ΣΣΑΣΙΤΗΣ έγραψε:Ένα θα σου πω. Την σχολή την σιχαίνομαι. Ο στρατός σε περιορίζει υπερβολικά.
Ε πες κάτι παραπάνω για όσους ενδιαφέρονται.
Και οι αρνητικές εμπειρίες χρήσιμες είναι.
ΣΣΑΣΙΤΗΣ έγραψε:Ένα θα σου πω. Την σχολή την σιχαίνομαι. Ο στρατός σε περιορίζει υπερβολικά.
Γεωργία έγραψε:Γεια σας, ειμαι μαθητρια Β Λυκειου και ενδιαφερομαι παρα πολυ για το Οικονομικο ΣΣΑς, μπορει καποιος να με ενημερωσει για τα μαθήματα στη σχολη; Ειναι δυσκολα να τα περασεις;
DrCharalampidis έγραψε:Γεια σας, είμαι καινούριος στο φόρουμ, φέτος θα πάω Γ λυκείου και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις Ιατρικές Ειδικότητες: Είναι αλήθεια πως δεν υπάρχουν όλες οι ιατρικές ειδικότητες;(εγώ προσωπικά ενδιαφέρομαι για την Νευροχειρουργική) Δεύτερον, και να υπάρχουν όλες οι ειδικότητες, ο καθένας διαλέγει όποια ειδικότητα θέλει ή ο στρατός επιλέγει γι'αυτόν.(Επιπλέον έχω διαβάσει πως μόνο οι αριστούχοι έχουν την δυνατότητα επιλογής, ισχύει αυτό;
Μολονότι στην ΣΣΑΣ υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα (δεν επιβαρύνεις οικονομικά την οικογένειά σου, δωρεάν διαμονή, σίτιση και ένδυση, άμεση επαγγελματική αποκατάσταση), υπάρχουν και αρνητικά (περιορισμένος ελεύθερος χρόνος, στρατιωτικές υποχρεώσεις, λιγότερες μέρες διακοπών σε σχέση με άλλους φοιτητές του ΑΠΘ) αυτά όμως δεν με πειράζουν ιδιαίτερα. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο έχει να κάνει με την ειδικότητα, μιας και αν στη τελική δεν κάνεις αυτό που θέλεις, τότε τι νόημα έχουν όλα; Πάνω σε αυτό θα κριθεί η απόφασή μου για το αν επιλέξω "απλή" ιατρική ή ιατρική από ΣΣΑς, και γι'αυτό το λόγο θα ήθελα πολύ να μάθω τι ισχύει για τις ειδικότητες και τι όχι.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης