Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Γνωρίζεις μήπως πόσα μόρια έχει ο γνωστός σου;
Δεν είναι αναλόγως που θα πέσεις. Ειναι η τα περνάς η όχι. Δηλαδη αν κάνεις μίλι κάτω από 7:30 υπάρχει περίπτωση να σε κόψει κανείς; Οποία επιτροπή και αν είναι. Και ουκαδες να φέρουν. Όχι. Αρα δεν φταίνε οι επιτροπές αλλά οι μπύρες το προηγούμενο βράδυ. Μην λέμε ότι θέλουμε. Μονοι σας τα είδατε υπήρχαν παιδιά που δεν κάνανε ούτε έλξη δηλαδη τι να σου κάνει η επιτροπή για να είναι καλή; Να δώσει ο αξιωματικός αντί για εσένα; Να σε μετρήσει 2 αντί για 1 άιντε να το κάνει αλλά μέχρι εκεί και αυτό το έκαναν.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Καλησπερα σε ολους. Τελευταια μερα σημερα, περασα με επιυτυχια και ολα τα αθληματα! Ελαστικοι στην θεσσαλονικη. Καλα αποτελεσματα σε ολους μας!
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Eqwert έγραψε:Δεν είναι αναλόγως που θα πέσεις. Ειναι η τα περνάς η όχι. Δηλαδη αν κάνεις μίλι κάτω από 7:30 υπάρχει περίπτωση να σε κόψει κανείς; Οποία επιτροπή και αν είναι. Και ουκαδες να φέρουν. Όχι. Αρα δεν φταίνε οι επιτροπές αλλά οι μπύρες το προηγούμενο βράδυ. Μην λέμε ότι θέλουμε. Μονοι σας τα είδατε υπήρχαν παιδιά που δεν κάνανε ούτε έλξη δηλαδη τι να σου κάνει η επιτροπή για να είναι καλή; Να δώσει ο αξιωματικός αντί για εσένα; Να σε μετρήσει 2 αντί για 1 άιντε να το κάνει αλλά μέχρι εκεί και αυτό το έκαναν.
Μποστά μου κόπηκαν 7,31 μίλι, Στα 100 και εννοείτε έλξεις
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
9line έγραψε:Γνωρίζεις μήπως πόσα μόρια έχει ο γνωστός σου;
Αν δεν κάνω λάθος 510 κάπου εκεί
Δεν το αμφισβητω. Μπορει να ήταν οι πρώτες μέρες. Εγω αλλά είδα όταν έδωσα. Μπορει να μην τους βγαίνουν οι αριθμοί και να δόθηκε από αλλού η εντολή περάστε τους όπως στο πν που πέρασαν και μίλι με 8 και 9 λεπτά! Ούτε ένας δεν κόπηκε εκεί. Πολλα παίζουν ρόλο. Τελος πάντων. Σημασια έχει να μπουν όσοι πραγματικά το θέλουν. Πλεον έχουμε τα αποτελέσματα
Πάντως εγώ που έδωσα Θεσσαλονίκη γενικά χάριζαν αλλα αν κάποιος ήταν εκτός χρόνου πχ πανω 7:45 τοτε έκοβαν... Έκοψαν αρκετά άτομα στην σφαίρα και κάποιους στις έλξεις... Κατι ακούστηκε οτι παρουσιαστηκαν μόνο το 40% από την προκήρυξη!Καλη επιτυχία σε όλους και να μπούνε αυτοί που πραγματικά το αξίζουν!
Αυτό με το 40% το άκουσα και εγώ
Καλημέρα γνωρίζουμε πάνω κάτω ημερομηνίες για κατάταξη;
για να καταλαβω στην φετινή προκήρυξη απο όσους δήλωσαν το 40% πηγε;644 MK έγραψε:Αυτό με το 40% το άκουσα και εγώ
Σωστα!+πόσοι κόπηκαν... Γενικά υπάρχουν ελλείψεις φέτος... Τι ειδικότητα δηλωσες;
Και στα Χανιά 100 κάτι που έπρεπε να παρουσιαστούν για ΠΚΕ πήγαν 63 και πέρασαν 37 νομίζω Γενικά μην σας φανεί περίεργο όσοι έχουν περάσει ΠΚΕ να μπουν γιατί αλλιώς δεν θα συμπληρωθούν οι θέσεις.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Giannisze έγραψε:Και στα Χανιά 100 κάτι που έπρεπε να παρουσιαστούν για ΠΚΕ πήγαν 63 και πέρασαν 37 νομίζω Γενικά μην σας φανεί περίεργο όσοι έχουν περάσει ΠΚΕ να μπουν γιατί αλλιώς δεν θα συμπληρωθούν οι θέσεις.
Ρε μάγκες όσοι περάσατε αφήστε τα αυτά αράξτε ότι περνούσε απο το χέρι σας το κάνατε τώρα υπομονή μόνο τίποτα άλλο
Όσοι δεν περάσατε και το θέλετε του χρόνου πιο προετοιμασμένοι να ξαναδώσετε
Όσοι δεν περάσατε και σας παίρνει η ηλικία μην μαλακίζεστε δώστε για ΣΜΥ
Όσοι δεν περάσατε Επειδή αρχίσατε προετοιμασία δέκα μέρες πριν δώσετε ελπίζω αυτή η αποτυχία σας να σας ξύπνησε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Σεπ 14, 2022 1:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μη παραπληροφορείς ρε φίλε.Ήμουν πρώτη ομάδα στη Θεσσαλονίκη και στο μίλι περνούσαν άτομα ακόμα και με χρόνο 8 λεπτά στο μίλι, στη σφαίρα ούτε δίνανε βάση ένα παιδί θυμάμαι του έφυγε από το χέρι και του είπαν εντάξει το έχεις άστο μη κανεις και τον πέρασαν, στις έλξεις πάλι αυτές δε θεωρούνται καν έλξεις απλά να καταβαίνει το κεφάλι κάτω από το μονόζυγο, οι κανονικές έλξεις είναι να τεντώνουν τα χέρια μέχρι τέρμα κάτω πράγμα που παίζει ούτε το 90% να μη μπορεί να κανει, όσο αναφορά κοιλιακοί κτλπ τέρμα εύκολοι, καθώς έβαζες τα πόδια σου σε αντίσταση και εβγαζες καμία 50 για πλάκα αν ήθελες9line έγραψε:Σωστα!+πόσοι κόπηκαν... Γενικά υπάρχουν ελλείψεις φέτος... Τι ειδικότητα δηλωσες;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
33ΜΚ έγραψε:Μη παραπληροφορείς ρε φίλε.Ήμουν πρώτη ομάδα στη Θεσσαλονίκη και στο μίλι περνούσαν άτομα ακόμα και με χρόνο 8 λεπτά στο μίλι, στη σφαίρα ούτε δίνανε βάση ένα παιδί θυμάμαι του έφυγε από το χέρι και του είπαν εντάξει το έχεις άστο μη κανεις και τον πέρασαν, στις έλξεις πάλι αυτές δε θεωρούνται καν έλξεις απλά να καταβαίνει το κεφάλι κάτω από το μονόζυγο, οι κανονικές έλξεις είναι να τεντώνουν τα χέρια μέχρι τέρμα κάτω πράγμα που παίζει ούτε το 90% να μη μπορεί να κανει, όσο αναφορά κοιλιακοί κτλπ τέρμα εύκολοι, καθώς έβαζες τα πόδια σου σε αντίσταση και εβγαζες καμία 50 για πλάκα αν ήθελες9line έγραψε:Σωστα!+πόσοι κόπηκαν... Γενικά υπάρχουν ελλείψεις φέτος... Τι ειδικότητα δηλωσες;
Αδερφέ Μια σημείωση οι κοιλιακοί έτσι γίνονται πάντα Σου πατάει το ζευγάρι τα πόδια και κλειδώνει τα γόνατά σου με τον βραχίονα του αλλά ακόμα και έτσι αμα Είσαι κεφτές με δυσκολία βγάζεις 20
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Σεπ 14, 2022 1:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες