Tactical Nick έγραψε:Αν υποθέσουμε ότι διαρκεί όλο αυτό 5 μέρες. Στην περίπτωση που ξεκινα κάποιος Πέμπτη και μεσολαβεί ΣΚ; Τι γίνεται; Δίνει Πέμπτη και Παρασκευή και μετά ξανά Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη;
O μισθος στην εκπαιδευση ειναι ο ιδιος. Δηλαδη 809 ευρω καθαρα τον μηνα, μιας και τα λεφτα του παραμεθοριου θα αρχισουν να μπαινουν απο την στιγμη της τοποθετησης σας σε μοναδες παραμεθοριου.
Έδωσε κανείς Λάρισα σήμερα να Μας πει τι ενημέρωση έχει για το που θα γίνουν Τα αθλητικά γιατί διάβασα στην σελίδα του Ε. Α. Κ. Λ ότι στις 10/9 θα δοθεί σε λειτουργεία το νέο προπονητήριο Του στίβου
re pate kala re έγραψε:Έδωσε κανείς Λάρισα σήμερα να Μας πει τι ενημέρωση έχει για το που θα γίνουν Τα αθλητικά γιατί διάβασα στην σελίδα του Ε. Α. Κ. Λ ότι στις 10/9 θα δοθεί σε λειτουργεία το νέο προπονητήριο Του στίβου
Εγώ πριν 3 μέρες που ρώτησα μου είπανε ότι θα γίνουν στο Πανθεσσαλικό στάδιο στον Βόλο.
re pate kala re έγραψε:Έδωσε κανείς Λάρισα σήμερα να Μας πει τι ενημέρωση έχει για το που θα γίνουν Τα αθλητικά γιατί διάβασα στην σελίδα του Ε. Α. Κ. Λ ότι στις 10/9 θα δοθεί σε λειτουργεία το νέο προπονητήριο Του στίβου
Εγώ πριν 3 μέρες που ρώτησα μου είπανε ότι θα γίνουν στο Πανθεσσαλικό στάδιο στον Βόλο.
Έχεις δώσει, ξέρεις αν θα είναι για όλες τις επιτροπές η μόνο για όσους δώσουν μέχρι τις 10/9;
Σήμερα δίνουμε ψυχοτεχνικα οι των ειδικών δυνάμεων. Κοντα στα 50 άτομα 15 με 20 ΟΒΑ Δε ήρθαν περίπου 20 + άτομα.Τα περισσότερα κορίτσια που δεν ήρθαν. Ας περάσουν οι καλυτεροι