Συμφωνώ απόλυτα με τον ΕΛΔΥΚ. Αυτή η ανούσιοτητα και η τόση κακή, απαρχαιωμένη νοοτροπία είναι ό, τι χειρότερο στις ΕΔ. Αυτό οι κοπέλες και οι άντρες που δεν έχουν υπηρετήσει είναι λογικό ότι δεν το καταλαβαίνουν. Αλλά ας μείνουμε στο θέμα...
Eleonora έγραψε:Τότε τι νόημα έχει η σειρά προτίμησης που δηλώσαμε στην αίτηση;
Σειρα προτιμησης σου ζητουσε μονο στο πολεμικο ναυτικο. Οποτε καποιος που εκανες αιτηση σε στρατο ξηρας, αεροπορια, νομικο σωμα και ηταν επιτυχων και στα 3 που θα περνουσε αφου δεν του ζητηθηκε πουθενα προτιμηση; Πολυ απλα διαλεγεις που θα πας και παρουσιαζεσαι εκει που θες
Τι θα γίνει ρε Ε. Σ. Θα έχουμε αποτελέσματα σήμερα; Έχει κουράσει πλεον το θέμα. Δηλαδή δεν τους νοιάζει καν οτι ο κόσμος έχει να κάνει κάποιες διαδικασίες πριν πάει για εκπαίδευση; Κάποιοι έχουν ξενοικιασμα, κάποιοι έχουν να δηλώσουν παραίτηση και να αφήσουν δουλειές, κάποιοι έχουν παιδιά και οικογένειες. Τόση ανευθυνότητα; Πάτησε το κωλομουμπο επιτέλους να δούμε τι παίζει αν περάσαμε η οχι.
Καλημέρα και εγώ την ίδια ακριβώς ενημέρωση έχω ότι βγαίνουν αυτή τη βδομάδα! Ούτε μέρα ούτε ώρα λένε ούτε τίποτα θα μας τρελάνουν τελείως! Βέβαια δε φταίνε αυτοί από τα επιτελεία έτσι του κάθε σώματος, το ΓΕΕΘΑ περιμένουν να δώσει το σήμα για να ανέβουν!Τουλάχιστον προσωπικά μου έφυγε και το τελευταίο άγχος που είχα πέρασα είμαι επιτυχών!