Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
Κάτι άκυροΟσοι είναι απο Θεσσαλονίκη, αθλήματα δινουν στο Καυτατζόγλειο;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 18
Καλημέρα, υπάρχει κάποιος που έδωσε πέρσι να μας πει την σειρά των αθλημάτων;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Δεν υπαρχει στανταρ σειρα ακομα και στο ιδιο μερος μπορει αλλη σειρα να κανουν τη δευτερα και αλλη την τριτη πχbobiras12345 έγραψε:Καλημέρα, υπάρχει κάποιος που έδωσε πέρσι να μας πει την σειρά των αθλημάτων;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Εμας περυσι μας ειχε με τη σειρα που θα σου πω μιλι, ελξεις, σφαιρα, υψος,100σταρι, μηκος και την επομενη μερα καμψεις, κοιλιακους, κανιστρα και τελος κολυμπι
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Υπηρετης ολμων ΠΖ 621 μορια καποιος αλλοσ?
Γειά σας παιδιά... Έχω μάθει ότι είμαι στους επιτυχόντες με 630 μόρια τεχνικος γραφέας... Αλλά από έλξεις ούτε μια παρόλες τις προσπάθειες και ούτε κολύμπι... Και έτσι σκέφτομαι να μην πάω στα αθλήματα... Θα έχω κυρώσεις; Θέλω να προπονηθω σε όλα τα αθλήματα όλο το χειμώνα και να ξανακάνω χαρτιά του χρόνου... Πιστεύετε ότι θα ξαναβγαλουν;
Δεν θα έχεις καμία κύρωση. Αλλα μια προσπάθεια αξίζει να την κάνεις. Του χρόνου δεν ξέρεις αν θα βγάλει.
Κάνεις δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα βγάλει. Όχι δεν θα έχεις κυρώσεις παρόλα αυτά πήγαινε και κάνε την προσπάθειά σου κατά την γνώμη μου.
Ο. Π. Κ. Ε
Γνωρίζει κάποιος για το rapid test, εάν πρέπει να γίνει από μικροβιολογικό η και φαρμακείο;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 18
Κολύμπι εννοείς δεν πιάνεις το χρόνο ή δεν ξέρεις να κολυμπάς; Γτ 3 λεπτά για 50 μέτρα κ μόνο τα χέρια να κουνας το βγάζεις
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Αδερφέ πήγαινε να δώσεις! Η προσπάθεια είναι προσπάθεια, πάλεψε το!
Boxing star
Η σειρά των αθλημάτων είναι τυχαία. Περισυ στο γήπεδο μας χώριζαν σε γκρουπ των 10 ατόμων και όλοι ξεκινούσαν από ένα διαφορετικό άθλημα. Όταν κάνει ενα δρομικό πχ 100 το επόμενο θα είναι στατικό πχ έλξεις και στο τέλος δώσαμε το μίλι όσοι απομείναμε. Αλλά διαφέρει αναλογα με το μερος που δίνεις. Εγώ περισυ έδωσα στην Αλεξανδρούπολη. Καλή επιτυχία σε όλους σας
Παιδιά Μια γνώμη και συμβουλή θα ήθελα.Έχω πρόβλημα με τις έλξεις, κάνω με το ζόρι 1
Πιστεύετε σε 2 βδομάδες θα καταφέρω να κάνω κάτι;
Κάνω ενδυνάμωση όσο μπορώ μόνος μου
Πιστεύετε σε 2 βδομάδες θα καταφέρω να κάνω κάτι;
Κάνω ενδυνάμωση όσο μπορώ μόνος μου
Καλησπερα. Ραπιντ δεν χρειαζεται εαν καποιος εχει πιστοποιητικο εμβολιασμου η νοσησης. Ετσι δεν είναι ρε παιδια; (3) Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ ή αρνητικό μοριακό τέστ ανίχνευσης (PCR) εντός 72 ωρώνή αρνητικό γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντιγόνου εντός 48ωρών (rapid test). Η υπόψη παράγραφος τελεί υπό την
επιφύλαξη μεταβολής των υγειονομικών πρωτοκόλλων, για τα οποία θα ακολουθήσει εφόσον απαιτηθεί σχετική
ανακοίνωση. Αυτό αναγράφει μέσα, άλλαξε κάτι ;
επιφύλαξη μεταβολής των υγειονομικών πρωτοκόλλων, για τα οποία θα ακολουθήσει εφόσον απαιτηθεί σχετική
ανακοίνωση. Αυτό αναγράφει μέσα, άλλαξε κάτι ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Το καλό είναι ότι σου δίνει περιθώριο να κανεις με τριών ειδών λαβές. Βρες αυτή που σου ταιριάζει και δούλεψε το. Ένα λάστιχο θα βοηθούσε αρκετά. Κανε και λίγα βάρη για ενδυνάμωση αν τυχόν έχεις αλτήρες σπιτι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες