Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
George 98
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από George 98 »

Μπαίνετε όλο και περισσότεροι και ασχολείστε αν έχω χρόνο και δεν απαντάτε καταλαβαίνω πόσο νόημα έχει η ζωή σας σε ευχαριστώ και εσένα για την βοήθεια
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από anonymous19970 »

George 98 έγραψε:Μπαίνετε όλο και περισσότεροι και ασχολείστε αν έχω χρόνο και δεν απαντάτε καταλαβαίνω πόσο νόημα έχει η ζωή σας σε ευχαριστώ και εσένα για την βοήθεια
Μα ηταν κατι που μπορουμε να στο απαντησουμε σε μια γραμμη να το καναμε. Το τι γινεται στις πκε απο την πρωτη μερα μεχρι τη τελευταια ειναι ολοκληρη έκθεση και οπως σου ειπαμε το γραφει αναλυτικα στην προκηρυξη

Toniav99
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Toniav99 »

Σοβαρά τώρα; Δεν σου λέμε κάτι παράλογο αλλά θα μπορούσες να κάνεις μια ανάγνωση στην προκήρυξη όπως έχεις χρόνο να μπαίνεις εδώ θα μπορούσες να κάτσεις και να την διαβάσεις 5 λεπτά θα σου έπαιρνε !
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από anonymous19970 »

George 98 έγραψε:Μπαίνετε όλο και περισσότεροι και ασχολείστε αν έχω χρόνο και δεν απαντάτε καταλαβαίνω πόσο νόημα έχει η ζωή σας σε ευχαριστώ και εσένα για την βοήθεια
Προκηρυξη σελιδες 4,5,6

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Δείτε το νήμα της ξηράς τι έγραψα αν σας ενδιαφέρει
DimitrisN61
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από DimitrisN61 »

Δηλαδή έχεις χρόνο να συνδεθείς στο φόρουμ, να πληκτρολογήσεις τις αστείες απορίες και να περιμένεις να σου απαντήσουν, αλλά δεν έχεις χρόνο να ρίξεις μια μάτια στην προκήρυξη που θα σου έλυνε οποιαδήποτε απορία έχεις.

Μην μπεις ένοπλες δυνάμεις, περίμενε μήπως βγάλει ο ΑΣΕΠ προσλήψεις σε ΚΕΠ, θα σου ταιριάξει γάντι.

PAPAp99
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από PAPAp99 »

Dimitri χαχαχα προϋπόθεση η τεμπελιά στα ΚΕΠ καλά λες
George 98
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από George 98 »

Άσε ρε Δημητράκη θα μας πεις και τι θα κάνουμε η ζωή μου δεν τελειώνει σε μια προκήρυξη μπω είτε δεν μπω σε αντίθεση με τους περισσότερους που θα κράζουν και θα λένε σκεφτείτε πριν μπείτε
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από re pate kala re »

George 98 έγραψε:Στις πκε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε ;

Διάβασε την προκήρυξη

DimitrisN61
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Γιωργάκη έχεις μπερδέψει την βούρτσα με κάτι ίδιας κατάληξης. Κανένας δεν σου είπε ότι τελείωσε η ζωή σου εάν δεν μπεις ΕΠΟΠ στο ΠΝ. Είναι υποχρέωση σου να διαβάσεις την προκήρυξη και να είσαι ενημερωμένος περί ΠΚΕ και λοιπών διαδικασιών. Χαίρομαι που κανείς δεν μπήκε στον κόπο να σου λύσει απορίες που έχεις, άνοιξε τα στραβάδια σου και καλό διάβασμα
Άβαταρ μέλους
espapadaki
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από espapadaki »

Θεωρω αδιανοητο να ειμαι γυναικα (εννοωντας οτι δεν εχω παει στρατο για να εχω γνωσεις) εν αντιθεσει με τους πεισσοτερους εδω μεσα που εχουν παει ειτε οι ιδιοι ειτε φιλοι τους και οχι απλα να γνωριζω τι ειναι οι ΠΚΕ αλλα να εχω καθισει να βρω περσινους πινακες στην ειδικοτητα που με ενδιαφερει, να εχω ψαξει ατομα να μαθω ακομη και το προγραμμα που εχουν μεσα στο στρατοπεδο, να εχω προσπαθησει να μαθω τα πλοια, τα νοσοκομεια και οτι αλλο χρειαζεται για να παω οσο πιο συνειδητοποιημενη μπορω και να ανταπεξελθω σε αυτα που θα μου ζητηθουν. Θεωρω επισης αδιανοητο να κανει κανεις τα χαρτια του για το ναυτικο και να ρωταει εαν θα παει σε καραβι... Γενικα δεν ειναι κακο να διαβασετε την προκηρυξη, αρθρα και ολα τα νυματα του forum.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από re pate kala re »

DimitrisN61 έγραψε:

Δηλαδή έχεις χρόνο να συνδεθείς στο φόρουμ, να πληκτρολογήσεις τις αστείες απορίες και να περιμένεις να σου απαντήσουν, αλλά δεν έχεις χρόνο να ρίξεις μια μάτια στην προκήρυξη που θα σου έλυνε οποιαδήποτε απορία έχεις.

Μην μπεις ένοπλες δυνάμεις, περίμενε μήπως βγάλει ο ΑΣΕΠ προσλήψεις σε ΚΕΠ, θα σου ταιριάξει γάντι.

Όλο αυτό μου θυμίζει μία υποψήφια της 6κ/2018 σωφρονιστική υπάλληλος που έλεγε έχω παιδιά δεν προλαβαίνω να Πάω στάδιο είναι δύσκολες οι βάρδιες και δεν έχω χρόνο να πάω Για προπόνηση αλλά ταυτόχρονα Ανέβαζε βιντεάκια στο τικ τοκ που πήγαινε Με Την παρέα της και έπαιζε airsoft στα βουνά και Τελικά κόπηκε στα αθλήματα

Άβαταρ μέλους
espapadaki
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από espapadaki »

ΠΚΕ = ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΧ= ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

1η Ημέρα - Ψυχοτεχνικές εξετάσεις στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ).

2η Ημέρα - Υγειονομικές εξετάσεις στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιώς (ΝΝΠ).

3η Ημέρα - εξέταση από Ανώτατη Ναυτική Υγειονομική Επιτροπή (ΑΝΥΕ) στο ΝΝΠ.

4η Ημέρα - Αθλητικές δοκιμασίες στη ΣΝΔ (1η ημέρα).

5η Ημέρα - Αθλητικές δοκιμασίες στη ΣΝΔ (2η ημέρα).

Τονίζεται ότι, όλες τις ανωτέρω ημέρες υποχρεούστε να φέρετε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ Μαζί σας:

Α) Δελτίο αστυνομικής ή στρατιωτικής ταυτότητας

Β) Εκτυπωμένο Αντίγραφο της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης συμμετοχής σας στο διαγωνισμό θέματος.

Γ) Μάσκα προστασίας.

Εφιστάται η προσοχή σας για τα κάτωθι:

- Κατά την προσέλευσή σας στη ΣΝΔ για τις ψυχοτεχνικές εξετάσεις, υποχρεούστε να έχετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Μαζί σας 2 μπλε στυλό, μολύβι, γόμα και ξύστρα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος espapadaki την Δευ Ιούλ 11, 2022 3:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DimitrisN61
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Μα γιατί δεν την πέρασαν την κοπέλα; Το airsoft μου ακούγεται άρτια εκπαίδευση για εξωτερικός 🤣
JimΣΤ89
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από JimΣΤ89 »

Για να μην συζητάμε τα ίδια και τα ίδια να ρωτήσω τον ελεύθερο χρόνο στο καράβι όταν δεν έχεις υπηρεσία πώς το περνάς επίσης πλυντήρια έχει να πλένουμε τα ρούχα.ΕικόναΕικόναΕικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες