Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)
Έκανα πολύ ευγενικά μια ερώτηση χωρίς να προσβάλω κανέναν καθώς δεν έχω κάποιον να με ενημερώσει μέσα στο ΠΝ για το πως έχουν τα πράγματα. Νομίζω η ειρωνία στο σχόλιο σας ήταν περιττή. Ευχαριστώ παρά πολύ όσους μου απάντησαν.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 27
Α επίσης είδα 33μκ ότι θες να παραιτηθείς από οβα.Να σου πω την αλήθεια αν μου έδινες τη θέση σου να πήγαινα εγώ οβα ξηρά και τι άλλο στο κόσμο
Ναι μπραδερ μου είναι ότι καλύτερο εννοείται πάνε, από μικρός όνειρο μου ήταν να γίνω οβα
-
- Υποστράτηγος
Δεν είπα αυτό αλλά ναι τώρα θα πήγαινα οβα φουλ και επίσης μ άρεσει και ο στρατός αλλά τέλος πάντων. Η ζωή τα φέρνει αλλιώς.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 43
Ηλέκτρα έγραψε:Έκανα πολύ ευγενικά μια ερώτηση χωρίς να προσβάλω κανέναν καθώς δεν έχω κάποιον να με ενημερώσει μέσα στο ΠΝ για το πως έχουν τα πράγματα. Νομίζω η ειρωνία στο σχόλιο σας ήταν περιττή.Ευχαριστώ παρά πολύ όσους μου απάντησαν.
Ρωτάς εάν θα πας καράβι ενώ έχεις κάνει τα χαρτιά σου στο Πολεμικό Ναυτικό. Εάν σε ενοχλεί τόσο η ειρωνία σου προτείνω να ξανά σκεφτείς την επιλογή σου, θα έχεις μπόλικη εκεί μέσα. Τιμή μας που σε κατατοπίσαμε
Άκου λίγο γιατί δε ξέρω πως τα βλέπεις ακριβώς τα πράγματα, ας το πάρουμε απ την αρχή πέρυσι προφανως είχες την ευκαιρία σου όντας γεννημένος του 94. Επίσης σαν οβα που δε σε πήρανε ρε φίλε συγνώμη αλλά οβα παίρνει από το 17 θα μπορούσες κάλλιστα να μπεις και όχι να περιμένεις το 21Για αυτό μη τα ρίχνεις αλλου ότι δε σε άφησαν κτλπ. Θα μπορούσες από το 17 να είσαι ποσα χρονια οβα και με 2-3 χαρτιά τύπου προφισιενσι και ένα δίπλωμα Γ κατηγορίας σε συνδυασμό με 250 μόρια προϋπηρεσίας + οβα κτλπ να μπεις για πλάκα πρώτος από όλους
Με λίγα λόγια θέλω να σ πω ότι μπορούσες να μπεις αλλά δε το κυνήγησες όσο θα έπρεπε, και μη τρελαίνεσαι αφού δε μπήκες δουλειές έξω υπάρχουν με αυτά τα λεφτά δεν είναι και 2 χιλιάρικα μισθός να πεις είναι «Η» δουλειά
Φιλικά πάντα χωρίς εντάσσεις, δε στα γράφω με νεύρα αν αυτό κατάλαβες για να σε προλάβω
Με λίγα λόγια θέλω να σ πω ότι μπορούσες να μπεις αλλά δε το κυνήγησες όσο θα έπρεπε, και μη τρελαίνεσαι αφού δε μπήκες δουλειές έξω υπάρχουν με αυτά τα λεφτά δεν είναι και 2 χιλιάρικα μισθός να πεις είναι «Η» δουλειά
Φιλικά πάντα χωρίς εντάσσεις, δε στα γράφω με νεύρα αν αυτό κατάλαβες για να σε προλάβω
-
- Υποστράτηγος
Σωστά τα λες.Απλά να σ πω Ότι θητεία έκανα... Αεροπορία αυτό ήταν η συντέλεια για μένα η καταστροφή.
Ναυτικό κ ξηρά μπήκαν όλοι από επιλαχών από το σπίτι από οτιδήποτε ακόμα και χαμηλα στις λίστες. Αεροπορία δεν μας παρακαλανε να μπούνε εμείς παρακαλούμε οπότε μπαίνουν λίγοι σφαγή δήλωσα και αλλού οβα αλλά φυσικά με απέρριψαν σαν διαφορετικό κλάδο.
Ναυτικό κ ξηρά μπήκαν όλοι από επιλαχών από το σπίτι από οτιδήποτε ακόμα και χαμηλα στις λίστες. Αεροπορία δεν μας παρακαλανε να μπούνε εμείς παρακαλούμε οπότε μπαίνουν λίγοι σφαγή δήλωσα και αλλού οβα αλλά φυσικά με απέρριψαν σαν διαφορετικό κλάδο.
-
- Υποστράτηγος
Επίσης πέρσι που να ήξερα ότι θα πάρει Αρμένιστες κλπ έως τη θέση 80 αντί για 8 ... Που έλεγε και πολλές ακόμα ατυχίες που αν στις πω ...
Εννοείται αυτό η αεροπορία είναι πολύ βυσματικη από όλες τις απόψεις, ξηρά για παράδειγμα τώρα το 21 τους πήρε όλους στο ΠΖ τουλάχιστον στα υπόλοιπα δε γνωρίζω, αν ήσουν ΠΖ θα εμπαινες εγώ πχ έχω απολυθεί το 18 και μπήκα για πλάκα οβα, έχω σειρες απολυμένους το 17Τι να πω μη τρελαίνεσαι πάντως όλα για κάποιο λόγο γίνονται, βρες κάτι καλό εκεί έξω αν έχεις και κανένα χαρτί και όλα καλά
Εγώ ας πούμε ρε μάγκα δήλωσα ράφτης, πέρυσι έπαιρνε 3 άτομα ο πρώτος είχε 551 μόρια φέτος παίρνει 5 άτομα, με τα μόρια που έχω μπαίνω για πλάκα πρώτος έχω πάνω από 600, εντάξει με πήραν και τηλ έχω ένα δικό μου, μου είπαν είμαι μέσα αλλά θα φανεί κρατάω χαμηλά τη μπάλα
Εγώ ας πούμε ρε μάγκα δήλωσα ράφτης, πέρυσι έπαιρνε 3 άτομα ο πρώτος είχε 551 μόρια φέτος παίρνει 5 άτομα, με τα μόρια που έχω μπαίνω για πλάκα πρώτος έχω πάνω από 600, εντάξει με πήραν και τηλ έχω ένα δικό μου, μου είπαν είμαι μέσα αλλά θα φανεί κρατάω χαμηλά τη μπάλα
-
- Υποστράτηγος
Μου αρέσει πολύ η τοποθέτηση σου και σ εύχομαι πραγματικά καλή επιτυχία. Τα λόγια σου βραδιάτικα μου έκαναν πολλά κλικ.
Να σαι καλά φίλε και σε σενα εύχομαι τα καλύτερα
-
- Υποστράτηγος
Σου έστειλα πμ που σ αναλύω κάποια τραγικά πράγματα που μου συνέβησαν σε βαθμό αδικίας για να μην απασχολούμε άλλο το νήμα
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 43
Πολίτη όπως είπε και το παλικάρι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Να εύχεσαι ότι είναι για καλό και όχι πάντα κάτι συγκεκριμένο, γιατί πιθανόν να μην είναι για καλό σου. Θα μπορούσες να είχες μπει, να μην σου άρεσε και τώρα να προσπαθούσες να παραιτηθείς. Πίστεψε με δεν χάνεις την δουλειά των ονείρων σου, πολλοί είναι εγκλωβισμένοι στις Ένοπλες Δυνάμεις είτε λόγω ηλικίας, είτε γιατί έχουν παιδιά να ταΐσουν και δεν τους παίρνει να βγουν στην ανεργία. Εάν είχαν κάτι έξω πολλοί θα έφευγαν χθες. Πάρε απόφαση το γεγονός ότι το πουλάκι πέταξε λόγω ηλικιακού και μην παιδεύεις το μυαλό σου άδικα. Εάν ήταν για μια θέση στα Navy SEALS της Αμερικής με ετήσιο μισθό που ρίχνει σαγόνια θα σου έλεγα άτυχο. Στην προκειμένη περίπτωση δεν είσαι άτυχος. Σου εύχομαι καλή τύχη σε ότι και αν κανεις
-
- Υποστράτηγος
Σε ευχαριστώ επίσης
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία πιστεύω τα γατάκια πού το παίζουν καραβάνες και ψαρωνουν τα παιδάκια πού προσπαθούν να μάθουν μια πληροφορία πρέπει νά σοβαρευτουν... Εδώ είμαστε για να λύσουμε κάποιες απορίες ή για να μάθουμε για την εξέλιξη τις προκήρυξης...
Για πέστε μάς εσείς οι παλιοί πότε θα βγούνε οι επόμενες λίστες μια πού τα ξέρετε όλα...
Καλή συνέχεια και επιτυχία...
Για πέστε μάς εσείς οι παλιοί πότε θα βγούνε οι επόμενες λίστες μια πού τα ξέρετε όλα...
Καλή συνέχεια και επιτυχία...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 13 επισκέπτες