Απόκρυψη στρατιωτικών εγγράφων από οπλίτη θητείας
Απόκρυψη στρατιωτικών εγγράφων από οπλίτη θητείας
Στρατιωτης ο οποιος τηρει χρεη στο πρωτο γραφειο και κανονιζει μονος του τριμηνη αδεια με σφραγιδες διοικητου, κατασταση επιβιβασης την οποια του ζητειται να επιστραφει στο διοικητη και την κλεβει απο το γραφειο του διοικητη οταν λειπει με ποιο τροπο μπορει να τιμωρηθει; Εχει κανεις καποια ιδεα; Λογικα ο τυπος εχει καποιο γερο βυσμα αλλα πως μπορει να γινει κατι?
Απόκρυψη στρατιωτικών εγγράφων από οπλίτη θητείας
Ενημερώνεις Στρατονομία και Νομικό Σώμα.
Απόκρυψη στρατιωτικών εγγράφων από οπλίτη θητείας
Δεν είναι τοσο εύκολο να βγάζει τρίμηνη άδεια και να μην έχει κάνει άλλος εκεί μέσα κάτι. Κανονικά στρατό ο μια οπως είπε ο παραπανω
Απόκρυψη στρατιωτικών εγγράφων από οπλίτη θητείας
Ο διοικητης ο ιδιος αρνηθηκε οτι εχει. Βαλει υπογραφες και σφραγιδες και το εχει κανει θεμα και το εχει συζητησει με τα στελεχη σε συσκεψη που εκαναν. Δεν τον εχει αφησει αδιαφορο. Το θεμα ειναι οτι πιθανοτατα το βυσμα του τυπου κανει μπαλακι τον διοικητη οτι θελει, υποθετουμε. Η στρατονομια της ταξιαρχιας λεει δεν μπορει να κανει κατι αν δεν εχει αποδειξεις (καμερες προφανως δεν υπαρχουν στα γραφεια του διοικητη αλλιως θα λεγαμε αλλα). Λογικα ο τυπος ξερει τι κανει και πως να το κανει. Παρεπιπτοντως το ιδιο το ατομο αλλαζε υπηρεσιες οπως τις ηθελε προς δικη του βολεψη αλλα μαθευτηκε και εφαγε σκατο.
Απόκρυψη στρατιωτικών εγγράφων από οπλίτη θητείας
Όπως το γράφεις φαίνεται ότι ο διοικητής είναι ενήμερος άρα αν μπορούσε να κάνει κάτι και να τον στείλει στρατονομία θα το είχε κάνει. Προφανώς δεν μπορεί να αποδειχθεί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης