Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Χαλαρωστε λιγο ποτε θα βγουν τα αθληματα, ποτε το ενα ποτε το αλλο... Δεν συμφερει να βγουν μεσα στο καλοκαιρι με 40 βαθμους και υγρασια... Οταν βγουν θα ενημερωθουμε...
Κάποιοι βιάζονται να φάνε χωσιμο και σκατό..
Ναι γιατί άμα μπεις σε 1 χρόνο δε θα φας σκατο; !
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 69
Μήπως καποιος που δεν δουλεύει πρωί να πάρει τηλ τον ΑΣΕΠ. Ίσως να μάθουμε κάτι
Μετα απο προσπάθεια με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΣΕΠ τα αυτόματα μυνήματα σου λένε μπες στο site... Πφφφφ
-
- Ανθυπασπιστής
εγώ έχω τηλ κατευθείαν στο αρμόδιο τμήμα αλλά δουλεύω ολα τα πρωινάapiliotis έγραψε:Μετα απο προσπάθεια με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΣΕΠ τα αυτόματα μυνήματα σου λένε μπες στο site... Πφφφφ
Εφόσον έχεις τηλεφωνο από τον αρμόδιο 10 λεπτά θα αφιερώσεις από τον χρόνο σου για να μιλήσεις...
-
- Ανθυπασπιστής
και 100 λεπτά να αφιερώσω αλλά στον χώρο που βρίσκουμε δεν έχει σήμα το κινητο (έχω κάνει πολλες προσπάθειες)PetG έγραψε:Εφόσον έχεις τηλεφωνο από τον αρμόδιο 10 λεπτά θα αφιερώσεις από τον χρόνο σου για να μιλήσεις...
-
- Ανθυπασπιστής
μίλησα μόλις τώρα με μια ευγενέστατη και εξυπηρετική κυρία που το έψαξε αλλά δεν βλέπει κάτι νεότερο (το ευχαριστω που της είπα ειλικρινά από την καρδιά μου ειναι πολύ λίγο)Mak Marine έγραψε:και 100 λεπτά να αφιερώσω αλλά στον χώρο που βρίσκουμε δεν έχει σήμα το κινητο (έχω κάνει πολλες προσπάθειες)PetG έγραψε:Εφόσον έχεις τηλεφωνο από τον αρμόδιο 10 λεπτά θα αφιερώσεις από τον χρόνο σου για να μιλήσεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mak Marine την Δευ Ιουν 06, 2022 2:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Ρε αλανια δεν ειναι καλυτερα να δωσουμε αργοτερα ωστε να εχει καλυτερες συνθηκες, να ειμαστε ολοι ετοιμοι να περασουμε τα αθληματα; Αν βγουν ιουνιο η ιουλιο ποσοι θα παρουν αναβολη; Αρα παλι θα καθυστερησουμε αρκετα... Μην σας αγχωνει ποτε θα βγουν...
η αναβολη ειναι εως 15 ημερων.mpourinos91 έγραψε:Ρε αλανια δεν ειναι καλυτερα να δωσουμε αργοτερα ωστε να εχει καλυτερες συνθηκες, να ειμαστε ολοι ετοιμοι να περασουμε τα αθληματα; Αν βγουν ιουνιο η ιουλιο ποσοι θα παρουν αναβολη; Αρα παλι θα καθυστερησουμε αρκετα... Μην σας αγχωνει ποτε θα βγουν...
Φιλαρακο και η αναβολή έχει όρια όπως σωστά λέει ο φίλος Φυλακας (διάβασε την προκήρυξη!) Το άσχημο θα είναι να κοπεί κόσμος και κοσμάκης ναι να καλέσουν ξανά άτομα... Αυτό θα πει καθυστέρηση... Φτου φτου σκόρδο...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Καλύτερα να δώσουμε τώρα παιδιά γιατί αν έχουμε και εκλογές φέτος άστα να πάνε καλό 2023
Πολύ δύσκολα να δώσεις τώρα το καλοκαίρι. Κατα 90% πάνε για Σεπτέμβρη και μετά
Τα αποτελέσματα θα βγουν μόλις ολοκληρωθούν οι αιτήσεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες