Καλησπερα.
Ειμαι 22 ετων, και απο περυσι βιωνω απιστευτα πραματα.
Καταταχτηκα κανονικα, και με εξετασε ο στρατιωτικος ψυχιατρος στη Πεντελη, και μου διεγνωσε "αντιδραστικο ανχος" και μου εδωσε 1 χρονο αναβολη.
Παρ'ολα αυτα, τοτε δε μου ελεγε κανεις τι εχω και μου το κρατουσαν μυστικο.
Πριν παρω το εξητιριο απο το στρατοπεδο, ο στρατολογος μου ειπε οτι θα πρεπει να υπολογισω κανα μηνα πριν μου ερθει το χαρτι της καταταξης να παω σε κρατικο νοσοκομειο και να ζητησω παραπεμπτικο για το στρατιωτικο, ωστε να παω και να με κοιταξουνε, ωστε αμα αυτο που μου βρηκαν το εχω ακομα να μην καταταγω, αλλα να παρω αλλο εναν χρονο ιατρικη αναβολη.
Υπολογιζω κανα μηνα λοιπον πριν μου ρθει το χαρτι, και παιρνω τηλεφωνο για καλο και για κακο στο στρατιωτικο νοσοκομειο να τους ρωτησω τι ακριβως πρεπει να λεει το χαρτι του κρατικου νοσοκομειου, και μου λενε στο τηλεφωνο οτι δε χρειαζομαι κανενα τετοιο χαρτι, και μπορω να παω απ' ευθειας να με εξετασουνε.
Παω λοιπον εγω μεχρι την Πεντελη, και οταν φτανω μου λεει απο κοντα ο γιατρος οτι αυτα που μου ειχαν πει απο το τηλεφωνο ειναι λαθος, και οτι θα πρεπει να περιμενω να ερθει το χαρτι καταταξης, ωστε μετα να παω στα στρατολογικα γραφεια και να ξεκινησω την διαδικασια.
Αφου λοιπον μου ερχετε το χαρτι, παω στη στρατολογια, και μου λενε οτι τσαμπα πηγα εκει περα μιας και πρεπει με αυτο το χαρτι να παω στο φρουραρχειο, και οτι αυτα που που μου ειπε ο γιατρος ηταν λαθος.
Παω λοιπον στο φρουραρχειο, και αφου περιμενα 4 ωρες για να ερθει η σειρα μου, μου λενε οτι για να γινει η διαδικασια πρεπει να φερω χαρτι γνωματευσης απο μη στρατιωτικο γιατρο, κατι που κανενας αλλος μεχρι τωρα δε μου ειχε πει.
Τελικα βρισκομαι σημερα 3 μερες πριν την ημερομηνια καταταξης μου, και ακομα δεν εχω καταφερει τιποτα, μιας και ο ενας με στελνει στον αλλο...
Θα ηθελα λοιπον αν ειναι δυνατον. Να μου καποιος τι στο καλο πρεπει επιτελους να κανω, και αν παλι υπαρχει κατι λαθος σε αυτα που μου εχουνε πει, η αν ξεχασαν να μου πουνε κατι, και τελος αν προλαβαινω να τα κανω οσα χρειαζεται να κανω μεχρι τη Δευτερα.
Παραπομπή για ιατρική εξέταση
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Καταραμένη γραφειοκρατία.
Και κλασσικα ο ενας σε σερνει στον αλλον (το γνωστο παιχνιδακι με τα νευρα μας). 

Su-35 έγραψε:Καταραμένη γραφειοκρατία.
Τουλαχιστον να μου λεγαν απο την αρχη τι πρεπει να κανω ακριβως, να πηγαινα να το εκανα.
Αλλα να παιζουν τη κολοκυθια και ο ενας να με στελνει στον αλλο;
Τουλαχιστον προλαβαινω να κανω αυτα που πρεπει να κανω, η να ετοιμαζομαι για ταξιδι;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Νομίζω οτι στο είπε και ο στρατολόγος στην αρχή. Αυτο δεν εννοούσε οταν είπε να πας σε κρατικό νοσοκομείο και να ζητήσεις Παραπεμπτικό;Σταυρος έγραψε:
Παω λοιπον στο φρουραρχειο, και αφου περιμενα 4 ωρες για να ερθει η σειρα μου, μου λενε οτι για να γινει η διαδικασια πρεπει να φερω χαρτι γνωματευσης απο μη στρατιωτικο γιατρο, κατι που κανενας αλλος μεχρι τωρα δε μου ειχε πει.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Και μην αγχώνεσαι φίλε, σιγά το πράγμα.

Το θεμα ειναι οτι τον στρατολογο του στρατοπεδου τον διεψευσε ο γιατρος, που τον διεψευσε ο αλλος γιατρος, που τον διεψευσε ο αλλος στρατολογος.
Και εκτος απο εκεινον κανενας αλλος δεν αναφερθηκε σε τετοιο χαρτι.
Και εκτος απο εκεινον κανενας αλλος δεν αναφερθηκε σε τετοιο χαρτι.
Su-35 έγραψε:Και μην αγχώνεσαι φίλε, σιγά το πράγμα.
Το θεμα ξερεις ποιο ειναι;
Οτι τωρα δεν προλαβαινω να κανω τιποτα, μιας και για να μου γραψει ο γιατρος την διαγνωση πρεπει να με παρακολουθει αλλιως δεν ειναι νομιμος, και ουτε μου δινουν αλλη αναβολη απο τη στρατολογια για να προλαβω να εχω το χρονο να με παρακολουθησει ο γιατρος ωστε να μου γραψει το χαρτι, και ετσι πρεπει να ταξιδεψω και να ταλαιπωρηθω μονο και μονο για να κατσω 4-5 μερες, και δυστιχος οχι μονο εχω οικονομικα προβληματα και θα πρεπει να χρεωθω και να χρωστω απο δω και απο κει για εισητιρια κτλπ, αλλα παιζει και να με βαρεσει και καμμια κριση εκει περα και να χουμε αλλα...

Τελικα θα παρουσιαστω κανονικα στο στρατοπεδο, μιας και δεν προλαβαινω να κανω τις διαδικασιες.
Αυτο που με "τρωει" τωρα ειναι το εξης:
Λογο του ψυχολογικου προβληματος μου, αμα ζητησω μεχρι να με εξετασει ο ψυχιατρος < Που κατα 95% θα με στειλει σπιτι μου> Να μεινω στο νοσοκομειο του στρατοπεδου και οχι στο λοχο θα γινει δεκτο το ετημα;
Ο λοχος με "αγριευει" και πιστευω πως θα ηταν καλυτερο και για εμενα αλλα και για τον λοχο γενικοτερα να μη τον επισκευθω και μεινω στο νοσοκομειο.
Ξερει καποιος να μου πει;
Αυτο που με "τρωει" τωρα ειναι το εξης:
Λογο του ψυχολογικου προβληματος μου, αμα ζητησω μεχρι να με εξετασει ο ψυχιατρος < Που κατα 95% θα με στειλει σπιτι μου> Να μεινω στο νοσοκομειο του στρατοπεδου και οχι στο λοχο θα γινει δεκτο το ετημα;
Ο λοχος με "αγριευει" και πιστευω πως θα ηταν καλυτερο και για εμενα αλλα και για τον λοχο γενικοτερα να μη τον επισκευθω και μεινω στο νοσοκομειο.
Ξερει καποιος να μου πει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες