Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2022)
Ειδικότητα πυροσβέστης δεν έχει έτσι;
Δεν το διάβασες το ΦΕΚ έτσι;
5 θέσεις δίνει στην ειδικότητα αγαπητέ μου φίλε.
Ελπιζω να βγαλει περισσοτερες θεσεις
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους... Επειδή με έχετε μπερδέψει αυτό που βγήκε δεν είναι η προκήρυξη; Θα βγει κι άλλη; Δεν είναι οριστική; Επίσης μέχρι πότε θα κάνουμε αίτηση δεν το λέει.
- TRK
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα αυτή είναι η προκυρηξη το σαιτ για να κατατεθούν οι αιτήσεις θα ανοίξει τις επόμενες ώρες λογικά.
το διαβασα φίλε αλλά δε το βρήκα. Ευχαριστώ παντωςD.Y.K έγραψε:Δεν το διάβασες το ΦΕΚ έτσι;
έχεις δίκαιο το βρήκα. Μηοως θυμάσαι πέρσι με τι μόρια μπήκανε σε αυτή την ειδικότητα;D.Y.K έγραψε:Δεν το διάβασες το ΦΕΚ έτσι;
επειδη ηθελα και εγω αυτην την ειδικοτητα θυμάμαι οτι ο πρωτος επιτυχων ειχε 1000+ και επιλαχων νομιζω 780ydneas έγραψε:έχεις δίκαιο το βρήκα. Μηοως θυμάσαι πέρσι με τι μόρια μπήκανε σε αυτή την ειδικότητα;D.Y.K έγραψε:Δεν το διάβασες το ΦΕΚ έτσι;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 21
περυσι σε αυτη την ειδικοτητα πηρε 15 ατομα και ο τελευταιος ειχε 794 μοριαydneas έγραψε:έχεις δίκαιο το βρήκα. Μηοως θυμάσαι πέρσι με τι μόρια μπήκανε σε αυτή την ειδικότητα;D.Y.K έγραψε:Δεν το διάβασες το ΦΕΚ έτσι;
το ξερω και επαθα σοκ οταν ειδα τις θεσεις ειναι πολυ λιγοτερες... Περσι ηταν 13 θεσεις οχι 15anonymous19970 έγραψε:περυσι σε αυτη την ειδικοτητα πηρε 15 ατομα και ο τελευταιος ειχε 794 μοριαydneas έγραψε:έχεις δίκαιο το βρήκα. Μηοως θυμάσαι πέρσι με τι μόρια μπήκανε σε αυτή την ειδικότητα;D.Y.K έγραψε:Δεν το διάβασες το ΦΕΚ έτσι;
Πόσο χρόνο έχουμε για να τα στείλουμε; Η κι αυτό θα μας το πουν με σχετική καινούργια ανακοίνωση;
φέτος τι πιστεύετε; Επίσης πέρσι ήταν και οι οβαeirini k έγραψε:το ξερω και επαθα σοκ οταν ειδα τις θεσεις ειναι πολυ λιγοτερες... Περσι ηταν 13 θεσεις οχι 15anonymous19970 έγραψε:περυσι σε αυτη την ειδικοτητα πηρε 15 ατομα και ο τελευταιος ειχε 794 μοριαydneas έγραψε:έχεις δίκαιο το βρήκα. Μηοως θυμάσαι πέρσι με τι μόρια μπήκανε σε αυτή την ειδικότητα;D.Y.K έγραψε:Δεν το διάβασες το ΦΕΚ έτσι;
και φετος δεν θα ειναι; Απο αυτους που μπηκανydneas έγραψε:[το ξερω και επαθα σοκ οταν ειδα τις θεσεις ειναι πολυ λιγοτερες... Περσι ηταν 13 θεσεις οχι 15 φέτος τι πιστεύετε; Επίσης πέρσι ήταν και οι οβα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Μαρ 25, 2022 9:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κάτι δεν έχω καταλάβει. Ένας οβα έχει σε αυτή την ειδικότητα περισσότερα μόρια επειδή έχει την ίδια ειδικότητα ή από τη θητεία του σαν οβα;eirini k έγραψε:φέτος τι πιστεύετε; Επίσης πέρσι ήταν και οι οβα και φετος δεν θα ειναι; Απο αυτους που μπηκαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Μαρ 25, 2022 9:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες