Δεν υπάρχουν γενικές γραμμές φίλε μου καθώς ΑΤ ΠΖ παίζει να ξεκινάει ο καθένας που δηλωσε και είχε αυτή την ειδικότητα με 400 μόρια και σε κάποια άλλη με τόσα και λίγα παραπάνω μπορεί να είναι κάποιος μέσαxristoforos1521 έγραψε:Παιδιά αμα ξέρετε σε γενικές γραμμές πάντα ξέρετε που κυμαινονται τα μόρια στις πιο πολλές ειδικότητες ξαναλέω σε γενικές γραμμές χωρίς τις εξαιρεσεις
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Ειναι ισες πιθανοτητες σε ολες τις μοναδες η μπορουν να αποκλειστουν καποιες γιατι δεν 'θέλουν' τεχνιτη οχηματων ας;
ευχαριστω!
ευχαριστω!
Γενικα η ΑΣ είναι απ τα καλύτερες επιλογές της ξηράς. Αν θέλεις τη γνώμη μου Ας, ΥΠ και ΕΜ είναι τα καλύτερα. Όσο αναφορά τώρα αυτό που ρωτάς παντού καλά είναι για μένα, άλλωστε αν περάσεις θα σου δώσουν να συμπληρώσεις φρουρές προτιμήσεις στο κέντρο για το που θα ήθελες να πας, αν έχεις και ένα κονε να σπρώξει λίγο το πράγμα θα πας εκεί που θες .Προφανως αν είσαι από Αθήνα θα διαλέξεις Μέγαρα αν είσαι από Λάρισα στεφανοβικειο και από βόρεια Ελλάδα την Αλεξάνδρεια.Πάντως να ξέρεις ότι και να επιλέξεις δε θα είσαι για πάντα εκεί ας πούμε δε θα είσαι Αθήνα μόνιμα, το καλό πάντως είναι πως θα έχεις όλο και όλο 3 μεταθέσειςjasonp έγραψε:Ειναι ισες πιθανοτητες σε ολες τις μοναδες η μπορουν να αποκλειστουν καποιες γιατι δεν 'θέλουν' τεχνιτη οχηματων ας;
ευχαριστω!
Κανείς για σκαπανέας διασώστης έχει καμία πληροφορία ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 66
το μόνο τιπ για τις έλξεις είναι να βοηθήσεις με τα πόδια να λυγίζεις τα γόνατα προς τα πάνω απότομα την στιγμή που τραβάς το σίδερο... Ίσως υπάρχουν και βιντεάκια στο ίντερνετ που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αυτόν τον τρόπο...IoannaGkCh98 έγραψε:Βρε παιδιά, μην ασχολούμαστε μέσα στο φόρουμ με τέτοια πράγματα. Ας δείχνουμε λίγο έλεος και υπομονή, να μην χάνονται και τα βοηθητικά μηνύματα.
Για έναν στόχο είμαστε όλοι εδώ, ας απαντάμε σωστά σε ο τι μπορούμε και σε ο τι ξέρουμε και όλα καλά και ήρεμα.
Γράφει πως χρειάζεται να κάνουμε ραπίντ μέσα στο 48ωρο το οποίο εννοείται θα πρέπει να ανανεώσουμε μετέπειτα γιατί οι μέρες πκε είναι πέντε και σε κάποιους από εμάς θα τύχει και το σκ ενδιάμεσα. Ας το σημειώσετε όσοι γενικά ξεχνάτε για να μην χάνονται οι θέσεις από τέτοια μικρά λάθη, κρίμα θα ήταν.
Επίσης παιδιά, εγώ δήλωσα στο ΠΒ για χειριστής μετεωρολογικών μηχ. Είναι κάποιος από εδώ που δήλωσε το ίδιο και γνωρίζει και τίποτα για καμία σειρά;
Ταυτόχρονα, έχω θέμα με έλξεις και μίλι ακόμη και προσπαθώ πολύ. Αν έχει κανένας κανένα τιπ για τις έλξεις,you're most welcomed.
Για πυροτεχνουργος υλικού πολέμου που παίζουν μεταθέσεις; Άλλοι λένε είναι γενική θέση. Αλλοι μόνο νησιά. Πληροφοριες πολλές δεν υπάρχουν. Τους ξεχωρίζουν με αυτούς του μηχανικού.
Καλησπέρα παιδιά εάν κάποιος εφόσον παρουσιαστεί ως εποπ μετά μπορεί να παραιτηθεί οποιαδήποτε στιγμή; Υπάρχει κάποιο χρονικό όριο το οποίο πρέπει να κάτσει ή να πληρώσει κάποια αποζημιώσει για να φύγει;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Πλήρωμα καμπίνας
Υπάρχει χρονικό όριο, αναγράφονται όλα στις σχετικές προκηρύξεις.
Όσοι πάντως θέλετε να μπείτε και να φύγετε μετά από λίγο, ααααχ μην πάρετε και τις θέσεις από εμάς που ουτε σκεφτόμαστε να βγούμε αν μπούμε.
Καλή μας επιτυχία!
Όσοι πάντως θέλετε να μπείτε και να φύγετε μετά από λίγο, ααααχ μην πάρετε και τις θέσεις από εμάς που ουτε σκεφτόμαστε να βγούμε αν μπούμε.
Καλή μας επιτυχία!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
Alr4 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά εάν κάποιος εφόσον παρουσιαστεί ως εποπ μετά μπορεί να παραιτηθεί οποιαδήποτε στιγμή; Υπάρχει κάποιο χρονικό όριο το οποίο πρέπει να κάτσει ή να πληρώσει κάποια αποζημιώσει για να φύγει;
Κάπου στα 12-15 χιλιάρικα πληρωνεις φιλε οποτε σκεφουτο μην φας τζάμπα. Θέση αν δεν ξέρεις τι θες
Υπάρχουν παλικάρια που έχουν πάρει με τη σειρά τις προκυρηξεις. Καθιστε να δείτε πόσοι θα παρουσιαστούν αν βγει πρώτα καμία δικαστική η δημοτική όπως λένε. Θα φύγουν για εκεί κάμποσοι. Γιαυτο πιστεύω κάλεσαν έτσι για πκε. Τουλαχιστον να μπουν όσοι πραγματικά το θέλουν.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
Eqwert έγραψε:Υπάρχουν παλικάρια που έχουν πάρει με τη σειρά τις προκυρηξεις. Καθιστε να δείτε πόσοι θα παρουσιαστούν αν βγει πρώτα καμία δικαστική η δημοτική όπως λένε. Θα φύγουν για εκεί κάμποσοι. Γιαυτο πιστεύω κάλεσαν έτσι για πκε. Τουλαχιστον να μπουν όσοι πραγματικά το θέλουν.
Το κακό ξέρεις ποιο είναι; Οτι αν μπουν παρουν ταυτότητα κ. Λ. Π. Και μετα απο 1 χρονο φύγουν δεν θα καλέσουν τους επιλαχόντες του 22... Μετα τελείωσαν όλα!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 13
Εχει πεσει η σελιδα ΕΠ. ΟΠ 2022! 

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Παιδιά καλημέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω οποίος ξέρει σχετικάΥπάρχει περίπτωση να μου κόψουν για το τατουάζ; Ξέρω ότι λέει δε πρέπει να φαίνεται με θερινή στολή κτλπ αλλά ούτε προσβάλει το κράτος ούτε τίποτα ένα απλό τατουάζ έχω και όχι μανίκι είναι βέβαια από τον καρπό του χεριού έως και πριν το μπράτσο, πάντως πέρυσι πέρασαν άτομα με τατου μανίκι και έχω συναδέλφους που έχουν τατουάζ και είναι ΟΒΑ
Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει ευχαριστώ
Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει ευχαριστώ
Έχει πέσει... Ή μήπως ακόμη να ελπίζουμε ότι θα ανεβάσουν κάποιον πίνακα; Κάποιες ανακοινώσεις;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Πλήρωμα καμπίνας
Το φάγαμε το σαιττττ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες