Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω. Εαν το υπουργείο βγάλει ημερομηνίες κλπ για τα ΠΚΕ που ακριβώς θα τα αναρτήσει; Εκεί που λέει προκηρύξεις?
PetG έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω. Εαν το υπουργείο βγάλει ημερομηνίες κλπ για τα ΠΚΕ που ακριβώς θα τα αναρτήσει; Εκεί που λέει προκηρύξεις;
Σε 3 βδομαδες Αθήνα σχολή ευελπίδων...
Σε 3 εβδομάδες δίνουμε;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Μάλλον στο astynomia.gr εκεί που βγάζει τα ΠΚΕ και για ΕΦ ΟΠΠΙ ΣΦ. Από ότι είδα σε έγγραφο του ΔΥΚ στις ΟΠΠΙ οι επιτροπές για τους τελευταίους επιλαχόντες ΟΠΠΙ είναι μέχρι 1/9/22. Λογικά δεν θα μας βάλουν ταυτόχρονα όλα δείχνουν εκεί σε 3 βδομάδες και μετά δηλαδή Σεπτεμβρίο στάνταρ από ότι φαίνεται
Λοχία άλλο ρώτησα. Που θα αναρτηθούν ημερομηνίες σειρές πως θα σωθούν τα αθλήματα κλπ γιατί στον ΑΣΕΠ σιγά μην τα βάλουν
PetG έγραψε:Λοχία άλλο ρώτησα. Που θα αναρτηθούν ημερομηνίες σειρές πως θα σωθούν τα αθλήματα κλπ γιατί στον ΑΣΕΠ σιγά μην τα βάλουν
Κατά 99% θα ρθει μνμ στο κινητό είτε αναρτηθούν από ΑΣΕΠ είτε από υπουργείο, δεδομένου ότι ο ΑΣΕΠ έχει την επίβλεψη. Όπως έγινε όταν βγήκαν τα προσωρινά!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
Παιδια πιστευω στανταρ θα βγαλει ανακοινωση ο ΑΣΕΠ οπως κ στν 6κ... Και σιγουρα θα ερθει ειδοποιηση... Δν μπορει να ψαχνουμε εμεις
Παιδιά λέτε περίπου μέσα Σεπτεμβρίου να ξεκινήσουμε τα υγιεινομικα ;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 10
Να ετοιμάζεστε παίδες σιγά σιγά για Σεπτεμβρίο
Λογικα μετα το 15αυγουστο περιμενουμε ανανακοινωση για ημερομηνιες υγειονομικων και αθληματων!
Λογικά ναι αλλά κρατάω μικρό καλάθι πλέον με αυτά που κάνουν. Αλλα είπανε και άλλα κανουν
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Βγήκε πρόγραμμα για τα ΠΚΕ των ΣΦ νομίζω μέχρι 21 Σεπτεμβρίου είναι Συνολικά τα γκρουπ. Άρα μας πάει και εμάς για μετά τις 21 μάλλον
ναι βγηκε. Αλλα δεν γινονται αθηνα αυτα.GeorgePol έγραψε:Βγήκε πρόγραμμα για τα ΠΚΕ των ΣΦ νομίζω μέχρι 21 Σεπτεμβρίου είναι Συνολικά τα γκρουπ. Άρα μας πάει και εμάς για μετά τις 21 μάλλον
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Σωστά δεν το είχα δει νόμιζα αυτονόητα για Αθήνα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες