DimitrisN61 έγραψε:Όχι ρε παιδιά μην λέτε ότι θέλετε. Έχει δίκιο το σαΐνι πιο πάνω, αφού δεν είναι όλοι ιπτάμενοι στην αεροπορία, γιατί να πάνε όλοι καράβι στο ναυτικό;Jimάρα λογικά ούτε σερβιτόρος έχει καράβι εκτός αν δουλεύεις με φάτσα κανένα λιμάνι και παραπατήσεις 🤣
Χαχαχαχα άσε μην πέσουμε σε καμία ψαρόβαρκα και βγούμε κελευστες χωρίς να το θέλουμε
Καλημέρα παιδια. Θα ήθελα να ρωτήσω ... Έχω κάνει τα χαρτια μου και για πν και είμαι κατάλληλη... Έχω διαλέξει δύο ειδικότητες (Αρμενιστής και Αρμενιστής -φαροφυλακας) τι παίζει με αυτές τις ειδικότητες;
Nikoseuamcs έγραψε:Καλημέρα παιδια. Θα ήθελα να ρωτήσω ... Έχω κάνει τα χαρτια μου και για πν και είμαι κατάλληλη... Έχω διαλέξει δύο ειδικότητες (Αρμενιστής και Αρμενιστής -φαροφυλακας) τι παίζει με αυτές τις ειδικότητες;
η πρωτη ειδικοτητα ειναι η ποιο δυσκολη πολυ δουλεια οτι αναγκη εχει ο εξωτερικος χωρος του καραβιου που θα πας και εννοω απο φθορες της κανει ο ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ (βαψιμο, και ματσακονι) γενικος ειναι ειδικοτητα (κουβερτας) σημαινει καταστρωμα. Στα λεω με τους ναυτικους ορους που καποια στιγμη θα τους μαθεις αν πας. Βεβαια
Αν ομως αγαπας τη ζωη στη θαλασσα και σου αρεσει το Π. Ν θα προσαρμοστεις ποιο ευκολα
Εχω ενα καλο νεο για ολα τα παιδια που συμμετεχουν στη προκηρυξη του Π. Ν και ειναι καταλληλοιΜετα απο τηλ που εκανα σε φιλο που ειναι στη ΔΝΕ μου ειπε οτι η αιτησεις στο Π. Ν ηταν πολυ λιγες! Και οσα παιδια ειναι καταλληλα θα μπουν σχεδον ΟΛΟΙ !
ΔΕΝ κανω καμια πλακα ο ανθρωπος που μου το ειπε ειναι πολυ σοβαρος.
OTI NA NE έγραψε:Εχω ενα καλο νεο για ολα τα παιδια που συμμετεχουν στη προκηρυξη του Π. Ν και ειναι καταλληλοιΜετα απο τηλ που εκανα σε φιλο που ειναι στη ΔΝΕ μου ειπε οτι η αιτησεις στο Π. Ν ηταν πολυ λιγες! Και οσα παιδια ειναι καταλληλα θα μπουν σχεδον ΟΛΟΙ !
Kαι περυσι κατι τετοιο εγινε και μαλιστα αφου καλεσε τους τριπλασιους για πκε δεν εφτασαν ουτε αυτοι και καλεσε και αλλους μετα
Οι μηχανικοι του πλοιου. Βαθια μεσα στα εγκατα του πλοιου φροντιζουν να λειτουργει η καρδια του πλοιου στην εντελεια. Πολυ δουλεια και τους σεβονται ολοι. Ειδικοτητα μηχανης που χωριζεται σε πολλες ομαδες-επιστασιες που ειναι χωρισμενα τα μηχανιματα πχ ντιζελ/στροβιλοι υδραυλικα κτλ... Πολυ καραβι.
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ (Τ/ΣΥΝ) ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΗΣ (ΣΥΓΚ)
Οχι μονο λουκουμι. Θεση ξηρας, αποκλειστικα στο συνεργειο του ναυσταθμου. Ασχολειται με συγκολησεις πλοιων.
OTI NA NE έγραψε:Εχω ενα καλο νεο για ολα τα παιδια που συμμετεχουν στη προκηρυξη του Π. Ν και ειναι καταλληλοιΜετα απο τηλ που εκανα σε φιλο που ειναι στη ΔΝΕ μου ειπε οτι η αιτησεις στο Π. Ν ηταν πολυ λιγες! Και οσα παιδια ειναι καταλληλα θα μπουν σχεδον ΟΛΟΙ !
Kαι περυσι κατι τετοιο εγινε και μαλιστα αφου καλεσε τους τριπλασιους για πκε δεν εφτασαν ουτε αυτοι και καλεσε και αλλους μετα