Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Ανακοίνωσεις βγαίνουν και σαββατοκύριακα πολύ πιθανόν 1 Οκτωβρίου
Α από το επίσημη ανακοίνωση πήγαμε στο πολύ πιθανό τώρα.Χλομό το βλέπω πολύ για πρώτη βδομάδα Οκτώβρη αλλά μακάρι κιόλας να τελειώναμε μια ώρα νωρίτερα.Πάντως δύσκολοMine boom έγραψε:Ανακοίνωσεις βγαίνουν και σαββατοκύριακα πολύ πιθανόν 1 Οκτωβρίου
Πώς αλλιώς πρέπει να στο γράψω ρε φίλε; Για να καταλάβεις;
Οσοι έδωσαν ή ξέρουν κάποιον που πήγε σήμερα για ΠΚΕ για πείτε πως ήταν η προσέλευση; Έλειπαν πολλοί; Επίσης σήμερα ήταν και πρώτη μέρα αθλημάτων στην Ευελπίδων για το γκρουπ που άρχισε την Πέμπτη. Πως ήταν εκει τα πράγματα; Ρωτάω για να έχουμε μια γενική εικόνα σχετικά με το πόσοι έρχονται και περνάνε.
Καλησπέρα! Μήπως κάποιος από εδώ είναι οβα και μπορεί να μου απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις-απορίες που έχω; Αν ναι πείτε μου να στείλω προσωπικο να μην ζαλίζω τους υπόλοιπους. Ευχαριστώ πολύ!
στειλε ναιMark79 έγραψε:Καλησπέρα! Μήπως κάποιος από εδώ είναι οβα και μπορεί να μου απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις-απορίες που έχω; Αν ναι πείτε μου να στείλω προσωπικο να μην ζαλίζω τους υπόλοιπους.Ευχαριστώ πολύ!
Μέσα Οκτώβρη πίνακες .μη περιμένετε πιο νωρις πήρα τηλ και μου το είπαν για αρχές του μήνα δεν υφίσταται κάτι
Ναι γτ θα στο έλεγαν πότε θα βγουν
Χαχαχαχα έγινε! 😂😂😂Mine boom έγραψε:Ναι γτ θα στο έλεγαν πότε θα βγουν
Η σελίδα των ΕΠΟΠ είναι ακόμα πεσμένη και σε σας ρε μάγκες; Γιατί εμένα μου εμφανίζει κατι για "wildfly".
Ναι εχει πεσει χωρις να σημαινει κατι αυτο. Απο οκτωμβρη αποτελεσματα
Το πρωί ήταν μια χαρά τώρα ξανά έπεσε
Peter2002 έγραψε:Η σελίδα των ΕΠΟΠ είναι ακόμα πεσμένη και σε σας ρε μάγκες; Γιατί εμένα μου εμφανίζει κατι για "wildfly".
Με βάζει κανονικά εμένα από pc.
Η σελίδα έχει πέσει εδώ και 2 μέρες η πκε τελειώνουν σε 2 μέρες και τα αποτελέσματα οριστικοποιούνται στς 26... Όσοι ήταν να πάνε έχουν πάει και η γενική εικόνα με τούς επιτυχόντες υπάρχει... Χέρι όπως λέτε δεν μπορεί να μπει σε αυτό το στάδιο γτ η πίνακες θα είναι με ονομαστική σειρά και αριθμό μορίων για ευνόητους λόγους... Σε γενικές γραμμές και σε ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση με 650 + είστε μέσα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Καλημερα καποιος-καποια που να εχει περασει και πκε με ειδικοτητα βοηθος φαρμακειου; Με ποσα μορια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες