Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Καλημέρα σε όλους. Έχω περάσει με επιτυχία τις αθλητικές δοκιμασίες και περιμένω τώρα όπως όλοι τους πίνακες. Έχω 568 μόρια.
Πιστεύετε αξίζει να κάνω τα χαρτιά μου και για ΟΒΑ, ώστε να το έχω σαν εναλλακτική σε περίπτωση που δεν περάσω; Ή θα προκύψει θέμα αν έχω υποβάλλει τα χαρτιά μου και στις 2 προκηρύξεις και περάσω και στα 2;
Σας ευχαριστώ για την απάντηση!
Πιστεύετε αξίζει να κάνω τα χαρτιά μου και για ΟΒΑ, ώστε να το έχω σαν εναλλακτική σε περίπτωση που δεν περάσω; Ή θα προκύψει θέμα αν έχω υποβάλλει τα χαρτιά μου και στις 2 προκηρύξεις και περάσω και στα 2;
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οπου και να περάσεις απλά δεν παρουσιάζεσαι στο άλλο.
Tι ειδικοτητα δηλωσες;baggelis1998 έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Έχω περάσει με επιτυχία τις αθλητικές δοκιμασίες και περιμένω τώρα όπως όλοι τους πίνακες.Έχω 568 μόρια.
Και εγώ έκανα για ΟΒΑ και πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα απλά να τους πάρω να ενημερώσω αν περάσω ΕΠ. ΟΠ ότι δεν θα πάω για να μην χάσει κάποιο παιδί την θέση του
Κανένας υγειονομικαριος υπάρχει;
Μόλις ενημερώθηκα πως έχουν καλέσει ατομα για εκπαιδευτές να παρουσιαστούν στις 17-18 Αυλωνα!Θεωρώ πως να τους γίνει μια ενημέρωση στο 3ημερο που θα μεσολαβήσει δηλαδή 19-21 Οκτώβρη μετά πέφτει ΣΚ και έπειτα από Δευτερα 24/10 να αρχίσει η κατάταξη!
Πάντα προσωπική εκτίμηση, αλλά το σίγουρο είναι πως τα στελεχοι που θα είναι και εκπαιδευτές μας θα παρουσιαστούν Αυλωνα στις 17-18
Πάντα προσωπική εκτίμηση, αλλά το σίγουρο είναι πως τα στελεχοι που θα είναι και εκπαιδευτές μας θα παρουσιαστούν Αυλωνα στις 17-18
Τεχνίτης οπλισμού κανένας ; 520 μόρια εγώ
Έχω ελπίδες λετε
Έχω ελπίδες λετε
Σκαπανεας-Διασωστης κανεις και με πόσα μορια;
Αποθηκαριος Πυρομαχικών - Εκρηκτικών - Πυροτεχνουργός - Εξουδετερωτής Βομβών ΥΠ (I1) έχει δηλώσει κάποιος και αν ναι με πόσα μόρια;
Εγώ σκαπανέας διασώστης μχ ποσα μόρια έχεις;
Υπομονή όλοι έχουμε αγωνία Σε λίγες μέρες θα μάθουμε.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κανένας που να έχει δηλώσει Πλήρωμα Άρματος (Leo1 ΤΘ) ;
Πολυ κουβαλημα η ειδικότητα να ξέρειςGeorge 98 έγραψε:Αποθηκαριος Πυρομαχικών - Εκρηκτικών - Πυροτεχνουργός - Εξουδετερωτής Βομβών ΥΠ (I1) έχει δηλώσει κάποιος και αν ναι με πόσα μόρια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες