Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Mak Marine »

20/7 σήμερα αλλά δεν βλέπω φως Υπομονή ...
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από apiliotis »

Αναμονή ακόμα... Σε φίλο που έκανε ένσταση δεν του εχει παει ακόμα mail με απόφαση.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ARN »

Mak Marine έγραψε:20/7 σήμερα αλλά δεν βλέπω φως Υπομονή ...

Πρώτη φορά το ΞΑΝΆ βλέπουμε

Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Gian_Arg »

Για πόσες στάνταρ ημερομηνίες θα ακούσετε και θα περιμένετε χωρίς αποτελέσματα. Όποιος λέει ότι ξέρει και έχει σίγουρες πληροφορίες είναι κολοκύθια ! Εγώ ξέρω ότι οι διοικητικοί της 9Κ έχουν αναλάβει ήδη υπηρεσία!
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Loxias89 »

Gian_Arg έγραψε:Για πόσες στάνταρ ημερομηνίες θα ακούσετε και θα περιμένετε χωρίς αποτελέσματα. Όποιος λέει ότι ξέρει και έχει σίγουρες πληροφορίες είναι κολοκύθια ! Εγώ ξέρω ότι οι διοικητικοί της 9Κ έχουν αναλάβει ήδη υπηρεσία!

Αυτό είναι άλλη προκήρυξη τι δουλειά έχει με εμάς; Εγώ ξέρω ΣΚ θα βαρέσει 40 βαθμούς πάτε παραλία

Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Όχι αγόρι μου Οι θέσεις της 9κ ήταν για ΔΕ, ΠΕ και ΤΕ ... Ίδια προκήρυξη άλλες θέσεις ! ΠΕ και ΤΕ για διοικητικούς, τεχνικούς και ιατρικό προσωπικό και οι ΔΕ για φρουρούς και φύλακες
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Loxias89 »

Gian_Arg έγραψε:Όχι αγόρι μου Οι θέσεις της 9κ ήταν για ΔΕ, ΠΕ και ΤΕ ... Ίδια προκήρυξη άλλες θέσεις ! ΠΕ και ΤΕ για διοικητικούς, τεχνικούς και ιατρικό προσωπικό και οι ΔΕ για φρουρούς και φύλακες

Εγώ πάλι λέω ότι ήταν η 4κ21 αυτή η προκήρυξη και δεν έχει καμία σχέση με την 9κ που αφορά φρουρούς. Για τσέκαρε το λίγο να δούμε

Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ναι όντως οι θέσεις που ανέφερα ήταν της 4Κ παραδεχομαι το λάθος μου ! Πάντως οι άνθρωποι έχουν παρουσιαστεί στις θέσεις τους !
Thor
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Thor »

Λέτε να βγουν τέλος του μηνα ;
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Mak Marine »

Thor έγραψε:Λέτε να βγουν τέλος του μηνα ;

Ας ελπίσουμε γιατι τον Αύγουστο δεν νομιζω να λειτουργεί ο ΑΣΕΠ

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Fulakas »

Mak Marine έγραψε:
Thor έγραψε:Λέτε να βγουν τέλος του μηνα ;

Ας ελπίσουμε γιατι τον Αύγουστο δεν νομιζω να λειτουργεί ο ΑΣΕΠ

απο την στιγμη που βγηκαν οι ενστασεις θα βγουν ρε παιδια λογικα με τη βδομαδα, πινακες και καρτελα. Δεν ξερω για προγραμα
Thor
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Thor »

Άντε να δουμε
Hardass
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Hardass »

Λοιπόν κομμαντα. Επειδή έχουμε ήδη πρόβλημα, και το να μπαίνετε και να παραίτηστε δεν είναι λύση γιατί η θέση δεν αντικαθίσταται από άλλον όταν αποδέχεστε τη θέση και φεύγετε, ή όταν πάτε δίνετε εξετάσεις περνάτε και δεν εμφανίζεστε και καθυστερεί ο διαγωνισμός, να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για να μην έχουμε ούτε εμείς πρόβλημα ούτε εσείς.

1ον. Μετά την εισαγωγή σας είστε για 2 χρόνια δόκιμοι. Αυτό σημαίνει Όχι μόνιμοι, και επίσης ο μισθός σας θα είναι ο εισαγωγικός, δηλαδή καθαρά περίπου 650 με 680 το μήνα.

2ον δεν δικαιούστε άδεια τον πρώτο χρόνο

3ον δεν έχουμε ακόμα κάλυψη σε στρατιωτικά νοσοκομεία

4ον δεν είμαστε ούτε σώμα ούτε αστυνομικοί. Μην σας φουσκώνει κάνεις τα μυαλά, είμαστε πολιτικό προσωπικό ένστολο ένοπλο, χωρίς καμία αναγνώριση από κανέναν τομέα και πουθενά. Είστε πολίτες. Δεν κάνετε ελέγχους εξω δεν έχετε έξτρα δικαιώματα. Οπως νοσοκόμος όπως ο υπάλληλος ταχυδρομείου έτσι και εσείς απλά έχετε στολή και όπλο.

5ον. Υπάρχει μια προσπάθεια στα πλάνα να γίνει ένωση των 2 υπηρεσιών, άρα είτε εξωτερικός είτε σωφρονιστικός ίσως χρειαστεί απλά να τα κάνετε όλα σε 1 2 χρόνια από τώρα, άρα μην μπαίνετε με τη νοοτροπία πάω αλλά εγω δεν κάνω αυτο ή το άλλο. Και αν αρχισετε να παραίτηστε θα δημιουργήσετε μεγαλύτερο πρόβλημα στο ήδη υπάρχον.

6ον. Όσο για εσάς που βάζετε όλες τις θέσεις σιγουρευτείτε ότι θα φύγετε από τον τόπο σας για να ζήσετε κάπου με 670 ευρώ με γυναίκα παιδιά και ενοίκιο. Τα παραπάνω προς όφελος και τον ήδη εργαζόμενων που περιμένουν μια φυσιολογική βάρδια και ένα ρεπό, και προς τα παιδιά που θα μπουν και ξαφνικά θα βρεθούν σε δύσκολη θέση.

Ελπίζω να βοήθησα γιατί δεν είναι πάντα όλα ρόδινα και οι συνθήκες για τον καθένα είναι διαφορετικές. Σκεφτείτε πριν δώσετε χαρτιά και αναλογιστείτε τη ζωή σας έτσι πρώτα.

Δεν υπάρχει πάω δοκιμάζω και μετά παραθέτουμε, απλά μας αφήνετε χωρίς άτομα και κάνετε την υπηρεσία και πιο δύσκολη και μη βιώσιμη και αναπάντεχη για εμάς.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιούλ 25, 2022 10:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Guardian1 »

Δηλαδή αν γίνει ενιαία υπηρεσία το μέσα-έξω. Όσοι πέρασαν εξωτερικόι φρουροί θα κάνουν και εσωτερικοί; Εμένα μου είπαν ότι η ένωση θα γίνει για να βοηθήσουν οι σωφρονιατικοι στο κομμάτι της ένοπλης σκοπιάς επειδή οι εξωτερικόι έχουν πολλές ελλείψεις, ειδικα στο Κορυδαλλο.

Εμείς δηλώσαμε εξωτερικόι για να γλιτώσουμε την υπηρεσία μέσα και θα μας υποχρεωσουν να κάνουμε υπηρεσία και μέσα χωρίς όπλο;

Εκεί είναι που θα παραιτηθεί κι άλλος κόσμος αν γίνει αυτό.

melsar
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από melsar »

Νομίζω στο εξωτερικό πάντως δεν υπάρχει ξεχωριστή υπηρεσία ΥΕΦΚΚ και Σωφρονιστικοί... Όλοι είν' σωφρονιστικοί απλά κάποιοι έξω κ άλλοι μέσα διορθώστε με αν κάνω λάθος
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες