Φίλε και μένα το ίδιο ακριβώς αλλα τώρα έφτιαξε.Chris.chatz έγραψε: Εμένα μέχρι και σήμερα μου έβγαζε μια σελίδα wildfly. Ίσως επδ το τσεκαρα από mobile.
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 2
Giwtobol22 έγραψε:Λίγη υπομονη ακόμα μάγκες, εγώ έχω δηλώσει τώρα πεζικό, για να αλλάξω μέσα αν περασω και πάω ειδικές δυνάμεις ξανά μπαίνω σε διαδικασία μοριοδότησης ;
Μολις μπεις στο Κεντρο μπορεις Να δηλωσεις για Ε. Δ (να περασεις τα προβλεπομενα αθληματα κτλπ) αλλιως μετα οταν ερθει το Σημα στη μοναδα σου.
Λογικά μέσα στην βδομάδα πρέπει να βγούνε
Οτι ενημερωση εχουμε παρει μεχρι τωρς βγαινει τριτη. Να δειτε που τριτη θα βγουν
Παίδες εγώ έχω πει για αύριο 1 τού μήνα η πηγή είναι έμπιστη και δεν είναι λόγια του αέρα αναμένουμε
Η αλήθεια είναι ότι και για συνοριοφύλακες Σάββατο βγήκαν
Μακαρι ρε μάγκα να με διαψεύσεις και να βγουν αύριο να τελειώνει αυτό το σκηνικό πια κούρασε τόσο και το αναμονή!Mine boom έγραψε:Παίδες εγώ έχω πει για αύριο 1 τού μήνα η πηγή είναι έμπιστη και δεν είναι λόγια του αέρα αναμένουμε
33ΜΚ έγραψε:Μακαρι ρε μάγκα να με διαψεύσεις και να βγουν αύριο να τελειώνει αυτό το σκηνικό πια κούρασε τόσο και το αναμονή!Mine boom έγραψε:Παίδες εγώ έχω πει για αύριο 1 τού μήνα η πηγή είναι έμπιστη και δεν είναι λόγια του αέρα αναμένουμε
Ρε φίλε είχε πει κλειδομα απότελεσματων 26 και ανακοίνωση 1 του μήνα και κάποιοι έχουν ενημερώσει και τς μονάδες ήδη για υπηρεσίες μέχρι 15 του μήνα να τελειώνουν
Αυτή τη στιγμή βγάζει error page λέτε να τα ανεβάζουν για αύριο?
Δεν ξέρω ρε boom, μακάρι να έχεις δίκιο αλλά δεν νομίζω. Επίσης πως γνωρίζεται ότι συνοριοφύλακες βγήκαν σαββατο; Δεν το είδα πουθενά.
Καλημέρα, το σάιτ δεν με αφήνει να μπωΜπορεί να μπει κάποιος;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 17
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Παίδες αναμενουμε να δούμε αν θα βγουμε σημερα
Δεν νομίζω να βγει τίποτα σήμερα.