Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
Προσωπικά θεωρώ απίθανο πριν τον Αύγουστο για αθλήματα, αν συμβεί θα είναι μεγάλη έκπληξη.
Εγώ έτσι όπως το βλέπω θα δώσουμε τον Σεπτέμβρη. Ακομα και μέσα Ιουνίου να τα βγάλουν από μεριάς ημερομηνιών δεν βγαίνουν μέσα στο καλοκαίρι
Ο πρόεδρος των εξωτερικών έχει ενημέρωση για μέσα στο καλοκαίρι!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 69
σίγουρα θα προηγηθούν και οι ιατρικές εξετάσεις και για τα αθλήματα βλέπουμε...Player7 έγραψε:Ο πρόεδρος των εξωτερικών έχει ενημέρωση για μέσα στο καλοκαίρι!
1 μήνα θέλεις μόνο για τα ιατρικά πως θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι?
Το πρόεδρο ρωτήστε όχι εμένα.Μπορεί να γίνουν οι ΠΚΕ σε ένα 3ημερο όπως στην Αστυνομία.
Να σου αφήσουν μια βδομάδα διορία για τους γιατρούς και μετά πκε σε 3ημερα!
Player7 έγραψε:Το πρόεδρο ρωτήστε όχι εμένα.Μπορεί να γίνουν οι ΠΚΕ σε ένα 3ημερο όπως στην Αστυνομία.
Μα και αυτό να γίνει θες ένα μήνα ιατρικά. Πες ότι αύριο βγάζουν της ενστάσεις θα σου δώσουν 10 μέρες να περάσεις από γιατρούς και να τα στείλεις, μέχρι να ελενξουν τις καρτέλες θα φάνε άλλες τόσες μέρες και παραπάνω, μέχρι να βγάλουν ημερομηνίες και πίνακες άλλες τόσες μέρες. Αρα ένας μήνας και βαλε έχει φύγει έτσι μόνο και μόνο για τα ιατρικά.
Και κάτι άλλο. Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να γίνουν πρώτα επιτροπές. Μεχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επιτροπή
γιατι ποιος ειπε οτι θα τα στειλεις; Εκει θα πας κανονικα.PetG έγραψε:Player7 έγραψε:Το πρόεδρο ρωτήστε όχι εμένα.Μπορεί να γίνουν οι ΠΚΕ σε ένα 3ημερο όπως στην Αστυνομία.
Μα και αυτό να γίνει θες ένα μήνα ιατρικά. Πες ότι αύριο βγάζουν της ενστάσεις θα σου δώσουν 10 μέρες να περάσεις από γιατρούς και να τα στείλεις, μέχρι να ελενξουν τις καρτέλες θα φάνε άλλες τόσες μέρες και παραπάνω, μέχρι να βγάλουν ημερομηνίες και πίνακες άλλες τόσες μέρες. Αρα ένας μήνας και βαλε έχει φύγει έτσι μόνο και μόνο για τα ιατρικά.
Fulakas έγραψε:γιατι ποιος ειπε οτι θα τα στειλεις; Εκει θα πας κανονικα.PetG έγραψε:Player7 έγραψε:Το πρόεδρο ρωτήστε όχι εμένα.Μπορεί να γίνουν οι ΠΚΕ σε ένα 3ημερο όπως στην Αστυνομία.
Εγώ ξέρω ότι θα τα στείλεις όχι ότι θα πας με την καρτέλα εκεί να την δώσεις κατευθείαν
Άμα γίνει σα την Αστυνομία που δείχνεις τη καρτέλα εκείνη τη μέρα των πκε θα είναι πιο γρήγορο.
Καλά ναι το ξέρω αλλά δεν νομίζω να γίνει έτσι. Εγω ξέρω πως θα την στείλεις ταχυδρομικός θα την ελένξουν και μετά θα βγάλουν τους πίνακες για τα αθλήματα. Απλα όταν πας την ημέρα των αθλημάτων θα τα έχεις και μαζί σου. Εξετασεις αίματος ταυτότητα κλπ.
Τον Οκτώβριο θα γίνουν εκλογές, άμα δε γίνουν πκε μέχρι 10 Σεπτεμβρίου, πέταξε το πουλί θα φάει τρεναρισμα η προκήρυξη.Γι αυτό λέω μήπως πιεστούν τώρα το καλοκαίρι να έχουν τελειώσει οι ΠΚΕ.
εγω ξερω οτι θα παρουσιαστουμε κανονικα αυτοπροσωπως. Απλα αν μπορουμε να μαθουμε 3 μερες συνεχομενες η ξεχωριστα.Player7 έγραψε:Άμα γίνει σα την Αστυνομία που δείχνεις τη καρτέλα εκείνη τη μέρα των πκε θα είναι πιο γρήγορο.
Εάν έχεις εκλογές τον Οκτώβριο 2 μήνες πριν τις εκλογές παγώνουν όλα. Οποτε από Αύγουστο θέλεις να πεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες