Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Μέχρι ποιο νούμερο πιστεύετε θα φτάσει η σειρά των επιλαχόντων που θα καλέσουν;
Sam_wise έγραψε:Player7 έγραψε:Η λογικη λεει οτι θα μας πουν να στειλουμε φακελο πριν φωναξουν κοσμο για πκε!
Φάκελο δε στέλνουμε παιδιά. Γι'αυτο το λόγο τα στείλαμε ηλεκτρονικά για να αποφύγουν το μπέρδεμα με τους φακέλους που είχε γίνει στην 6κ. Αθλήματα πιστεύω τέλος Μαΐου, αλλιώς απο Σεπτέμβρη. Ιούλιο, Αύγουστο λόγο καιρού δε κάνουν αθλήματα.
Τέλος Μαίου λίγο δύσκολο να δώσεις αθλήματα. Θελουν τουλάχιστον 1 μήνα για να εξετάσουν τις ένστασεις γτ έχουνε γίνει πολλά λάθη. Υπαρχουν άτομα διοριστεα τα οποία δεν έπρεπε να είναι όπως και στις απορριπτέες ενστάσεις. Εάν γίνουν αθλήματα θα είναι τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου αλλιώς μετά πάνε για Σεπτέμβρη.
Τώρα για φάκελο υπάρχει περίπτωση να στείλουμε για να διασταυρώσουν τα πτυχία. Θα γίνει τώρα θα γίνει μετά στην πρόσληψη δεν το γνωρίζω. Παμτβς σίγουρα θα τα ζητήσουν.
Επισεις επηδη είναι πολλές προκήρυξεις μαζί ΕΠΟΠ, πυροσβεστική, ΟΠΠΙ αλλά και εμείς υπάρχει περίπτωση να αργήσουν τα αθλήματα (και δεν έχει να κάνει με το υπουργείο καθώς άτομα του ΑΣΕΠ για εποπτεία θα υπάρχουν) αλλά δεν το κόβω γτ θα μας βάλουν σε διαφορετικά γήπεδα για τα αθλήματα.
Γειά χαρά σε όλους έχω βγεί εκτός ελέγχου λοιπόν έχω ΙΕΚ στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας έκανα αίτηση στήν 9κ έβαλα το πτυχίο και τα αγγλικά έβαλα την βεβαίωση ύψους εν μέρει όλα τα έβαλα και με απέρριψαν με τον λόγο ότι δεν έχω βάλει χαρτί ύψους εντομεταξη μπήκα στην αίτηση υπάρχει κανονικά το χαρτί καθαρό γραμμένο αυτό που λέει ακριβώς το κειμενάκι του ΦΕΚ με το ΑΜΚΑ ΑΔΤ ότι ζητάει τέλος πάντων, την σφραγίδα από δημόσιο νοσοκομείο από ορθοπεδικό, τους πήρα τηλέφωνο και τούς λέω αυτά ακριβώς Δεν ζητάει το ΦΕΚ; Μου λένε ναι, και λέω ωραία γιατί με απορρίψατε; Μου λέει κάντε ένσταση! Δηλαδή για να πάρουν το 20ρικο το κάνουν ; Ότι νάνε...
Πριν τα αγωνίσματα δεν πρέπει να στείλουμε ιατρικό φάκελο;
9κsofron έγραψε:Γειά χαρά σε όλους έχω βγεί εκτός ελέγχου λοιπόν έχω ΙΕΚ στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας έκανα αίτηση στήν 9κ έβαλα το πτυχίο και τα αγγλικά έβαλα την βεβαίωση ύψους εν μέρει όλα τα έβαλα και με απέρριψαν με τον λόγο ότι δεν έχω βάλει χαρτί ύψους εντομεταξη μπήκα στην αίτηση υπάρχει κανονικά το χαρτί καθαρό γραμμένο αυτό που λέει ακριβώς το κειμενάκι του ΦΕΚ με το ΑΜΚΑ ΑΔΤ ότι ζητάει τέλος πάντων, την σφραγίδα από δημόσιο νοσοκομείο από ορθοπεδικό, τους πήρα τηλέφωνο και τούς λέω αυτά ακριβώς Δεν ζητάει το ΦΕΚ; Μου λένε ναι, και λέω ωραία γιατί με απορρίψατε; Μου λέει κάντε ένσταση! Δηλαδή για να πάρουν το 20ρικο το κάνουν ; Ότι νάνε...
Στην ένσταση θα δικαιωθείς τότε. Μήπως το έβαλες το χαρτί ορθοπεδικού σε διαφορετικό πεδίο στην αίτηση;
ετσι ειναι φιλε, κοβουν και καλα 200 ατομα σου λεει ποιος θα το δει, ποιος θα ασχοληθει, ποιος θα κανει ενσταση και ετσι μειωνουν ατομα9κsofron έγραψε:Γειά χαρά σε όλους έχω βγεί εκτός ελέγχου λοιπόν έχω ΙΕΚ στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας έκανα αίτηση στήν 9κ έβαλα το πτυχίο και τα αγγλικά έβαλα την βεβαίωση ύψους εν μέρει όλα τα έβαλα και με απέρριψαν με τον λόγο ότι δεν έχω βάλει χαρτί ύψους εντομεταξη μπήκα στην αίτηση υπάρχει κανονικά το χαρτί καθαρό γραμμένο αυτό που λέει ακριβώς το κειμενάκι του ΦΕΚ με το ΑΜΚΑ ΑΔΤ ότι ζητάει τέλος πάντων, την σφραγίδα από δημόσιο νοσοκομείο από ορθοπεδικό, τους πήρα τηλέφωνο και τούς λέω αυτά ακριβώς Δεν ζητάει το ΦΕΚ; Μου λένε ναι, και λέω ωραία γιατί με απορρίψατε; Μου λέει κάντε ένσταση! Δηλαδή για να πάρουν το 20ρικο το κάνουν ; Ότι νάνε...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
Συμφωνώ φύλακα...Fulakas έγραψε:ναι τα εστειλαν επειδη δεν τα χαν στειλει ηλεκτρονικα. Εδω τα στειλαμε ηλεκτρονικα εξαρχηςPlayer7 έγραψε:Ναι και στην 6κ εστειλαν φακελο με δικαιολογητικα!
Τα ΠΚΕ είναι καθαρά μέσω του υπουργείου με ο, τι αυτό συνεπάγεται, θετικό ή αρνητικό. Καμία εποπτεία του ΑΣΕΠ δεν προβλέπεται στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Fulakas έγραψε:ετσι ειναι φιλε, κοβουν και καλα 200 ατομα σου λεει ποιος θα το δει, ποιος θα ασχοληθει, ποιος θα κανει ενσταση και ετσι μειωνουν ατομα
Σε ποιο σημείο την ανέβασες τη βεβαίωση φίλε μου είχε συγκεκριμένο χωρίο εκεί που έμπαινε η ταυτότητα αν θυμάμαι καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 21, 2022 1:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νέμεσις έγραψε:Σε ποιο σημείο την ανέβασες τη βεβαίωση φίλε μου είχε συγκεκριμένο χωρίο εκεί που έμπαινε η ταυτότητα αν θυμάμαι καλά.
Καλημέρα και πάλι, εκεί που το ζήταγε το έβαλα, πάνω πάνω, έβαλα την ταυτότητα στο σημείο ταυτοποίησης, και μετά επέλεξα άλλο και έκανα επίκληση από το μητρώο την βεβαίωση,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 21, 2022 1:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
9κsofron έγραψε:Καλημέρα και πάλι, εκεί που το ζήταγε το έβαλα, πάνω πάνω, έβαλα την ταυτότητα στο σημείο ταυτοποίησης, και μετά επέλεξα άλλο και έκανα επίκληση από το μητρώο την βεβαίωση,
Καλημέρα, αν είσαι 100% σίγουρος ότι ήταν όλα σωστά εννοείται να κάνεις την ένσταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 21, 2022 1:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νέμεσις έγραψε:Καλημέρα, αν είσαι 100% σίγουρος ότι ήταν όλα σωστά εννοείται να κάνεις την ένσταση.
Ναι ρε παιδιά 100% σίγουρος είμαι, δεν είναι πυρηνική φυσική δύο γ@@@@μενα έγγραφα έπρεπε να περάσουμε σε αυτό το πεδίο την ταυτότητα και την βεβαίωση ορθοπεδικού,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 21, 2022 1:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ωραια τοτε τι τρελενεσαι κανε ενσταση και ο θεος βοηθος9κsofron έγραψε:Ναι ρε παιδιά 100% σίγουρος είμαι, δεν είναι πυρηνική φυσική δύο γ@@@@μενα έγγραφα έπρεπε να περάσουμε σε αυτό το πεδίο την ταυτότητα και την βεβαίωση ορθοπεδικού,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 21, 2022 1:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fulakas έγραψε:ωραια τοτε τι τρελενεσαι κανε ενσταση και ο θεος βοηθος9κsofron έγραψε:Ναι ρε παιδιά 100% σίγουρος είμαι, δεν είναι πυρηνική φυσική δύο γ@@@@μενα έγγραφα έπρεπε να περάσουμε σε αυτό το πεδίο την ταυτότητα και την βεβαίωση ορθοπεδικού,
Είναι για να μήν τρελαίνομαι; Να τα έχω κάνει όλα σωστά και να με απορρίπτουν;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Πάντως μακάρι να δώσουμε Ιούνιο τα αθλήματα και μετά τα ψυχομετρικα, να τελειώνουμε γρήγορα.Διότι οι εξωτερικοί αν όλα πάνε καλά και περάσουμε έχουμε και την δίμηνη εκπαίδευση στη Θήβα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες