρουμε πότε παρουσιάζονται οι νέοι εποπ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Αρα σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο αποκλείουμε να μπούμε στο κέντρο τελευταία βδομάδα του Οκτωβρίου;
33ΜΚ έγραψε:Αααα το καλό δε το είπα.Ενδέχεται λένε να βγουν απλά πίνακες με επιτυχόντες/επιλαχόντες και γενικά οι θέσεις αλλά να μην ανακοινώσουν κατευθείαν ημερομηνία κατάταξης και αυτό να γίνει σε 2ο χρόνο!
Δεν νομίζω να γίνει αυτό δεν είναι όπως περισυ τους πιέζει ο χρόνος για κατάταξη η άδειες και τα γκρουπ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Στις ΠΚΕ μου είχε πει ένας λοχίας ότι μέχρι τις 10 Νοεμβρίου πρέπει να έχουμε μπει
24 λογικά είναι η ημερομηνία κατατάξεις υπάρχουν καί η οβά που πρέπει να μπουν μέσα στο 22 δέν γίνεται αργότερα γτ το κονδύλι προορίζεται για μέσα στο χρόνο... Θα τα βγάλουν όλα μαζί αλλά είναι μαζοχιστες τούς αρέσει να έχουμε το μυαλό μας εκεί
Δε ξέρω παιδιά θα φανεί αυτό έως Πέμπτη που είναι να βγουν τα αποτελέσματα, απλά ας μην αποκλείουμε αυτό το ενδεχόμενο με αυτούς όλα είναι πιθανά. Δε φταίνε τα επιτελεία φτάνει το ΓΕΕΘΑ σε όλα αυτά, και αυτοί ότι τους λένε κάνουν
Η τρίτη η παρασκευή αλλά τα περιθώρια είναι πολύ στενά για παρασκευή ας ελπίσουμε ότι αύριο είναι η μεγάλη μερα
Aggeliki2 έγραψε:Στις ΠΚΕ μου είχε πει ένας λοχίας ότι μέχρι τις 10 Νοεμβρίου πρέπει να έχουμε μπει
Εμένα μου αρέσει, που όλοι μιλάτε ως ήδη επιτυχόντες. Δλδ εάν έχετε σιγουράκι την επιτυχία, τί κόπτεσθε για την ημερομηνία που θα μπείτε μέσα;10 ημέρες πάνω 10 ημέρες κάτω, ουδόλως με απασχολούν, με απασχολεί το αποτέλεσμα.
Καλή επιτυχία εύχομαι και κυρίως, σε όσους το επιθυμούν πραγματικά, και αντιλαμβάνονται ότι
πέραν της επαγγελματικής αποκατάστασης, η είσοδός τους στο στράτευμα προυποθέτει και αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης που αναλογεί στο πόστο τους.
Styga
Παιδιά εγώ σήμερα έμαθα ότι σαι επιτυχών ακι στην ξηρά και στο ναυτικό λογικά αυριο θα ανακοινωθούν αλλιώς Τετάρτη γιατί μου είπε αυτός που μιλαω θα έχω τα αποτελέσματα μια δυο μέρες νωρίτερα
Κοπελα μου εσυ είσαι στο σπίτι σου.Μπορείς να καταλάβεις Πως εμείς είμαστε ΟΒΑ είμαστε παραμεθόριο, νοικιάζουμε σπίτι, τρέχουν υποχρεώσεις κτλπ; Αν ήσουν στην ίδια φάση με εμάς δε θα σου έφτανε το γεγονός ότι είσαι επιτυχώνEleonora έγραψε:Aggeliki2 έγραψε:Στις ΠΚΕ μου είχε πει ένας λοχίας ότι μέχρι τις 10 Νοεμβρίου πρέπει να έχουμε μπει
Εμένα μου αρέσει, που όλοι μιλάτε ως ήδη επιτυχόντες. Δλδ εάν έχετε σιγουράκι την επιτυχία, τί κόπτεσθε για την ημερομηνία που θα μπείτε μέσα;10 ημέρες πάνω 10 ημέρες κάτω, ουδόλως με απασχολούν, με απασχολεί το αποτέλεσμα.
Καλή επιτυχία εύχομαι και κυρίως, σε όσους το επιθυμούν πραγματικά, και αντιλαμβάνονται ότι
πέραν της επαγγελματικής αποκατάστασης, η είσοδός τους στο στράτευμα προυποθέτει και αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης που αναλογεί στο πόστο τους.
Προφανως και δε καταλαβαίνεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 5 επισκέπτες