Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Μήπως ο λόγος της καθυστέρησης είναι κάποιος περαιτέρω έλεγχος των αποτελεσμάτων; Υπάρχουν εδώ άτομα, που γνωρίζουν τον αριθμό των συνολικών αιτήσεων που υποβλήθηκαν ανά Σώμα; Γνωρίζουν κάποιοι σε τι σειρά είναι;
Styga
Το χειρότερο είναι ότι με το περίμενε και το περίμενε να έρθει η Δευτέρα και η παρασκευή καί αφήνουμε πράγματα... Τι λέω εγώ τώρα ψιλά γράμματα
Εφόσον όλα είναι έτοιμα θ έπρεπε να αναρτηθούν. Αυτο που γίνεται μήνες τώρα είναι κοροϊδία λες και δεν έχουμε άλλες υποχρεώσεις. Καποιοι έχουν οικογένειες και παιδιά. Ποσο εύκολο νομίζουν είναι να τους πουν σε 2 εβδομάδες ελάτε να μείνετε 40 μέρες μέσα; Τρέχουν ένα σωρό υποχρεώσεις. Δηλαδη τι άλλο περιμένουν; Τα έκαναν όπως τα έκαναν χωρίς μόρια πριν, οι επιτροπές για γέλια. Ε νυσαφι πια.
Eqwert έγραψε:Εφόσον όλα είναι έτοιμα θ έπρεπε να αναρτηθούν. Αυτο που γίνεται μήνες τώρα είναι κοροϊδία λες και δεν έχουμε άλλες υποχρεώσεις. Καποιοι έχουν οικογένειες και παιδιά. Ποσο εύκολο νομίζουν είναι να τους πουν σε 2 εβδομάδες ελάτε να μείνετε 40 μέρες μέσα; Τρέχουν ένα σωρό υποχρεώσεις. Δηλαδη τι άλλο περιμένουν; Τα έκαναν όπως τα έκαναν χωρίς μόρια πριν, οι επιτροπές για γέλια. Ε νυσαφι πια.
Φίλε δεν είναι καν δυο εβδομάδες είναι 9 εργάσιμες οπότε πάρε κατάλαβε με τι αδερφές έχουμε μπλέξει
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 66
όπα μεγάλε... Πολύ φορά πήρες... Μήπως έχει άδικο ο φίλος ο οβα; Και τι σχέση έχει η αργοπορία των αποτελεσμάτων με την σταδιοδρομία κάποιου; Ενημερώσεις που δεν υπάρχουν... Αδικία... Συκοφαντίες υπάρχουν και έξω... Η ζωή έξω είναι πολύ σκληρή... Άλλοι βρίσκονται σε ροζ συννεφάκια και τους τρώει το άγχος για το αν θα πάρουν μια απαλλαγή την Δευτέρα από υπηρεσία της Παρασκευήςtroupakhs έγραψε:33ΜΚ έγραψε:Πραγματικά πολύ κακό παιδιά το όλο σκηνικό.τα αποτελέσματα είναι εδώ και μέρες έτοιμα και αντί να τα αναρτήσουν έστω και σήμερα γιατί μεσολαβεί ΣΚ τα άφησαν για την επόμενη βδομάδα που μας έρχεται!Κανένας σεβασμός στους ΟΒΑ που έχουν να ξενοικιασουν σπίτια, να τακτοποιήσουν λογαριασμός και να γυρίσουν να δουν τέλος πάντων λίγο και τα δικά τους άτομα καθώς σχεδόν όλοι είμαστε παραμεθόριο και στα καπάκια μετά από λίγο καιρό μπαίνουμε κέντρο για 2 μήνες σχεδόν ως νέοι εποπ, κανένας σεβασμός επίσης σε άτομα που είναι stand up έχουν ενημερώσει εργοδότες ότι σε περίπτωση που τους πάρουν θα φύγουν απ τη δουλειά τους και προφανως και οι εργοδότες τους κοιτάνε με μισό μάτι καθημερινά γιατί θα τους κρεμάσουν τελευταία στιγμή αν περάσουν.
Μια προκήρυξη που ξεκίνησε Μάρτιο και πιάσαμε Οκτώβρη και το 95% δε ξέρει καν τι θέση είναι, αν πέρασε, αν είναι επιλαχων τουλάχιστον να είχανε μια εικόνα να έλεγες πάει στα κομμάτια η αναμονή αλλά όχι έτσι και να παίζεις με την αγωνία του καθενός!
Εκτός αυτό πρέπει να κλείσεις εισιτήρια, να φτιάξεις βαλίτσες και πάει λέγοντας και προφανως όσα παιδιά δε μπουν Εποπ μερικά από αυτά θα θελήσουν να τα κάνουν για ΟΒΑ που η παράταση λήγει στις 14 για αιτήσεις!
Όλα πάντα τελευταία στιγμή,0 οργάνωση! Ένα μπράβο οφείλει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ!
Και ποιος σου είπε πως τους νοιάζει τι έχω εγώ και ο καθένας από πίσω ; Αν έχω υποχρεώσεις η όχι ; Αν έχω οικογένεια ; Δυστυχώς αυτό είναι ένα πολύ μικρό δείγμα του τι θα αντιμετωπίσετε στη σταδιοδρομία σας ! Είναι η σκληρή πραγματικότητα, καλύτερα να συμβιβαστείτε νωρίς με την ιδέα του ότι δεν θα υπάρξει ποτε ενημέρωση για τίποτα στην ώρα του, παρα να πετάτε στο ροζ συννεφάκι σας !
Ο καθένας λέει ότι θέλει έχουμε αφήσει υποχρεώσεις και πράγματα στν πάγο για να δούμε τι θα γίνει με τα αποτελέσματα έχω καθυστέρηση προσωπικά εγώ την άδεια μ για να δω τι θα γίνει με την προκήρυξη... Το εαν έχω να δω την μάνα μ 3 μήνες δεν ενδιαφέρεται κανείς η το ότι τρέχουν υποχρεώσεις πίσω με σπίτια νερά ρεύματα... Η πώς θα τρέχω έχω για να πάρω άδεια για να δω και μια εβδομάδα τούς δικούς μου που θα τους δω πάλι τα Χριστούγεννα... Αυτό είναι το ροζ συννεφάκι που υπάρχει; Ίσως το να μένεις σπίτι σ καί νά τα βλέπεις όλα από την ασφάλεια είναι καλα ρωτά όμως καί τα παιδιά που είναι 500 600 και 900 χλμ μακριά από το σπίτι τούς περιμένοντας να τούς δούνε για μια εβδομάδα τότε θα καταλάβεις τί πραγματικά συμβαίνει... Λες και θα ήταν δύσκολο να βγουν τήν Τετάρτη και να μπορούσαμε να φύγουμε λίγο νωρίτερα... Ντροπή και αισχος πραγματικά παίζουν με τα νεύρα και τα πράγματα μας
Τέλος πάντων, αφού βγουν τα αποτελέσματα, ξέρει κανείς, πότε θα κληθούν για εκπαίδευση οι εποπ στρατού; Και πόσο διαρκεί η βασική εκπαίδευση;
Styga
Παιδιά οποίος μπορεί και είναι ΟΒΑ μπορεί παρακαλώ να πάει στο νήμα για τους ΟΒΑ του 2022, έχω κάνει μια ερώτηση εκει που με καίει καθώς αφορά τις εξετάσεις για την άλλη εβδομάδα και δεν έχω λάβει απάντηση. Ξέρω δεν είναι το σωστό νήμα να αναρτήσω αυτό αλλα διασυνδέονται λόγω οτι έχω κάνει τα χαρτιά μου και για τους ΕΠΟΠ. Όποιος μπορεί παρακαλώ ας βοηθήσει.
Ξέρει κανένας για ειδικότητα βοηθός φαρμακείου, τί παίζει; Ωράριο; Υπηρεσίες;
Styga
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Παιδιά Δευτέρα η τρίτη περιμένουμε τώρα;24 του μήνα είναι σίγουρο ότι μπαίνουν οι νέοι εποπ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
φιλε μου τιποτα δεν ειναι σιγουρο αλλα η λογική αυτο λεει αν βγουν δευτερα η τριτη τα αποτελέσματα να σε δώσουν 2 εβδομαδες περιθώριο αρα παμε στις 24xristoforos1521 έγραψε:Παιδιά Δευτέρα η τρίτη περιμένουμε τώρα;24 του μήνα είναι σίγουρο ότι μπαίνουν οι νέοι εποπ;
Και έτσι τα Σαββατοκύριακα κολλούν και δεν παίρνανε δραμααααα
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 36
Κάτι άσχετο με το θέμα συζήτησης αλλά δεν λαμβάνω απάντηση. Όσοι έχουν υπηρετήσει στον στρατό ξηράς μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους για οβα στην πολεμική αεροπορία;
Ευχαριστώ για την κατανόηση!
Kostantinos2017 έγραψε:Κάτι άσχετο με το θέμα συζήτησης αλλά δεν λαμβάνω απάντηση.Όσοι έχουν υπηρετήσει στον στρατό ξηράς μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους για οβα στην πολεμική αεροπορία;
Φίλε από το να γράφεις εδώ και χάνεις το χρόνο σου γιατί δεν διαβάζεις την προκήρυξη καλύτερα το αναγράφει μέσα και αναλυτικά... Οι Οβα επανακατατατσοντα στο όπλο καί στο σώμα που έχουν υπηρετήσει την θητεία τούς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες