Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Gian_Arg »

Κάποιοι που μιλάνε εδώ δουλεύουν ήδη από την 6κ και έχουν δεί κάποιος πράγματα και δεν κάνουν απλά υποθέσεις ! Δεν λέμε να ενστερνιστιτε αυτά που γράφουν απλά να τα δώσετε λίγο βάση παραπάνω από το τι πιστεύετε! Αλλά και πάλι ότι και αν σας πούνε ότι και αν ακούσετε δεν σημαίνει ότι για εσάς θα ισχύει αυτό ! Κανένας δεν ξέρει το πως δούλευε ο καθένας στον ιδιωτικό τομέα! Τι στάνταρ έχει και που νομίζει ότι θα πάει! Το καλύτερο για εμένα μπορεί να είναι το χειρότερο για κάποιον άλλο! Και το αντίθετο! Βλέπω ότι κάποιοι προσπαθούν να σας προϊδεάσουν στο τι συμβαίνει για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων με αποτέλεσμα να μείνει η υπηρεσία εκτεθημενη! Μόνο καλοπροαίρετα!
Hardass
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Hardass »

Εντάξει, τη βρήκες τη λύση. Απλά επειδή είδα ότι θίγονται όλοι και βγάζουν συμπεράσματα για τρομοκρατιες και για εσωτερικούς που δεν την παλεύουν, θα πω ένα. Είναι στοιχειώδη κοινωνική παιδεία. Όταν δηλώνεις ότι σου έρθει απλά για να πεις ότι μπήκες σε ότι περιοχή ναναι, σε ό, τι ειδικότητα ναναι, και ενώ ξέρεις ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την υπηρεσία, και κατά τα αλλά και με το πρόγραμμα του μήνα και τα ρεπό, δηλαδή με τη ζωή των ανθρώπων που δουλεύουν, και εσύ παρόλα αυτά θα κάνεις χαρτιά μέχρι τα οριστικά απλά να δεις αν την παλεύεις και να φύγεις και μετά από 2 προκηρύξεις που κατά τύχη βγήκαν σαν σωτήριες και βγήκαν σκαρτες εξαιτίας ατόμων με αυτό το σκεπτικό, τότε δεν κάνεις ούτε για έξω ούτε για μέσα. Ούτε σχολείο είναι ούτε στρατος. Το μόνο που είπα ήταν μην δήλωνετε ότι να'ναι χωρίς να είστε σίγουροι γιατί οι θέσεις αυτές δεν θα αναπληρώσουν και εγώ δεν είμαι ούτε υπουργός ούτε συνδικαλιστης. Εργαζομενος ειμαι και βλέπω ένα μάτσο άτομα να παίζουν με τις προκηρύξεις για να βάλουν στολή, Όταν εμείς τους περιμένουμε για να δουλέψουμε σε ανθρώπινες συνθήκες, και όταν δουν την πραγματικότητα το βάζουν στα πόδια. Και το ότι επειδή τα γράφω αυτά νομίζεις πως ειναι οι σωφρονιστικοι που δεν την παλευουν, γιατι καποιος σου ειπε το αντιθετο για έξω, τότε ή αυτός παίζει μαζί σου, ή εσύ έχεις ευνοηθεί στην υπηρεσία λόγω περιοχής ή συνθηκών. Το ότι τρομοκρατηθηκες είναι δικό σου θέμα. Να τρομοκρατηθεις όταν δεν θα έχεις αλλαγή γιατί θα φύγει ο ένας για το χωριό του και ο άλλος για τη δικαστική αστυνομία, και θα κάνεις και τις δικές τους βάρδιες.
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Walas »

Ρε hardass τα μπερδεύεις όλα κουλουβάχατα τα έχεις κάνει. Το φθινόπωρο θα ζητήσει επιλαχόντες το υπουργείο από τον ΑΣΕΠ Για να καλύψει τα κενά από παραιτήσεις και μη αποδοχή θέσεων της 6κ. Ποιος σου είπε εσένα ότι δεν καλύπτονται γιατί λέτε ότι σας κατέβει χωρίς να γνωρίζετε;
Hardass
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Hardass »

Το ότι θα ζητήσει έξτρα θέσεις γιατί το ζήτησε το σωματείο δεν σημαίνει ότι ο ΑΣΕΠ θα το κάνει. Δεν λέω ότι μου κατέβει ούτε τα έχω κάνει Κουλουβάχατα. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα.
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Walas »

Άλλο γράφω hardass ήμουν σαφής σε αυτό που γράφω αν θες ξανακάνε μια ανάγνωση και θα καταλάβεις.
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Mak Marine »

Loxias89 έγραψε:Mak marine εσυ είσαι διοριστεος ;

Ναι... Στην πρώτη επιλογή

Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Guardian1 »

makMarine εσυ εκ μερους ενος φιλους σου δεν εγραφες; Δεν ειχες κανει αιτηση εσυ ειχες πει!
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Mak Marine έγραψε:
Loxias89 έγραψε:Mak marine εσυ είσαι διοριστεος ;

Ναι... Στην πρώτη επιλογή εξωτερικός

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Guardian1 έγραψε:makMarine εσυ εκ μερους ενος φιλους σου δεν εγραφες; Δεν ειχες κανει αιτηση εσυ ειχες πει!
ναι εκ μέρους ενός παιδιού (φίλου που δουλεύαμε μαζί) Εγώ βγήκα στην σύνταξη εδώ και 3 χρόνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mak Marine την Τρί Ιούλ 26, 2022 8:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Loxias89 »

Mak Marine έγραψε:
Guardian1 έγραψε:makMarine εσυ εκ μερους ενος φιλους σου δεν εγραφες; Δεν ειχες κανει αιτηση εσυ ειχες πει!
ναι εκ μέρους ενός παιδιού (φίλου που δουλεύαμε μαζί) Εγώ βγήκα στην σύνταξη εδώ και 3 χρόνια

Περίεργο γιατί το προφιλ που συνδέεται με αυτή την ip mak marine έχει όνομα που είναι στη λίστα της Χίου περασμένο... Σωστά Βασίλη ;

Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Gian_Arg »

Ρε hardass αν δεν την παλεύεις τόσο, εμπρός στον δρόμο που χάραξαν οι άλλοι! Όπως εσύ δεν θέλεις κάποιοι να παίζουν με την ζωή σου έτσι και εσύ δεν είσαι και αυτός που θα πεις σε κάποιους τι θα δοκιμάσουν ή τι θα αποφασίσουν τελικά για την δική τους ζωή ! Μην το χάνουμε τελείως σε αυτή την συζήτηση
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Walas έγραψε:Ρε hardass τα μπερδεύεις όλα κουλουβάχατα τα έχεις κάνει. Το φθινόπωρο θα ζητήσει επιλαχόντες το υπουργείο από τον ΑΣΕΠ Για να καλύψει τα κενά από παραιτήσεις και μη αποδοχή θέσεων της 6κ. Ποιος σου είπε εσένα ότι δεν καλύπτονται γιατί λέτε ότι σας κατέβει χωρίς να γνωρίζετε;
Τα έχει μπερδέψει όλα Ο τύπος

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Loxias89 έγραψε:
Mak Marine έγραψε:

Περίεργο γιατί το προφιλ που συνδέεται με αυτή την ip mak marine έχει όνομα που είναι στη λίστα της Χίου περασμένο... Σωστά Βασίλη ;

Σωστά (το προφίλ μου ειναι πραγματικό και στο FB ότι θέλεις μπορείς να γράψεις και εκεί)

Hardass
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Hardass »

Δεν τα έχω μπερδέψει εγώ όλα, απλά όλα τα παραπάνω αποτελούν πρόβλημα. Μόλις το κατανοήσεις θα λυθεί για όλους.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από PetG »

Το ότι κάποια άτομα μπορεί να έχουνε πετύχει σε άλλες προκηρύξεις ή να θέλουν να μπούνε σε κάποια άλλη δεν το έχεις σκεφτεί; Δεν είναι μόνο το ότι τα βλέπουνε σκούρα ή δεν τους αρέσει. Επισεις σε πολλά παιδιά είναι και το οικονομικό οπότε Hardass όλα αυτά που λες είναι χαζομάρες. Και σε άλλες προκηρύξεις γίνονται αυτά δεν είναι η μοναδική που έχει παραιτήσεις
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: xristoss1996 και 10 επισκέπτες