re pate kala re έγραψε:Αν εννοείς 7 χρονόμετρο και μετα απο μια ώρα 8 είναι φυσιολογικό ειδικά αμα δεν κάνεις συστηματικά αν το έκανες 7 και την άλλη μέρα 8 Απλά βαρέθηκες να το τρέξεις θα σου περάσει την μέρα των αθλημάτων
Την επομενη μέρα! Και εγώ έχω ακούσει οτι όταν πας να τρέξεις εκεί σε τραβανε και οι άλλοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 15, 2022 10:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Str vpv έγραψε:Την επομενη μέρα! Και εγώ έχω ακούσει οτι όταν πας να τρέξεις εκεί σε τραβανε και οι άλλοι
Κοίτα όταν κάνεις 7 την Μία μέρα και πας την άλλη και κάνεις 8 είναι καθαρά θέμα βαρεμάρας επειδή την προηγούμενη το πέρασες Και παίζεις εκ του ασφαλούς, για αυτό και είπα στο παλικάρι πριν το 7.32 είναι πολύ γιατί εκεί θα έχεις το αγνός και την κούραση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 15, 2022 10:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
re pate kala re έγραψε:Κοίτα όταν κάνεις 7 την Μία μέρα και πας την άλλη και κάνεις 8 είναι καθαρά θέμα βαρεμάρας επειδή την προηγούμενη το πέρασες Και παίζεις εκ του ασφαλούς, για αυτό και είπα στο παλικάρι πριν το 7.32 είναι πολύ γιατί εκεί θα έχεις το αγνός και την κούραση
Εχεις δίκιο ναι. Είναι και με τι ψυχολογία θα πας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 15, 2022 10:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάντως ξεκινήστε τα αθλήματα γιατί μια προπόνηση την θέλουν. Πιστευω ότι όσοι έχουν κληθεί για πκε έχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι μέσα και ας μην ξέρουν την θέση. Δεν το θέλουν όλοι το ίδιο. Πχ έχω φίλο που ενώ πέρασε τεθωρακισμένα δεν θα παρουσιαστεί γιατί περιμένει προκυρηξη δικαστικής και δημοτικής. Οπου μπούμε είναι αρκετοί. Αρα βάλτε πόσοι δεν θα παρουσιαστούν και πόσοι θα κοπούν
Str vpv έγραψε:Είναι και η δικαστική αστυνομία την είχα ξεχάσει. Φαντασου να μπεις Εποπ και μετα να δεις οτι περνάς Αστυνομία... Παει το όνειρο μετα
Κοίτα αυτός που θέλει δικαστική αλλά μπαίνει ΕΠΟΠ απλά δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει, απο εκεί και πέρα αμα μπεις ΕΠΟΠ και βγει δικαστική αφού είναι όνειρο για κάποιους άσχετα που την δικαστική την μάθανε τα τελευταία χρόνια φεύγεις πληρώνεις αυτά που πρέπει και γεια σας απλό δεν σε έχουν δεμένο
re pate kala re έγραψε:Κοίτα αυτός που θέλει δικαστική αλλά μπαίνει ΕΠΟΠ απλά δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει, απο εκεί και πέρα αμα μπεις ΕΠΟΠ και βγει δικαστική αφού είναι όνειρο για κάποιους άσχετα που την δικαστική την μάθανε τα τελευταία χρόνια φεύγεις πληρώνεις αυτά που πρέπει και γεια σας απλό δεν σε έχουν δεμένο
Να φύγεις το πιο ευκολο είναι ρε αλλά αμα είναι να πληρωσεις ας το.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 15, 2022 6:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.