Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από OTI NA NE »

re pate kala re έγραψε:
Nikoseuamcs έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να μπω και με 218 για Αρμενιστής φέτος η Αρμενιστής -φαροφυλακας;

Βάση επιτυχόντων 2021

Αρμενιστής 442

Αρμενιστής Φαροφύλακας 686

Nikoseuamcs Την αιτηση σου την εκανες μονο σου; Η την εδωσες σε καποιον να στην φτιαξει;

bampoleiro
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από bampoleiro »

Εκαναν τοσο καιρο να τα βγαλουν και παλι λαθοι κανανε. Εκανα τα χαρτια μου στις 3 προκήρυξεις. Στην πα εχω 219 στο ναυτικο εχω 319 ... Απο χαρτια εβαλα τα ιδια σε ολα για να προλαβω οσους πουν κατι. Βυσμα δενε χω στο ναυτικό. Απλα κανουν οτι να ναι. Βαζουν οτι θέλουν. Στην ξηρα που εβαλα β. Μικροβιολόγου εχω 500 ενω επρεπε να εχω 550 με το διπλωμα. Δεν αξιζει καν να ασχοληθεις παραπανω
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Str vpv »

Ξαναμετρηστε τα μορια και δείτε μήπως κάνατε και εσείς λάθος. Εγώ ναυτικό υπολόγιζα 338 και έχω 368
angeloslamp
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από angeloslamp »

Έχω την εντύπωση όμως κάπου το διαβασαότι πέρυσι μετρούσαν και οποιαδήποτε πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΙ που είναι 400 μόρια για τις 2 συγκεκριμένες ειδικότητες ενώ κάτι τέτοιο φέτος δεν ισχύει αλλά μπορεί να κάνω και λάθος
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από OTI NA NE »

Καλημερα σε ολα τα παιδια Θα ξανα πω οτι εχω πει εδω και παρα πολυ καιρο (απο της 6-7-2022) οτι η ΠΚΕ θα πανε για Σεπτεμβρη και (βλεπουμε... ) το λεω οπως ακριβως μου το ειπαν απο μεσα στο ΠΝ.

Τωρα θα ερθω στα φρεσκα... Μετα μορια που αναρτηθηκαν χτες και πολλα παιδια εχουν βρεθει προ εκπληξεων! Και δω καποια παιδια επεσαν μεσα οταν ελεγαν να προσεξουν καποιοι... Οταν μετρουν τα μορια τους γιατι τα μετρουν λαθος! Τελικα επεσαν μεσα

Σιγουρα ισως να εχουν γινει καποια λαθη (πολυ ελαχιστα ομως) απο τις επιτροπες τα οποια θα βρεθουν.

Αυτο που διαπιστωνω εγω μετα μορια και βαση των περσινων μοριων σε αρκετες ειδικοτητες ειναι πολυ ποιο χαμηλα οχι σε ολες βεβαια. Ομως αν βαλουμε και τον μεγαλο αριθμο των αιτησεων που ειχαν γινει περυσι με φετος ειναι παρα πολλες η ελπιδες για να μπουν αρκετα παιδια μεσα σαν ΕΠΟΠ. Πιστευω οτι πολλα παιδια που εχουν απο 350 μορια και πανω σε ειδικοτητες που ηθελαν μονο ΓΕΛ η ΕΠΑΛ στο ΣΞ

Τωρα για το ΠΝ που δεν υπηρχαν πολλες αιτησεις υπαρχουν ποιο πολλες ελπιδες για παιδια που εχουν πολυ χαμηλα μορια (200+) να μπουν παντα αναλογα την ειδικοτητα που εχουν δηλωση, ομως εχουν υπαρξει πολλα κενα με τις λιγες αιτησεις στο ΠΝ που θα γινουν ευχαριστες εκπληξεις για αρκετα παιδια που δεν το περιμεναν οτι θα μπουν.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Lef1234
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Lef1234 »

Andri έγραψε:Καλησπέρα, είμαι σειρά νοσηλευτών ΕΠΟΠ που μπήκαν τώρα τον Οκτώβρη, οι νοσηλευτές με εξειδίκευση βοηθός Αναισθησιολόγου και βοηθός χειρουργείου μένουμε ΝΝΑ και ίσως κάποια στιγμή κάποιοι ΝΝΚ. Οι βοηθοί γενικής νοσηλείας κάποιοι θα πάνε σε πολεμικά πλοία... Οι διασώστες επίσης ΝΝΑ αλλά τρώνε πολλά μπαλάκια του τύπου, ενέργειες εκτός ΝΝΑ τύπου διακομιδες σε νησιά, από πόλη σε πόλη που μοιράζουν διαδρομές και σε έχουν σε 12 ωρη ετοιμότητα και χτυπάει τηλ και πρέπει να πας ... Παρέλαβες από λιμάνι Πειραιά έκτακτων περιστατικων εν ενεργεία στελεχών με λιμενικό. Οι αναισθησιολογοι και χειρουργείου θεωρούνται βυσματικα
Φιλε Andri μπορεις να μας δωσεις καποιες πληροφοριες εμας τους επιτυχων Νοσηλευτες;

Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Str vpv »

Εχουμε κανέναν υποψηφιο ραδιοεντοπιστή εδώ μέσα;

Άβαταρ μέλους
chrusa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από chrusa »

Εγω δήλωσα ραδιοεντοπιστης στο ΠΝ
giorgos2419
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από giorgos2419 »

Είναι κανένας που να έχει κάνει ένσταση στο πολεμικό ναυτικό και να του απάντησαν?
Άβαταρ μέλους
Nikoseuamcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Nikoseuamcs »

giorgos2419 έγραψε:Είναι κανένας που να έχει κάνει ένσταση στο πολεμικό ναυτικό και να του απάντησαν;
Κι εγώ παιδιά έχω κάνει αλλά δεν μου απάντησαν ακόμα

eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από eirini k »

Nikoseuamcs έγραψε:
giorgos2419 έγραψε:Είναι κανένας που να έχει κάνει ένσταση στο πολεμικό ναυτικό και να του απάντησαν;
Κι εγώ παιδιά έχω κάνει αλλά δεν μου απάντησαν ακόμα

μπορει να σας απαντησουν την εβδομαδα αυτη... Δεν ξερω απλα μια υποθεση κανω
Άβαταρ μέλους
Nikoseuamcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Καλημέρα σας παιδιά σας έχω κάποια νέα... Πήρα πριν λίγο το Γενικό επιτελείο του ναυτικού. Ρώτησα πότε θα βγουν οι πίνακες με τα μόρια και γυρνάει και μου λένε δεν θα βγούνε μόρια λέει θα μπείτε λέει στο taxisnet ο καθένας με τους προσωπικούς του κωδικούς και θα κοιτάει για το πότε ακριβώς θα πάει να δώσει τα αθλήματα και τα ψυχομετρικά και που. Και γυρνάω και τους λέω συγνώμη δεν θα βγούνε πίνακες με τα μόρια δηλαδή και λέει όχι γιατί είστε όλοι οι επιτυχόντες από το πολεμικό ναυτικό απλά τώρα αυτή τη στιγμή κοιτάμε κάποιες ενστάσεις για να δούμε το λόγο που έγιναν θα πάτε όλοι να δώσετε τα αθλήματα ανεξαιρέτως των μορίων μου λέει και στη συνέχεια θα βγουν κάποιοι τυπικοί πίνακες με το ποιοι θα είναι μέσα στο στρατό και ποιοι όχι και ποιοι επιλαχόντες
zoikasa
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από zoikasa »

Nikoseuamcs έγραψε:Καλημέρα σας παιδιά σας έχω κάποια νέα... Πήρα πριν λίγο το Γενικό επιτελείο του ναυτικού. Ρώτησα πότε θα βγουν οι πίνακες με τα μόρια και γυρνάει και μου λένε δεν θα βγούνε μόρια λέει θα μπείτε λέει στο taxisnet ο καθένας με τους προσωπικούς του κωδικούς και θα κοιτάει για το πότε ακριβώς θα πάει να δώσει τα αθλήματα και τα ψυχομετρικά και που. Και γυρνάω και τους λέω συγνώμη δεν θα βγούνε πίνακες με τα μόρια δηλαδή και λέει όχι γιατί είστε όλοι οι επιτυχόντες από το πολεμικό ναυτικό απλά τώρα αυτή τη στιγμή κοιτάμε κάποιες ενστάσεις για να δούμε το λόγο που έγιναν θα πάτε όλοι να δώσετε τα αθλήματα ανεξαιρέτως των μορίων μου λέει και στη συνέχεια θα βγουν κάποιοι τυπικοί πίνακες με το ποιοι θα είναι μέσα στο στρατό και ποιοι όχι και ποιοι επιλαχόντες

Πολύ πιθανόν να είναι και έτσι γιατί θέλουν να αποφύγουν τα περσινά. Να στήσουν κατευθείαν μια επιτροπή να βγάλουν για όλους πίνακες. Και μόλις αρχίσουν να φεύγουν επιτυχόντες μέσα από το Κανελόπουλος να καλούν αμέσως τους επόμενους, χωρίς να χρειαστεί να ξανά γίνουν ΠΚΕ μετά από 3 μήνες.

Άβαταρ μέλους
Nikoseuamcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Αύριο θα μπούμε taxisnet Με τους προσωπικούς κωδικούς μας και θα δούμε αποτέλεσματα για το πότε θα δώσουμε
tpk2022
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από tpk2022 »

Μου έστειλαν μήνυμα από το πλοίο μου ενημερώνοντας με ότι:Βγήκε σήμα που λέει ότι απο 29 Αυγούστου έως και τέλος Σεπτεμβρίου έχετε εξετάσεις για τους ΕΠΟΠ, έχουν στείλει πίνακα με τους προς εξέταση και ότι όσοι είναι για εξέταση να δουν μόνοι τους, με τους κωδικούς τους, για τις ημερομηνίες εξέτασης.

Οπότε όπως λένε και οι πιο ενημερωμένοι στο φόρουμ αύριο ή στις 16 θα γνωρίζουμε

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες