nikoletamaria έγραψε:Καλησπερα και καλα αποτελεσματα σε ολους. Οσον αφορα αυτο θα βγει πινακας αναλυτικος οπως περσι ή θα μπαινουμε μονοι μας στο συστημα και θα βλεπουμε οι επιτυχοντες που παμε και ποτε ; Οποιος εχει ακουσει κατι γι αυτο ας απαντησει. Ευχαριστω πολυ!
Και στο ΓΕΣ και στο ΓΕΝ μετα απο επικοινωνια που ειχα μου ειπαν μεσω taxisnet
nikoletamaria έγραψε:Καλησπερα και καλα αποτελεσματα σε ολους. Οσον αφορα αυτο θα βγει πινακας αναλυτικος οπως περσι ή θα μπαινουμε μονοι μας στο συστημα και θα βλεπουμε οι επιτυχοντες που παμε και ποτε ; Οποιος εχει ακουσει κατι γι αυτο ας απαντησει. Ευχαριστω πολυ!
Μαγκες στο σαιτ της αεροποριας ανεβασε ενα παιδι απαντηση του γες με μειλ που αναφερει για πινακες εντος οκτωμβριου. Κατι που ξερουμε ηδη. Το αναφερω ομως διοτι ενας Εποπ απο κστω του σχολιασε και μιλησε για φημες καταταξης 24 /10 Στην Τριπολη.
Οπως ειπα, φημες αλλα καλο θα ειναι να το χουμε σαν εικονα και αυτο το σεναριο
svetlana έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη για την άκυρη ερώτηση, υπάρχει μήπως κάποιο σχετικό νήμα για την ειδικότητα Ρίπτης - Επισκευαστής αλεξίπτωτων - Τεχνίτης σωστικών μέσων (ΕΜ) ; Ευχαριστώ πολύ και πάλι με συγχωρείτε. 🙏🏻
Αυτό που ξέρω από γνωστό είναι ότι μπορεί να είναι ΕΜ αλλά περνάνε σχολεία ειδικών δυνάμεων κάνουν άλματα κλπ. Επίσης είναι μόνο στην Αθήνα η ειδικότητα αυτή. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Caox έγραψε:Μαγκες στο σαιτ της αεροποριας ανεβασε ενα παιδι απαντηση του γες με μειλ που αναφερει για πινακες εντος οκτωμβριου. Κατι που ξερουμε ηδη.Το αναφερω ομως διοτι ενας Εποπ απο κστω του σχολιασε και μιλησε για φημες καταταξης 24 /10 Στην Τριπολη.
Οπως ειπα, φημες αλλα καλο θα ειναι να το χουμε σαν εικονα και αυτο το σεναριο
Εάν κάνει κατάταξη 24 Οκτωβρίου τα αποτελέσματα πρέπει να τς βγάλει μέχρι 1-5 Οκτωβρίου για να δώσει περιθώριο
svetlana έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη για την άκυρη ερώτηση, υπάρχει μήπως κάποιο σχετικό νήμα για την ειδικότητα Ρίπτης - Επισκευαστής αλεξίπτωτων - Τεχνίτης σωστικών μέσων (ΕΜ) ; Ευχαριστώ πολύ και πάλι με συγχωρείτε. 🙏🏻
Αυτή η ειδικότητα αν δεν κάνω λάθος είναι για το ΤΕΝΕΦ και νομίζω είναι αμετάθετη στην Ελευσίνα. Αν είσαι κοπέλα ειδικά, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, αν παίρνει και λίγα άτομα κατά 99% οι επιτυχόντες ΕΠΟΠ σε αυτή την ειδικότητα θα είναι ΟΒΑ του ΤΕΝΕΦ.
Καλησπέρα, θα ενημερωθείτε μέσω τον κωδικών taxis όπου θα αναγράφεται «επιτυχών» ή «επιλαχών», τη σειρά και την ημερομηνία κατάταξης αν είστε επιτυχών!
Καταδρομέας έγραψε:Αυτή η ειδικότητα αν δεν κάνω λάθος είναι για το ΤΕΝΕΦ και νομίζω είναι αμετάθετη στην Ελευσίνα. Αν είσαι κοπέλα ειδικά, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, αν παίρνει και λίγα άτομα κατά 99% οι επιτυχόντες ΕΠΟΠ σε αυτή την ειδικότητα θα είναι ΟΒΑ του ΤΕΝΕΦ.
Σε ευχαριστώ πολυ Καταδρομέα, δεν πειραζει ότι και να γινει, τι είχα, τι έχασα! Με το κεφάλι ψηλά παντα! 💪🏻
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Σεπ 25, 2022 8:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα... Έδωσα ψυχομετρικα και αθλήματα ξεκινώντας από 12 Σεπτεμβρίου... Στη Λάρισα... Πέρασα από αυτή τη φάση ... Και από μόρια 520 με ειδικότητα πλήρωμα σκαφους ε. Δ. Ξέρει κάποιος τι και πότε θα εχμε αποτέλεσματα; Και ποτέ η κατάταξη αν είμαι επιτυχών;