Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Γενικά μη φοβάστε ούτε ευρώ δε θα χάσουμε! Απλά το όλο θέμα είναι να ξεκινήσεις να μπεις σε μια ροη, όσο αναφορά τώρα τα χρήματα που χρειάζεσαι μέσα στο κέντρο για αυτός τους 2 μήνες σχεδόν δεν είναι και πολλά αναλόγως τα έξοδα του καθενός πάντα! Αν κάποιος δε καπνίζει και δε θέλει να ξοδεύει ούτε ευρώ στο ΚΨΜ προφανως και δε θα ξοδέψει καθόλου λεφτά μέσα άλλωστε πρωινό, μεσημεριανο και βραδινό στα παρέχουν και εννοείται έχει πολλές φορές περίσσευμα σε μερίδες και μπορείς να πάρεις και 2η.Αν κάποιος τώρα μπει με το σκεπτικό ότι θέλω ενα πακέτο τσιγαρα τη μέρα, τον καφέ μου κάθε πρωί, το φαγητο του στρατού δε τρώγεται και τρώει μπαγκέτες και κρουασάν Εε προφανως δε του φτάνουν ούτε 600 ευρώ το μήνα

Steve DYK
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Steve DYK »

Κατάλαβα. Η εκπαίδευση μας θα διαρκέσει στο περίπου 20-25 μέρες και μετά είμαστε έξω με άδεια. Σωστά?
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Mortar »

46 μέρες ήταν η βασική εκπαίδευση πέρσι. Οποτε τόσο θα είναι και τώρα.
Mpoutsis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Mpoutsis »

Να ρωτήσω από όλους που θα δηλώσουν συμμετοχή για εποπ και πληρούν τις προϋποθέσεις ποιοι από όλους θα επιλεχθούν ;
Giannisze
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Giannisze »

Εφόσον είναι έτοιμοι οι πίνακες τι περιμένουν και δεν τους αναρτούν.Πάντα τελευταία στιγμή περιμένουν

Να μάθουμε και εμείς αν μπούμε τι θέση είμαστε...

Mine boom
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Mine boom »

Giannisze έγραψε:Εφόσον είναι έτοιμοι οι πίνακες τι περιμένουν και δεν τους αναρτούν.Πάντα τελευταία στιγμή περιμένουν

Ίσως γιατί μέχρι την Παρασκευή όλο το στράτευμα είναι σε ασκήσεις

Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Peter2002 »

Giannisze έγραψε: Εφόσον είναι έτοιμοι οι πίνακες τι περιμένουν και δεν τους αναρτούν.Πάντα τελευταία στιγμή περιμένουν

Ειλικρινά δεν ξέρω με τι χρονοδιάγραμμα παίζουν στι μυαλό τους. Οκευ ναι λίγες μέρες έμειναν μπορούμε να κάνουμε υπομονή αλλα η διαδικασία ηδη από μόνη της εχει καθυστερήσει περισσότερο απο οσο θα έπρεπε. Θέλω να πω, γίνονται συνεχώς παράπονα στις μονάδες για ελλείψεις προσωπικού κλπ αλλα το πάνε με το πάσο τους. Εκτός αν παίζεται κάτι αλλο που δεν ξέρουμε που εντάξει τότε κατανοητό.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα, ότι λέω το λέω εδώ δεν χρειάζονται dm.Δεν έχω καμία πρόσβαση σε υπολογιστές ούτε ξέρω της κάθε ειδικότητας την βάση ούτε που θα κυμανθεί φέτος σε σχέση με πέρυσι.

Οβα είμαι που τα έκανα για Εποπ και εγώ απλά έτυχε να έχω γνωστό και να έχω ψαχτεί λίγο και ξέρω 2 πράγματα παραπάνω! Αυτό ολο

Άβαταρ μέλους
amani001
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από amani001 »

Ειναι καποιος που δηλωσε χειριστης μεσων ηλ. Πολεμου ΔΒ; Ποσα μορια εχετε; Υπαρχει περιπτωση για μεταθεση Λαρισα καποια στιγμη;
STR DB
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από STR DB »

Εχω 536 τα εχω κανει για ΗΠ εσυ ποσα εχεις... Επισης για λαρισα πολυ δυσκολο γιατι δεν υπαρχει εκει πλεον η ειδικοτητα
Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Mpoutsis έγραψε:Να ρωτήσω από όλους που θα δηλώσουν συμμετοχή για εποπ και πληρούν τις προϋποθέσεις ποιοι από όλους θα επιλεχθούν ;
άκου λεβέντη πως έχει το πράγμα... Επειδή υποψιάζομαι ότι είναι τρολ η ερώτηση σου εγώ όμως θα σου απαντήσω πολύ σοβαρά... Γυρίζουν την ρουλέτα με τα ονόματα και φτάνουν στο όνομα Mpoutsis Mpoutsidis... Ρίχνουν τα ζάρια και με 6-6,5-5,6-5 και 3-3 είσαι επιτυχών... Με 1-1,1-2,2-2 και με 4-4 είσαι αποτυχών... Για κάτι άλλο ξανά ρίχνουν τα ζάρια
Caox
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Caox »

Λοιπον μαγκες στο σαιτ της αεροποριας στο φβ μιλανε ατομα Επ. Οπ για 24 του μηνα καταταξη. Οποτε αν μας δωσουν 2 βδομαδες παριθωριο τοτε θα μας τα ανακοινωσουν 10 του μηνα. Οπως ειπε ο 33ΜΚ. Φυσικα θα ελεγχουμε το σαιτ και αυτη τη βδομαδα !

Άβαταρ μέλους
Γιωργοςαρβανητακης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Γιωργοςαρβανητακης »

Παιδιά καλησπέρα λέτε να βγουν πίνακες η θα δούμε αποτέλεσμα μέσο ταξις
Άβαταρ μέλους
Sandfin
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Sandfin »

Παιδιά καλησπέρα. Εγώ γνωρίζω πως οι εκπαίδευση των εκπαιδευτών μας έχει ολοκληρωθεί ήδη και πως οι πίνακες είναι έτοιμοι. Θα δημοσιεύσουν τους πίνακες πριν τις 14 100% καθώς υπάρχουν πολλοί από εδώ είτε ξηράς είτε αεροπορια είτε ναυτικο που αν δεν μπουν εποπ θα μπουν ΟΒΑ. Για αυτόν τον λόγω πήραν παράταση οι αιτήσεις για ΟΒΑ σε συνδυασμό με το λίγο πλήθος που είχε δηλωθεί. Μην αγχώνεστε θα βγουν σίγουρα πριν τις 14. Εγώ δε θα πω ετοιμαστείτε όσοι πιστεύουν πως είστε μέσα καθώς θεωρώ πολύ σωστό το μήνυμα του παιδιού παραπάνω πως διαλέγουν με πολύ περίεργο τρόπο. Μπορεί να μπουν άτομα με 200 μόρια και να μείνουν εκτός άτομα με 600 λόγω δήλωσης ειδικότητας. Το μόνο που ξέρω είναι πως στο ναυτικο θα μπουν σχεδόν όλοι ακόμα και όσοι βγουν επιλαχοντες γιατί θα φύγουν άτομα. Προσωπικά έχω σεβαστά μόρια αλλά ποτέ δεν είναι τίποτα σίγουρο. Όλοι μας έχουμε αυτή την αγωνία περί ποτε θα βγουν αποτελέσματα αλλά πρέπει να ηρεμήσουμε και να μην ακούμε τυχαίες ημερομηνίες. Όποιος έχει στα χέρια του κάτι που οι υπόλοιποι δεν έχουμε δηλαδή παραπάνω πληροφορίες προφανώς και να τα πει. Απλά προσωπικά θεωρώ πως δεν πρέπει να αγχώνουμε ο ένας τον άλλον. Πλησιάζει ο καιρός, ζηστε το τώρα γιατί μετά και να θέλουμε δε θα μπορούμε😂 Εύχομαι καλά αποτέλεσματα σε όλους και να καταφέρετε αυτό που θέλετε <3
Jjj
Άβαταρ μέλους
Sandfin
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Sandfin »

Επίσης, Φιλε 33ΜΚ, μπορώ να πω πως με προσγειωσες εντελώς γιατί τα είχα διαφορετικά στο μυαλό μου. Σε ευχαριστώ πολύ
Jjj
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες