Δημήτρη ακριβώς αυτό σκεφτόμουν. Προσπαθούμε να δώσουμε μια ρεαλιστική εικόνα και πολλοι θα πουν ότι τρομοκρατούμε τον κόσμο. Οι 9 στους 10 δεν έχουν ιδέα τι εστί ΠΝ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tanto την Πέμ Ιούλ 07, 2022 11:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tanto έγραψε:Δημήτρη ακριβώς αυτό σκεφτόμουν. Προσπαθούμε να δώσουμε μια ρεαλιστική εικόνα και πολλοι θα πουν ότι τρομοκρατούμε τον κόσμο. Οι 9 στους 10 δεν έχουν ιδέα τι εστί ΠΝ.
Δεν πειράζει παλικάρι μου, όσοι μπουν συνειδητοποιημένοι θα μείνουν. Όσοι μπουν με τουπέ δημοσίου υπαλλήλου και γαλονά θα απογοητευθούν με τα όσα αντικρίσουν και θα παραιτηθούν.
Εύχομαι να έρθει η μέρα που το ΠΝ θα υπηρετείται από στελέχη που πραγματικά αγαπούν το αντικείμενο. Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι επάγγελμα, αλλά τρόπος ζωής. Καλή καριέρα να έχουμε όλοι μας και ήσυχες θάλασσες.
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το Εποπ Πολεμικό ναυτικό. Έχω δηλώσει τις ειδικότητες 1) διαχειριστής λογιστικού και 2) πληροφορικών και επικοινωνιακών συστημάτων (κυβερνοαμυνας). Γνωρίζετε αν σε αυτές τις ειδικότητες πας στις φρεγάτες και τι μεταθέσεις έχει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ηλέκτρα έγραψε:Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το Εποπ Πολεμικό ναυτικό. Έχω δηλώσει τις ειδικότητες 1) διαχειριστής λογιστικού και 2) πληροφορικών και επικοινωνιακών συστημάτων (κυβερνοαμυνας). Γνωρίζετε αν σε αυτές τις ειδικότητες πας στις φρεγάτες και τι μεταθέσεις έχει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Το καράβι δεν το γλιτώνει κανένας, μην επαναλαμβανόμαστε για κάθε ειδικότητα. Μεταθέσεις τα πρώτα χρόνια δεν θα έχεις και αν υπάρξει μετάθεση θα αφορά άλλο πλοίο. Αργότερα ως ΔΙΑΧ μπορείς να βγεις σε στεριανή υπηρεσία. Ως ΕΕ δεν ξέρω τι παίζει σε στεριά.
Ηλέκτρα έγραψε:Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το Εποπ Πολεμικό ναυτικό. Έχω δηλώσει τις ειδικότητες 1) διαχειριστής λογιστικού και 2) πληροφορικών και επικοινωνιακών συστημάτων (κυβερνοαμυνας). Γνωρίζετε αν σε αυτές τις ειδικότητες πας στις φρεγάτες και τι μεταθέσεις έχει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έχει καράβι κατά 99% φρεγάτα και Σαλαμίνα! Αλλά σίγουρα με 2μημα και 4μηνα ταξίδια πλευσιμα εντός και εκτός Ελλάδος.
Σου λέω ότι ξέρω από τους περσινούς επιτυχόντες που ήμουν μαζί στις ΠΚΕ.
Ειλικρινά πως κάνετε αίτηση στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ και μετά ρωτάτε αν θα πάτε φρεγάτα; Εννοείται πως πας πλοίο. Τα πρώτα χρόνια δεν θα ασχοληθείς καν με την ειδικοτητα σου εκτός από συγκεκριμένες ειδικότητες.
Tanto έγραψε:Ειλικρινά πως κάνετε αίτηση στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ και μετά ρωτάτε αν θα πάτε φρεγάτα; Εννοείται πως πας πλοίο. Τα πρώτα χρόνια δεν θα ασχοληθείς καν με την ειδικοτητα σου εκτός από συγκεκριμένες ειδικότητες.